sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

GtLW: Luku 41

Tämän luvun jälkeen julkaisussa voi olla viiveitä. Selvittelen kuitenkin vaihtoehtoisia tapoja Last Warsin juonen selvittämiseksi. Jos ei muuta, niin teen juonitiivistelmät pokkarien kautta. Jos näin käy, tulee seuraava tiivistelmä kuitenkin vasta useamman kuukauden kuluttua: alla oleva luku on 41 eli 6. pokkarin ensimmäinen luku. Neljäs pokkari ilmestyi Japanissa muutama viikko sitten ja viides pokkari taas ilmestyy noin 2 kuukauden kuluttua.

Shion kohtaa vartiossa olevan karhun. Ne puhuvat, mutta kumpikaan niistä ei ymmärrä toisen puhetta.
Vankeina olevat koirat kuulevat Shionin äänen ja vastaavat sille.

Samaan aikaan Tsuyoshi kulkee joen piennarta pitkin kohti koiravankilaa.
Yllättäen se kohtaa koiran: Ken on yhä luolassa.

Ken itkee ja kertoo tilanteesta. Se on liian heikossa kunnossa noustakseen edes ylös.
Ken on suojassa samassa luolassa, missä Kagetoran serkkujen ruumiit ovat.

Tsuyoshi jatkaa matkaansa. Ken jää alas.
Shion puhuu muiden koirien kanssa ja kertoo, että paikalla on vain yksi karhu. Koirat käskevät Shionia pakenemaan, mutta Shion ei lähde.
Samassa Gennai ilmestyy paikalle.

Karhu aikoo ilmeisesti tehdä hälytyksen, kun paikalle on ilmestynyt useampia koiria., utta Gennai hyökkää sen kimppuun.
Gennain onnistuu kaataa karhu, mutta...

Karhu kääntyy ympäri, iskee Gennaita päähän ja paiskaa sen vasten puuta.
Gennai nousee kuitenkin heti jaloilleen.
Samassa muita koiria ilmestyy paikalle. Unsai tovereineen saapuu.

Ken! Vähän olikin ollut jo ikävä. Oli mukava nähdä sitä pitkästä aikaa ja ilmeisesti se ei lähtenyt alussa Kyoshiron ja Rocketin avuksi vakoilemaan karhuja, koska oli loukkaantunut.

Shion on aika symppis. Ihana strategia mennä juttelemaan karhulle, kun kumpikaan ei ymmärrä mitään. Oli kiva nähdä Tesshiniä ja muitakin pitkästä aikaa. Tesshinin letti näyttää kasvaneen?

Aika reilua muilta karhuilta jättää noin pieni karhu yksin vartioon. Gennai on melkein saman kokoinen. Vai onko kyse vain ansasta eli kohta nähdään Monsoonkin taistelussa mukana? Karhujen taktiikka on ollut erittäin puollustusvoittoista, joten en olisi yllättynyt, jos ne pian piirittäisivät koirat. Olihan niillä hyvä strategia Ouun hyökätessäkin. Toivoisinpa melkein, että karhut olisivat vain tyhmiä, sillä sitten olisi paremmat mahdollisuudet saada Ouun sotilaat vapaaksi ja mukaan taisteluun.

2 kommenttia:

 1. Olisi kyllä hauska juonenkäänne, jos koiria vartioivat karhut olisivat niin höveleitä, että koirat pääsevät siksi vapauteen... Monsoon mahtaisi saada mahtavat raivarit :D

  Jotenkin alussa esitelty kohtaus Shionin ja karhun välisestä keskustelusta, jossa molemmat eivät ymmärrä toistensa puheista sanaakaan sai miettimään, olisiko Weed yrittänyt samaa, jollei karhut olisi saapunut Ouun niin yllättäen eikä Weed olisi saanut heti selkäänsä? Vaikka Weed on sitä tyyppiä, joka haluaa antaa jopa pahimmille vihollisillekin aina uuden mahdollisuuden, miten se olisi toiminut karhujen kanssa, etenkin kun pomokarhu on Monsoon, jonka isä aikanaan aiheutti niin suurta hävitystä ja kauhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hm. Tämä tosiaan saa miettimään, olisiko Monsoonilla tällaisia Akakabuto-maisia piirteitä myös omien joukkojen tappamiseen, jos ne tunaroivat...

   Tästähän on taidettu heittää jo paljon läppää siitä, miten Weed olisi antanut Akakabutollekin kaiken anteeksi. Veikkaisin, että Weed olisi antanut karhujen tulla alueelle, jos ne eivät olisi syöneet koiria, häirinneet ihmisiä tai tappaneet kaikkea riistaa. Karhut on nyt alusta alkaen olleet koiransyöjiä, joten tämän takia Weed ei kovin kauaa olisi varmaan rauhaa niiden kanssa laitellut.

   Poista