sunnuntai 25. lokakuuta 2015

GtLW: Luku 21

Orion ja muut koirat kerääntyvät nääntyneen Akamen ympärille.
Akame kysyy, missä Weedin pojat ovat, mikä säikäyttää koirat. Akamen näkö on heikentynyt. Vielä ei tiedetä, johtuuko se matkaväsymyksestä vai onko vamma pahempi.
Akame kertoo itkien karhujen hyökkäyksestä ja Weedin haavoittumisesta sekä tämän joutumisesta ihmisten luo. Akame ei kuitenkaan tiedä karhujen aiheuttaman tuhon suuruutta.
Orion järkyttyy isänsä kohtalosta. (On muuten kasvanut kovin aikuisen näköiseksi.)
Viestin kerrottuaan Akame lyyhistyy tajuttomana maahan.
Yksi koirista lähetetään saman tien Shikokuun hakemaan apujoukkoja.
Bella ja Koyuki saavat huomiota.
Sasuke ja Bon alkavat taas pelleillä.
Orion ei arvosta ja pistää kaksikon ruotuun.
Koirat lähtevät matkaan.
Reika johdattaa pentuja pois. Cross ja sen mukana olleet Jeromen pennut eivät ole mukana.
Koirat asettuvat nukkumaan kasaksi.
Tonov nukkuu omillaan, vaikka Reika pyytää sitä luokseen.
Koirat juttelevat jostain.
Reika saa hepulin ja potkaisee yhtä pennuista päähän, jonka jälkeen kaikki nukkuvat omillaan.
Kun koirat ovat melkein nukahtaneet, ilmestyy paikalle koiralauma.

Akamen haavojen syy ei selvinnyt. Ehkä se oli haavoittunut noin matkatessaan mahdollisimman nopeasti ja esim. hypännyt liikkuvasta autosta. Saa nähdä, miten Orion voi vastata Monsoonin haasteeseen. Tuolla joukolla se ei ainakaan voi mitään karhuja vastaan.

Reikan luokse ilmestynyt outo koira lienee ninjakoira Unsai, joka esiintyi Orionissakin.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti tuo Akamen näkö ei ole pysyvää, koska en tiedä miten ninjailu tuolta sen jälkeen enää onnistuisi. Se on kuitenkin ollut aina lempihahmoni GNG:stä lähtien, joten tuollainen kohtalo ei mielestäni sovi sille. Olen myös huomannut että Takahashi on GtLW:n aikana kohdellut GNG:n aikaisia hahmoja ilman mitään sääliä, esim. Jaguar, Kurotora, Gin sekä nyt Akamekin sai tälläisen kohtelun. Näyttää siltä että Yoshihiro haluaa kaikista veteraaneista eroon, tavalla tai toisella. Muuten jatka hyvää työtä näiden lukujen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin toivon, että tuo on vain väliaikaista, sillä vaikka Akame ei lempihahmoihini kuulukaan, en tahtoisi sen jäävän pois tarinasta tällä tavalla. Tämä LW:n alku oli Takahashilta kyllä poikkeuksellisen raju veto, sillä GDW:n ja Orionin aikana _loppu_taisteluissa tavallisesti kuoli se 1-2 hahmoa.

   Kiitos kehuista. =)

   Poista
 2. Hmm...Olen jonkin aikaa seuraamatta Last Wars:sia, ja "Tadaa" tämä tapahtuu. Molemmat suosikkihahmoni Akame ja Kurotora ovat kummatkin kuoleman kynsissä, aika nopeasti näyttää tarina etenevän. Toivon että Kurotora jää eloon, vaikka aikamoisen nuhtelun Monsoon sille antoi. Akamen haavat taitavat jäädä mysteeriksi, kun ei niistä sanota mitään. Sehän nähtiin viimeksi luku 16:sta jolloin se johti pentuja pois Ohusta, joten mitä ihmettä ehti tapahtua noin lyhyen ajan sisällä, että se on täynnä haavoja ja sokeutumassa? Takahashin vessa-huumori on alkanut kyllä jo etomaan, että onko pakko laittaa se Sasuke kokoajan pissimään jonkun päälle?! Pohdit myös edellisessä luvussa, että jättikö Monsoon haavoittuneet Ohun soturit eloon. Joten minulla tuli villi ajatus päähän, että mitä jos Monsoon uudelleen rakentaisi Torahampaan, ja pitäisi siellä Ohun sotureita vankeina? Kun sehän räjäytettiin Weedissä. Paljon pohdintaa, paljon kysymyksiä.
  Anteeksi tästä valtavasta kommentista, mutta oli vaan pakko saada nämä ajatukset ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akame on melko hyvässä kunnossa: eniten se on väsynyt matkasta. Itsekin olisin toivonut haavoille syytä, mutta ilmeisesti jää ratkeamatta tämä mysteeri. Sokeutumisen veikkaisin itse olevan matkaväsymystä.

   Olen itsekin miettinyt tätä, mutta tavallaan toivoisin, että koirat eivät jäisi vangeiksi, vaikka se on aika todennäköinen vaihtoehto. Vankina olo on kuitenkin tapahtunut jo monta kertaa ja karhu pitämässä koiria vankeina tuntuu vain oudolta. Tosin vielä ikävämpää olisi, jos seuraavaksi vain todettaisiin Kurotoran, Musashin ja muiden vain kuolleen.

   Ja kommentit ovat aina tervetulleita, niin pitkät kuin lyhyet~

   Poista