perjantai 29. huhtikuuta 2016

GTLW: 47

Akame on jättänyt lauman ja suuntaa pois päin taistelusta. Sillä on toinen tehtävä.
Kenshin vaikuttaa pärjäävän hyvin taistelussa Monsoonia vastaan. Se ja sen toverit väistelevät karhun iskuja.
Muut karhut pysyvät loitolla - ja syystä. Kun yksi niistä tulee liian lähelle taistelua, huijaa Kenshin Monsoonin iskemään alamaistaan, joka kaatuu kuolleena maahan.

Gennai on selvästi hermostunut ja tahtoisi ilmeisesti osallistua taisteluun.
Unsai ei kuitenkaan anna lupaa tähän, vaan tarkkailee taistelua hiljaisena.
Ninjakoirat vaikuttavat karhulle liian vaikealta vastustajalta, mutta...
Koirien onni ei jatku loputtumiin. Fuyuoni saa osuman ja haavoittuu pahasti.
Hiromitsu ja Kenshin ryntäävät puolustamaan toveriaan.

Kenshin yrittää torjua Monsoonin hyökkäyksen.
Samaan aikaan Hiromitsu raahaa ystäväänsä turvaan, kun Monsoon iskee.
Kenshin hyökkää suoraan kohti karhua, mutta Monsoon ei väistä eikä torju, vaan iskee Hiromitsua ja Fuyuonia.
Kummatkin koirat murskaantuvat Monsoonin iskusta.

Kenshin on iskenyt hampaansa kiinni Monsoonin kuonoon, mutta hyökkäyksestä ei ollut hyötyä.
Monsoon sivaltaa sen irti.
Vakavasti haavoittunut Kenshin sinkoutuu ilmaan.

Tämä oli hieno luku. Takahashin piirtotyyliä parhaimmillaan! Erityisesti iso kuva Monsoonista iskemässä Kenshiniä oli hieno. Nyt karhussa tuntui olevan jo enemmän uhkaa kuin aiemmin.

Kenshinin toverien kohtalo oli karu, mutta ei herättänyt hirveästi tunteita, kun olivat sen verran pienessä roolissa. Selviääköhän Kenshin itse? Se on kestänyt pahempiakin osumia, mutta nyt se on kuitenkin Monsoonin kynsissä.

Unsai ja muut eivät osallistu taisteluun ja jäin miettimään syytä: jos ne tahtoisivat auttaa, olisivat ne jo menneet. Jos ne eivät osallistu taisteluun ollenkaan, ne olisivat jo lähteneet (ellei Kenshinin viimeinen toive olisi se, että joku todistaa sen kaatuvan taistelussa, mikä olisi aika hölmöä). Veikkaisin itse, että Unsai ja muut ovat paikalla, jotta ne voivat seurata, miten Monsoon taistelee. Unsai on kuitenkin ninjakoira ja taistelussa sillä on mahdollista seurata Monsoonin tyyliä ja kenties löytää sen heikko kohta. Kenshin on todennäköisesti valmis uhrautumaan tämän vuoksi. Tulee vähän Akatora mieleen...

Ensi viikolla uutta lukua tuskin on tulossa, koska Japanissa on Golden Week eli lomaviikko, jolloin käytännössä kaikki lomailevat.

2 kommenttia:

  1. Olisin ihmetellyt, jos ei koskaan tulisi kohtausta, jossa karhu iskisi toisen kuoliaaksi - ja vahingossa, vieläpä että koirat harhautti! Akakabutohan muistaakseni iskin harppuunakarhun kuoliaaksi, mutta sehän oli Akakabutolta tietoinen teko. Äkkiseltään en muista että vastaavanlaista mitä tässä luvussa nyt tapahtui, olisi aiemmin tapahtunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä "iskin vahingossa kavereita" -tilanteita on yllättävän vähän, kun asiaa ajattelee. Äkkiseltään tulee mieleen vain Moss, kun Akatora väisti tämän iskua. Karhuissa tällaisia vahinkoiskuja ei ole tullut, mitä nyt pari kertaa joku on iskenyt itseään päähän.

      Poista