maanantai 5. syyskuuta 2016

GtLW 64

Bob itkee ja anoo armoa, kun Monsoon höykyttää sitä. Lopulta Monsoon löysää otettaan sen verran, että Bobin onnistuu saada päänsä Monsoonin tassun alta.
Monsoon antaa Bobille määräyksen. Koira on murtuneen näköinen ja vaikka se järkyttyy, ei se yritä millään tavalla asettua karhuja vastaan.
Samaan aikaan Akamen lauma valmistautuu taisteluun. Akame pitää puheen sotureille.
Koirat kyynelehtivät. Ne tietävät, että kaikki eivät tule selviämään hengissä taistelusta.
Vaikka Ouun soturit vaikuttavat valmiilta kuolemaan, on muissa joukoissa vaihteleva tunnelma. Mukana on kotikoiria, joista osa vaikuttaa taisteluvalmiilta, mutta osa on selvästi peloissaan. Yksi koirista jopa keskeyttää Unsain puheen huudollaan.
Orion yrittää nostaa taistelumotivaatiota ulvomalla ja koirat jäävät keskustelemaan pitkäksi aikaa.
Yllättäen ne havaitsevat jonkun lähestyvän.
Bob on palannut. Se on heikossa kunnossa ja sillä on viesti Monsoonilta.
Olipas taas tekstipohjainen luku. Bobia käy oikeasti sääliksi... Reppanalla ei ole mitään mahdollisuuksia tässä taistelussa: vuoronperään Ouun porukat ja Monsoon uhkaavat tappaa. Toivottavasti Weed tulee pian pelastamaan Bobin.

Olen yhä sitä mieltä, että koirien pitäisi vain luikkia karkuun ja odottaa Weedin sekä Ginin parantumista. Ei tuolla laumalla oikeasti pärjää mitenkään karhuja vastaan...

8 kommenttia:

 1. No miten kuvittelit Weedin ja Ginin paluun voimistavan laumaa? Molemmat kuitenkin haavoittuivat vakavasti eli kummastakaan ei ole oikeasti hyötyä. Ei niiden mukana kuitenkaan mitään koirajoukkoja tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daaah, oletko lukenut aiempia mangoja ollenkaan? Gin keräsi Hougenia vastaan viikossa tuhatpäisen armeijan, Weed teki samoin sotakoiria vastaan.

   + Uskoakseni nämä kaksi ovat myös Ouun vahvimpia sotureita ja näin heistä voisi olla jopa hyötyä taistelussa.

   Poista
  2. Gin ja Weed ovat kyllä vahvimpia/parhaimpia sotureita. Hieman kuitenkin mietityttää, että pystyvätkö he miten hyvin keräämään tällä kertaa isoa armeijaa karhuja vastaan. Tuskin kotikoirista on mitään hyötyä karhuja vastaan. Eivät kotikoirat pärjänneet edes sotakoirille, niin miten sitten karhuja vastaan. Japanin koirat on koluttu myös niin monta kertaa läpi, että tuntuisi oudolta, jos sieltä löytyisi jotain huippuyksilöitä lisää.

   Poista
  3. GNG:n puolellakin oli ne erikoisjoukot ja sitten tavan sotilaat olivat lähinnä tykinruokaa. Sotakoirilla oli enemmän strategista älyä kuin tavan koirilla (ja todennäköisesti karhuilla), mitä korostettiin tarinan aikana erittäin paljon.

   Teorioitahan tästä on paljon ja esim. sotakoirien ottamista mukaan Ouun joukkoihin on mietitty.

   Poista
  4. Maximillahan saattaisi olla motiivi liittyä Ouun koirien kanssa taisteluun karhuja vastaan, jos se saa viestin siitä, miten Lydialle kävi.

   Poista
  5. Juuri näin itsekin ajattelin. Jerome voisi hyvinkin lähteä Venäjälle.

   Poista
 2. Milloin tulee seuraava osa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken kuluttua~ Tracon veti sen verran kovasti kiireille, että tämä jäi hetkeksi.

   Poista