maanantai 20. heinäkuuta 2015

Pohdintaa Jeromen pennuista

Sisältää mittavia spoilereita Ginga: The Last Wars -sarjasta! Kaikki tiedot on saatu käännöskoneiden kautta, jotka eivät ole 100% luotettavia.

Jeromen ja Lydian pennut ovat kasvaneet GtLW:ssä lähes aikuisiksi. Kun karhut hyökkäsivät, niistä kolme kuitenkin kuoli ennen kuin taistelu ehti edes alkaa.

Pentuja on kerrottu olleen 4 urosta ja 2 naarasta. Pentujen nimet ovat Sunny, Maru, Tonov, Akira, Tetsuo ja Renov.

Tetsuo ovat on miehen nimi, mutta Sunny, Maru ja Akira ovat taas neutraaleita. Renov ja Tonov ovat taas sukunimiä, Lenov nimeä ei löytynyt googlettamalla.

Itse veikkaisin, että Akira on miehen nimi. On mahdollista, että Takahashi on nimennyt koirat Akira-mangan päähenkilömiesten mukaan: Akira & Tetsuo.

Renov on Googlen käännöskoneiden kautta oletettu urokseksi: se on myör urosmaisen näköinen kaikissa kuvissa, mitä siitä on julkaistu. Renov on ensimmäinen kuolonuhri Jeromen perheessä, kun karhut hyökkäävät.

Akira ja Tetsuo kuolivat koettaessaan pelastaa emoaan. Toinen pennuista on kasvoiltaan vaalea ja Takahashin piirtotyylin tuntien selkeästi uros. Toinen pennuista on tummakasvoisempi ja mangassa piirrostyyliltään urosmainen, mutta luvun aloituskuvassa se on kuvattu silmät kiinni hymyillen, mikä saa sen näyttämään naisellisemmalta.

Tonov on myös sukunimi, mutta sen oletetaan olevan uros.

Maru voi olla miehen tai naisen nimi.

Sunny on selkeiten naisen nimi, mutta sitäkin käytetään joskus miehen nimenä.

Tiivistäen:
Renov (tai Lenov) - kuollut, erittäin todennäköisesti uros
Akira - kuollut, ???
Tetsuo - kuollut, uros
Tonov - elossa, todennäköisesti uros
Maru - elossa, ???
Sunny - elossa, todennäköisesti naaras

Itse olettaisin, että elossa olevista pennuista kaksi olisi naaraita ja nämä olisivat todennäköisesti ryhmäkuvassa vasemmalla olevat Sunny ja oikealla oleva Maru/Tonov: niillä kummallakin on naismaiset ripset. On mahdollista, että yksi kuolleista pennuista olisi naaras, mutta pidän sitä hieman epätodennäköisenä. Takahashi tappaa harvemmin naishahmojaan hirveän verisesti ja useimmiten nämä vain katoavat tarinasta. Jos naaraita olisi kaksi, voisi ne tavallaan loogisemmin jättää pois kuin vain yhden naaraan.

Toivoisin kuitenkin, että oikean reunan Maru/Tonov saisi itselleen isomman roolin sarjassa. Se on aavistuksen säikyn näköinen kaikissa kuvissa ja minusta olisi hienoa, jos tarinassa olisi mukana joku vähän nyhverömpi päähenkilö.

8 kommenttia:

 1. Omasta mielestäni, jos pitäisi siis veikata mitkä pennuista on naismaisimman näköiset...sanoisin että tuo Sunny ja Tetsuo/Akira (mustaturkkinen vasemmalla), mutta on paha mennä sanomaan mitään sillä yhdelläkään pennuista ei näytä olevan selkeitä ripsiä (kuten Lydialla), mikä on tiettävästi Takahashin tavaramerkki naishahmoille. Tuo veikkauksesi oikeanpuoleisen Marun/Tonovin naiseudesta on mielestäni vähän kaukaa haettua, koska se ei näytä mm. tässäkään kovin naiselliselta:
  http://livedoor.blogimg.jp/abacabu-abacabu/imgs/0/7/076d722c.jpg
  (Sunny sen sijaan vaikuttaisi olevan eniten narttu tuonkin kuvan perusteella)
  Mutta kuka tietää? Kuten sanoin, kukaan näistä pennuista ei näytä mielestäni nartulta jos Takahashin standarteilla mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo kaksikko on kaikkein naisellisimman näköinen, mutta vasemmanpuoleinen A/T ei ole mangassa muuten kovin naisellisen näköinen: http://livedoor.blogimg.jp/abacabu-abacabu/imgs/8/7/87eb73af-s.jpg

   Maru/Tonoviin voi vähän kuvitella naismaisia piirteitä tummassa kuvassa, mutta A/T:n ei niitä saa oikein mitenkään. Eiköhän tähän jossain vaiheessa saada faktojakin, mutta näitä on mielenkiintoista arvailla nyt, kun ei tiedä mistään mitään.

   Eniten toivon sitä, että Renov ei paljastu missään vaiheessa nartuksi. Google Translatella se mainitaan pojaksi, mutta virheet ovat mahdollisia. Gingassa on kuitenkin kuollut/loukkaantunut niin paljon hahmoja naisia pelastamassa, että en itse tykkää, jos se korostuu tässäkin.

   Poista
 2. Onpa nätti kuva koko poppoosta. Vähän tuli jopa suru puseroon, kun melkein kaikki kuolleet <3

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo kuva on mistä kirjasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei ole vielä ilmestynyt kirjassa, mutta se tulee olemaan Last Warsin 1 tai 2 osassa.

   Poista
 4. Mielestäni oikeanpuoleinen Maru/Tonov näyttää ainakin tuossa ryhmäkuvassa naaraalta.

  VastaaPoista
 5. Uskon että Sunny ja oikeanpuoleinen Maru/Tonov ovat naaraita.

  VastaaPoista