lauantai 27. elokuuta 2016

GtLW 62

Bob juoksee karkuun, mutta se ei pääse pitkälle, kun Akame saa sen kiinni ja pysäyttää sen.

Koirat puhuvat kauan ja Bob näyttää välillä jopa ärhäkältä.

Lopulta koirat päästävät Bobin menemään. Orion huutaa uhkauksia Bobin perään.
Bob itkee ja jatkaa matkaansa.
Bob saapuu pian Monsoonin luo. Jättiläskarhu ilmeisesti nukkuu tai makoilee sateessa.
Bobin taisteluaura roihahtaa! Hetken aikaa se näyttää uhmaavalta. Kun Monsoon nousee, alkaa Bob kuitenkin taas täristä.
Samaan aikaan koirat keskustelevat.
Akame antaa määräyksen ja koirat ulvovat vastauksen. Onko tullut aika hyökätä karhujen kimppuun?

 Pahus, ovatko koirat oikeasti lähdössä taisteluun Monsoonia vastaan? Eihän siinä ole mitään järkeä, kun puolet joukoista on loukkaantunut. Saa nähdä, miten tässä käy...

2 kommenttia:

 1. Jaa-a, oliko Bobin taisteluaura vihje siitä, että Bobilla alkaisi olla jotain uhmaa karhuja vastaan? Jos nyt Bob kääntää takkinsa karhuja vastaan, se ei toivottavasti anna siitä mitään ennakkovaroitusta vaan Bobin suunnanmuutos tulisi täytetä yllärinä niin koirille kuin karhuillekin.

  Sikäli voisi jokin taistelu nyt alkaa, koska tässä on jo pitkään suunniteltu ja reissailtu. Mutta tosiaankin, miksi tässä vaiheessa pitäisi taistelun alkaa, kun kaikki eivät nyt ole elämänsä kunnossa? Joitakin pienempiä taisteluita karhuja vastaan voisi toki olla, mutta lopputaisteluun olisi kiva saada Weed ja Gin mukaan. Onhan viimeisinpien lukujen aikana tullut sellainen fiilis, että Takahashi haluaisi kertoa, että nyt nykyinen sukupolvi ratkaisee ongelman ja kantaa vastuun eikä siis Giniä, Weediä ja muita enemmän edellisissä sarjoissa nähtyjä hahmoja nähtäisi taisteluissa kovin suuressa osassa. Tuntuisi pikkuisen hassulta, jos nyt Orion ja muut selvittelevät välit karhujen kanssa ja Gin, Weed, Koyuki, Bella ja muut vähemmälle huomiolle jätetyt pöllähtää vasta sitten esille, ikään kuin muistutukseksi että kyllä ne tarinassa oli mukana, vaikkei aktiivisesti. Kyllä Orionilla ja muilla saa olla enemmän ruututilaa, mutta jotenkin tuntuu hassulta että vanhoista hahmoista legendaarisimmat (tyyliin Gin ja muut GNG:n aikaiset hahmot ja sitten Weed, lähinnä siksi että se on ylipäällikkö) vain jätetään sivuun eikä ne saa osuutta taistelusta. Luulisi että Ginin sokeudesta olisi otettu jotain irti taistelussa karhuja vastaan ja toivottavasti sellainen kohta vielä nähdään, sillä tuntuu hassulta, jos Gin ja Weed on koko tarinan ajan sairaalassa toipumassa ja ne pääsee sieltä vasta sitten, kun koko rähäkkä on ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin tätä Bobin rohkeutta. Veikkaisin, että sillä on vielä pitkä matka sankariksi, mutta on se nyt alkanut yrittää. Toivon itsekin, että Bob tekee tuollaisen yllätyksen.

   Jep, taistelu olisi tässä aika ymmärrettävä, mutta eivät koirat mitenkään voi voittaa. Karhut olivat aiemmin täysin ylivoimaisia ja vaikka Akamella onkin sirppi, on Akame kuitenkin vain yksi koira. Toivoisin itse, että koirat tekisivät vain yllätyshyökkäyksen ja pakenisivat sitten. Taistelussa voisi kuolla pari hahmoa ja Monsoon voisi menettää toisen silmänsä, jolloin isku olisi psykologinen ja Monsoon saisi koirapelkonsa takaisin osittain.

   Gin ja Weed ovat tosiaan olleet syrjässä, mutta niitä ei ole laitettu samalla tavalla syrjään kuin esim. Orionissa. + Nyt ne tekivät jo selvän paluun. Orionissa ne alkoivat palata vasta jossain osassa 14 tai vastaavaa.

   Poista