lauantai 27. elokuuta 2016

GtLW 63.


Huom! Tässä luvussa poikkeuksellisen paljon väkivaltaa!
Monsoon uhittelee Bobille. Se joko aisti Bobin hetkittäisen taistelutahdon tai on vihainen siitä, että koira ei kerro Ouun haavoittuneiden sotilaiden sijaintia.

Monsoon ojentaa tassunsa ja nostaa Bobin helposti ilmaan.
Se puhuu hetken Bobille ja vie sitten koiran lähelle kitaansa ja karjuu raivoissaan.
Samaan aikaan Hidetoshin sairaalassa Weedin leikkaus on onnistunut. Weed nukkuu, mutta se tulee toipumaan vammoistaan.
Daisuke on saanut myös Ginin mukaansa sairaalasta. Ginin silmät on sidottu ja sitäkin hoidetaan kuntoon.
Daisuke on innoissaan, kun Gin nuolaisee tämän kättä. Myös tämän vanhemmat ovat onnellisia, kun Gin on vihdoin palannut kotiin vuosien jälkeen.
Cross on nähnyt Ginin ja tahtoo sisään. Daisuke laittaa sen hihnaan ja päästää sen tervehtimään Giniä.
Aaw.
Samaan aikaan helvetin esikartanossa...
Monsoon on päättänyt murtaa Bobin tahdon ja upottaa hitaasti kyntensä sen alaleuan läpi.
Bob anelee armoa, kun Monsoon riepottelee sitä.
Se ei voi tehdä mitään ja vain roikkuu Monsoonin kiduttaessa sitä.
Lopulta Monsoon iskee Bobin maahan, johon koira jää makaamaan.
Bobin katseessa on vielä hieman tulta ja se väistää Monsoonin ensimmäisen iskun. Monsoon painaa sen kuitenkin helposti maahan ja tukahduttaa tassunsa alle.

Bob! Tämä on ehkä brutaalein asia, mitä Gingassa on näkynyt vähään aikaan. Taisteluita on kyllä ollut ja koirat ovat vetäneet toisiaan jaloista, mutta tuo oli vain kidutusta. Voi Bob-parka... Ja Ouun joukotkin vain koko ajan marmattavat sille, että pitäisi olla rohkea ja miehekäs. Tuossapa olet rohkea, kun olet koukussa kuin kala.
En osaa sanoa, onnistuiko Monsoonin murtaa Bob tässä taas kokonaan. Bob näyttää monessa ruudussa täysin periksi antaneelta, mutta kun se pääsee irti, on sen silmissä taas taistelutahtoa ja se väisti yhden Monsoonin iskuistakin.

Ja Weed on kunnossa! Ei mikään suuri yllätys, mutta kiva saada siitäkin lisätietoa.
Myös Gin on taas hoidossa. Toivottavasti Gin nähdään taas taistelussa karhuja vastaan, nyt täysissä voimissa. (Sitä suuremmalla syyllä: Akame, mitä sinä teet?) Crossin ja Ginin kohtaaminen oli aivan ihana. Tuo Ginin pieni hymy...

4 kommenttia:

 1. Ginin kaihi on ilmeisesti leikattu, kun sen silmillä on side.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten kyse on samanlaisesta taikasiteestä kuin Benillä.

   Poista
 2. Ai samperi, mitähän Monsoon alkaa nyt tehdä Bobille? Kiduttaa niin kauan kuin koirassa henki pihisee tai kunnes Bob kertoo kaiken, mitä tietää Ouun koirista ja näiden suunnitelmista...? Bobhan tietty saattaa kohdata sisarustensa tavoin loppunsa Monsoonin rääkkäämänä, mutta toivottavasti se ei ihan vielä poistu hahmokaartista. Pahalta kyllä näytti...

  Ihanaa kuulla Weedistä ja Ginistä pitkästä aikaa, ja vieläpä kun molemmat vaikuttavat toipuvan niin entiselleen kuin tietyissä puitteissa on mahdollista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaisin, että murtaa tämän tahdon (koska Bob yritti kovistella) ja/tai pakottaa tämän kertomaan, missä Ouun armeija on. Tai sitten tämä on vain ihan jokapäiväistä Monsoonia. En usko, että Bob vielä kohtaa loppuaan. Se on kuitenkin tärkeässä roolissa ja se on vasta aloittanut kehittymisen hahmona.

   Jep, itsekin ilahduin tästä kaksikosta. <3

   Poista