lauantai 27. elokuuta 2016

GtLW: 61

Uusin luku~

Ken heittelehtii avuttomana virran pyörteissä. Orion, Kawasemi ja muutama muu koira yrittää napata sen kiinni.
Ken on yhä tajuissaan, kun Orion lopulta ui sen kiinni ja saa siitä otteen.
Suurin osa koirista ei ole hypännyt veteen, vaan seuraa kamppailua rannalta.
Lopulta koirien onnistuu saada Ken matalampaan veteen.
Ken on kuitenkin jo menettänyt tajuntansa eikä hengitä.
Akame ryhtyy oitis elvyttämään sitä.
Sunny ja Maru ovat menneet aivan Akamen johtaman joukon tuntumaan. Bob on niiden seurassa.
Sunny ja Maru jättävät Bobin ja juoksevat lauman luo. Akamen elvytys tuottaa tulosta ja Ken yskii veden pois keuhkoistaan.
Akame näkee Bobin, joka luikkii taas karkuun.

Orion on oikeasti eka Gingan suvun päähenkilöistä, joka ärsyttää sillä, miten taitava se on. Nytkin se veti Kawasemin, joka ui vedessä kuin delfiini, ohi ja oli ekana pelastamassa Keniä. Kenin selviytyminen ei ollut iso yllätys: se on kuitenkin niin isossa roolissa (ja selkeästi Takahashi pitää tästä hahmosta), joten olisi ollut hölmöä, jos se olisi vain hukkunut. Taisteluun Kenistä ei tosin ole murtuneen/katkenneen jalan takia.

2 kommenttia:

 1. Orionin taitavuudessa ehkä ärsyttää myös sekin, että Orion tuntuu olevan pirun varma taidoistaan. Sekään ei ehkä vielä olisi niin paha, ellei Orion olisi aina suuna päänä hyökkäämässä tappamismielessä tai ainakin ei-armoa -asenne on pirun kova. Kyllähän Gin aikanaan kävi melko pikaisesti jonkun kimppuun (kuten Mossin silloin, kun Benin luultiin kuolleen kivivyöryn alle), mutta Gin oikeastaan hyökkäsi silloin kun näki siihen aihetta, vaikkei ensin ottanut selvää kokonaistilanteesta.

  Olisi tuntunut kyllä pahalta, jos Ken olisi kuollut, onneksi selvisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekin toivoisin, että Orion mokaisi tosi pahasti ja aiheuttaisi esim. Unsain tai Rigelin kuoleman. Tämä on tosi taitava ja yli-itsevarma sekä heti menossa kovaäänisimpänä. Ginkin oli tosi taitava, mutta se sai usein selkäänsä: se oli ihan pulassa Kurotoran kanssa ja voitti sitten älyllään, Moss heitti sen syrjään kuin rukkasen, Kogat höykyttivät sitä, Benizakuralle hävisi... Orion ei ole ikinä hävinnyt kunnolla kenellekään.

   Sinällään hassua, että pidin alunperin Orionista tosi paljon, mutta nyt se on yksi inhokkihahmojani.

   Poista