perjantai 31. heinäkuuta 2015

Ginga: The Last Wars, luku 10

Kuvat abacabu-abacabu -blogista.
Gin hyökkää. Vaikka sen näkö on huonontunut, kykenee se näkemään karhut tummina hahmoina. Se hyökkää suoraan suurimman karhun kimppuun.
Battouga!
Monsoon torjuu sokean Ginin hyökkäyksen helposti.

Ginin hampaat eivät uppoa kovasta nahasta läpi.
"Kuole!" Monsoon iskee Ginin irti ja paiskaa sen rajusti maahan.
Samaan aikaan Daisuke on vienyt Joujin ja Weedin Hidetoshin luo. Hidetoshi kertoo Daisukelle, että haavat eivät ole koirien välisestä taistelusta, vaan todennäköisesti karhun aiheuttamia.
Daisuke ajattelee oitis Akakabutoa, mutta Hidetoshi yrittää rauhoitella tätä sanomalla, että Akakabuto oli poikkeusyksilö, jonka koko ja raivo olivat ihmisten ja mutaation syytä.
Muut koirat raivostuvat Ginin kohtalosta ja hyökkäävät Monsoonin kimppuun. Vain Akame, Kogien vanhin ja kaksi Koga jäävät syrjään taistelusta totellen Ginin määräystä.Monsoon iskee Ouun joukot maahan.
Iskun saaneiden joukossa on ainakin Jaguar, Tesshin, Ken, Rocket, Kagetora ja Jerome. Izoun veljistä kuoli ilmeisesti taas yksi.
Gin ei voi muuta kuin tuijottaa karhua raivoissaan.

Battouga ei toiminut Monsooniin ollenkaan, mikä oli yllättävää. Ehkä isoin syy tähän oli Ginin sokeus: se ei kuvien perusteella saanut Battougaa täyteen vauhtiin, kun se jo pysäytettiin.

Monsoon repimässä Ouun armeijan hajalle, yllätti. Oletin muiden koirien pääsevän pakoon, mutta ilmeisesti ne yrittivät tulla Ginin avuksi (tai eivät ehtineet pakoon). Saa nähdä, kuoliko tässä vaiheessa muitakin Ouun sotilaita. Ainakin Rocket ja Kagetora joutuivat ilmeisesti hyökkäyksen keskelle.

Kuoleeko Gin? Olen yhä sitä mieltä, että Gin ei voi kuolla tässä vaiheessa tarinaa, mutta en olisi 100% yllättynyt, jos se kuolisikin. Onhan mahdollista, että tässä taistelussa kuoleekin tai haavoittuu huomattava osa Ouun armeijasta ja Weed, Jouji sekä Orion sisaruksineen ovat ne, jotka voivat jatkaa taistelua.

4 kommenttia:

 1. Ginin kuolema ei olisi yllätys,onhan se jo vanha koira ja vielä sokeakin. Alkaa olla siis aika hyödytön noissa taisteluissa,mutta seurataan nyt tilannetta. Kiitos mahtavasta blogista,on mielenkiintoista lukea tätä ja odotan aina innolla seuraava lukua. Olen itsekin GNG-GDW fani ollut jo lapsesta asti ja vieläkin Youtubesta tulee katseltua :-) Omistatko muuten GNG:n leikkaamattoman version?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toistaalta Gin on se THE hahmo sarjassa, joten sen kuolema olisi rajumpi käänne. Itsekin kytistelen aina uusinta osaa...

   Jes, toki omistan. Tuli ostettua se joskus 10 vuotta sitten, kun se ilmestyi.

   Poista
 2. Gin ei saa kuolla! Muuten en enää lue -.- oon aina tykännyt enemmän ginistä :D mut kyllä weed on myös ihan ok ;)

  VastaaPoista