lauantai 9. tammikuuta 2016

Last Wars: Luku 31

Bob alkaa komentaa karhuja ja selittää jotain Monsoonin käskyistä. Karhut alkavat tentata Bobia tarkemmin ja tämä hämmentyy.

Karhut eivät kuitenkaan enää kiinnitä huomiota Kyoshiroon ja tämä saa mahdollisuuden paeta.
Karhut lähtevät kuitenkin heti sen perään Bobin huutaessa määräyksiä, joita kukaan ei kuuntele.

Kyoshiro on jäämässä kiinni, kun Rocket juoksee sen avuksi.
Karhut lähestyvät koiria Bobin tarkkaillessa tilannetta kauempaa.
Rocket käy taisteluun ja Bob alkaa yllättäen juosta kohti karhuja ja koirakaksikkoa.

Rocket on kuitenkin todennut tilanteen toivottomaksi ja tempaa Kyoshiron selkäänsä paeten paikalta.
Rocket pakenee karhut kintereillään.
Kyoshiro kiroaa ja raivoaa kuolleittein tovereidensa vuoksi tahtoen jatkaa taistelua.
Elämän tärkeimpiä kysymyksiä: Jos tuo pötkylä Rocketin pään yläpuolella on Kyoshiron häntä, mikä Rocketilla on suussaan?
Koirat syöksyvät rotkoon...
Karhut ja Bob jäävät tuijottamaan alas rotkoon. Ne olettavat Kyoshiron ja Rocketin kuolleen.

Karhujen poistuttua Bob alkaa itkeä surren Kyoshiroa ja Rocketia.
Tämän luvun suurin yllätys oli se, että Kyoshirolla on kaksi häntää. Enpä ole ennen moista huomannut.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sanon~

   Jos hän eläisi kanssamme samassa ulottuvuudessa. :<

   Poista
 2. Johan on sattunut senseillä (ja avustajilla) pieni kömmähdys, kun tuolla tavalla rikkoivat evoluution lakeja. :'D Toivon mukaan asia kuitenkin korjattaneen lopulliseen pokkariversioon - lukijat tuskin jättävät palautteen antamatta, kustantajasta puhumattakaan. Sillä välin saamme myötähäpeässä ihastella Kaksihäntä-Kyoshiron uutta lisänimeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli katsottua tuota useampaan kertaan ja tarkistettua jalat ja muiden ulokkeiden paikat, mutta ei tuosta ympäri pääse. Minä veikkaisin, että tätä ei korjata. Harvoja mokia korjaillaan pokkareihin. Muistaakseni esmes One Piecessä on korjauksia tehty, mutta muita ei tule mieleen.

   Poista
 3. Mikähän ajatuskatko tuossa on oikein tullut? :D Tämmöstä kaksihäntävirhettä en muistais että olisi aiemmin löytynyt Takahashin kirjoista....

  No, kävi niinkuin ajattelin käyvän, Bob puhutteli karhuja ja osti samalla aikaa Kyoshirolle paeta, tosin hän ei sitten ollut se joka tämän pelastaa, se kunnia oli langetettu Rocketille. Toivottavasti kaksikko selviää pudotuksesta, minkä kyllä uskon melko varmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekevälle sattuu ja näitä löytyy aina silloin tällöin. GDW:ssä Ginille on muistaakseni jossain kuvassa unohdettu piirtää arvet ja aiemmin LW:ssä Weediä operoitiin Hidetoshin sairaalassa väärältä puolelta (karhun isku osui oikealle, leikattiin vasenta puolta tai toisin päin). Yllättävän vähän näitä tulee, ottaen huomioon, miten paljon yksityiskohtia hahmoissa on. Esmes Kyoshiron arvet on sellainen, jossa luulisi helposti tulevan unohduksia.

   Poista
 4. Miten voin lukea tän ekasta osasta alkaen kun en pääse tätä enempää alkuun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klikkaa ihan tekstin alla olevaa Tunnisteet: GtLW-linkkiä tai sitten tästä: http://kaksoissola.blogspot.fi/search/label/GtLW?updated-max=2015-06-27T13:49:00%2B03:00&max-results=20&start=33&by-date=false

   Alhaalla on 1. luku ja siitä ylöspäin uudistuvat. Pitää tarkistaa, saisiko nämä jotenkin siististi esiinkin, niin olisi helpompi lukea.

   Poista