tiistai 9. elokuuta 2016

GtLW 60.

Koirat katselevat epätoivoisesti virtaa toivoen näkevänsä Kenin. Sirius hyppää joen yli ja tähystelee Keniä toiselta puolelta.
Samassa toinenkin koira hyppää, mutta suoraan veteen.

Se on Kawasemi. Kawasemi ui vedessä kuin kala ja se pystyy helposti uimaan vastavirtaan ja tarttumaan kiviin pysyäkseen paikoillaan koskessa.
Muut koirat eivät voi tehdä muuta kuin tuijottaa virtaa ja toivoa näkevänsä Kenin.
Ken taistelee yhä hengestään. Sen ajatuksiin nousee Minnie, joka kuoli hyvin samanlaisessa tilanteessa.
Kun Kenin ote irtoaa ja se joutuu taas virran riepottelemaksi, myös isän sanat kaikuvat sen mielessä.

Kenin ruumis on virran riepottelemana, kun Kawasemi näkee sen.
Myös Bon näkee Kenin ja hyppää jokeen auttamaan sitä.

Herranen aika. Minnien rooli oli tässä yhtä iso kuin WEED-mangan puolella. Ei hassummin hahmolta, joka kuoli jo melkein 10 vuotta sitten eikä ikinä tehnyt mitään. Kiva kuitenkin nähdä vanhoja hahmoja ihan tätäkin kautta. Jospa vaikka Chuutorakin saisi joskus pienen muistelun... Tai tämän pennut edes.

Kawasemi on kyllä kiitettävä vesipeto. Tuollaista uintia ei ole näkynyt edes Giniltä ja muilta karhukoirilta.


2 kommenttia:

 1. Hyvä että Takahashi muistelee edes joskus niitä hahmoja, joita ei ole nähty kuin ohimennen tai hyvin pienissä rooleissa tai jotka sitten ovat yhtäkkiä ilman selitystä kadonneet. Minnien kuolema on harmittanut siitä asti, kun kävi ilmi, miten tämän kävi. Chuutoraakin olisi kyllä kiva nähdä jonkinlaisessa muistelossa, sillä tämänhän kuolemaa ei ole selitetty millään, vanhuusko Kai-koiran sitten vei? Takahashilta on käsittääkseni kyselty Chuutoran kohtalosta, mutta sillä hetkellä Takahashi ei muistanut kuka Chuutora oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Itsekin tykkään näistä muisteluista sekä ihan siitä, että nostetaan hahmoja esiin tarinassa. Jotenkin välillä on sellainen olo, että juoni kulkee eteenpäin, mutta mikään hahmo ei varsinaisesti kuljeta sitä.

   Chuutoraa Takahashi ei tosiaan edes muistanut, kun sitä aikoinaan kysyttiin. Myöhemmin hän kai totesi, että se on kuollut vanhuuteen. Sinällään sääli, sillä vaikka Chuutora oli pienessä roolissa, niin se oli kuitenkin yksi Hornanhurtista ja näin hyvin mieleenpainuva hahmo.

   Poista