lauantai 22. elokuuta 2015

Ginga: The Last Wars, luku 12


Kun karhut jättävät koirat rauhaan, alkavat laumalaiset kiistellä siitä, mitä heidän tulee tehdä. Kyoshiro ja muutama muu lähtee seuraamaan karhuja, mutta pahasti haavoittunut Jerome kieltää niitä.

Samassa ne kuulevat mäen päältä huutoja. Lydian ruumista puolustavat Jeromen pennut ja Cross ovat joutuneet kuuden karhun piirittämäksi.
Soturit lähtevät auttamaan niitä Musashin johdolla.
Pahasti haavoittunut Kurokama ei voi seurata niitä, vaan jää jälkeen.
Myöskään Hiro ei seuraa Musashia. Sen sijaan se käskee Akakamaa kertomaan pennuilleen, että heidän isänsä taisteli loppuun asti kuin todellinen uroo.
Pakeneva Gin on pulassa. Se kompuroi metsässä ja karhut uhkaavat saada sen kiinni.
Yllättäen Gin kompuroi ja tajuaa joutuneensa aukiolle.
Se tajuaa olevansa kallionkiellekkeellä, kosken yläpuolella. Gin miettii vaihtoehtojaan, mutta joutuu toteamaan, ettei selviäisi putouksesta hengissä.
Gin päättää kuolla taistellen karhuja vastaan. Se hyvästelee mielessään Weedin, Orionin, Siriuksen, Rigelin ja Bellan ja hyökkää. Sen onnistuu väistää tavallisten karhujen iskut ja sen isku lähestyy Monsoonia, joka on kuitenkin valmistautunut Ginin hyökkäykseen.
Samassa äänekäs ulvonta saa Monsoonin huomion herpaantumaan ja Gin iskee hampaansa Monsooniin - aiheuttamatta kuitenkaan merkittävää vahinkoa.
Hiro syöksyy esiin ja hyökkää suoraan kohti Monsoonia.
Ja Monsoon iskee Hiron maahan yhdellä ainoalla iskulla...

1 kommentti:

  1. Olisi kyllä surullista jos Hiro menisi nyt kuolemaan, koska itselläni ainakin tuo kuuluu suosikkihahmoihini. Toisaalta Hiron kuolema olisi mielenkiintoista, varsinkin Reikan ja tuon pentujen rektiot olisivat näkemisen arvoisia.

    VastaaPoista