lauantai 19. syyskuuta 2015

GtLW: Luku 16

Akame johtaa pentuja ja narttuja turvaan, kun yksi Hiron pennuista alkaa epäröidä. Se kysyy, miten he voivat jättää muut taistelemaan ja kuolemaan, kun he itse pakenevat.

Akame pysähtyy ja sanoo noudattavansa Ginin määräyksiä eikä aio pettää Giniä ja jättää tehtäväänsä suorittamatta, koska päätöksen muuttaminen aiheuttaisi vain lisää vahinkoa.
Hiron pentu ei kysele enempää ja Akame jatkaa matkaa kyyneleet silmissään.
Vanhin ja muut kogat kuuntelevat Akamen sanoja ja jäävät sitten jälkeen joukosta. Koirat ovat paenneet jo niin kauas karhuista, että Akame pystyy huolehtimaan niistä yksin, joten Kogat palaavat taisteluun.
Taistelukentällä Akakama etsii veljeään. Kurokama on elossa, mutta se on menettänyt niin paljon verta, ettei voi enää nousta pystyyn. Kurokama käskee veljensä olla huolehtimatta, sillä Jaguar ja Saburo odottavat Kurokamaa jo tuonpuoleisessa.
Kun koirat valmistautuvat kuolemaan taistellen, Bob yrittää hillitä niitä. Se sanoo, että Monsoon tahtoo tappaa vain johtajat sekä koirat, jotka olivat mukana taistelussa Akakabutoa vastaan.
Kun Bob tenttaa, kuka on lauman varajohtaja, alkaa Kurotora naljailla sille.
Bob sanoo, ettei Kai-kenin mielipiteellä ole väliä, koska se on jo Monsoonin tappolistalla.
Kurotora hermostuu ja hyökkää kohti Bobia. Yksi karhuista kuitenkin läppää Kurotoran pois, kaataen samalla Bobin saaden sen kierimään rinnettä alas.
Samassa varjo lankeaa Bobin ylle.
Monsoon on palannut.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti Kurotora ei vain kuolisi! Kaikoirat ovat olleet aina Gingasta lemppareitani... koska yksi faveni Chūtora kuoli jo, toivotaan ettei Kuro sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pahoin pelkään, että Kurotora voi olla seuraavana listalla. En usko, että se ottaa kovin hyvin sitä, kun Monsoon kertoo tappaneensa Ginin.

      Poista