lauantai 26. maaliskuuta 2016

GtLW: Luku 42

Kenshin pakenee karhuja, kun se huomaa jotan.
(Koska minulla on sivistynyt huumorintaju: katsoin aika kauan ja hyvin järkyttyneenä tuota takana juoksevan koiran pään rajaamaa aluetta Kenshinin haaroissa. Se ei näyttänyt vain tyhjältä tilalta.)
Kenshin saapuu koirien vankilan luo, missä Shion ja Gennai taistelevat.

Kenshin jatkaa juoksuaan eikä pysähdy.
Sitä seuraa massiivinen karhuarmeija.
Karhut puhuvat keskenään ja ilmeisesti ne pitävät Kenshinin joukkoja suurempana uhkana kuin Gennaita ja Shionia.

Vankilaa puolustanut karhu pyytää muilta karhuilta apua Gennain tappamiseen. Vaikka Gennai on haavoittunut, se on myös iso...
ja nopea. Edes kolmestaan karhujen ei onnistu haavoittaa Gennaita uudestaan.
Myös Shion liittyy taisteluun, mutta karhu ravistaa sen helposti kimpustaan.
Vankilan sisältä Tesshin ja Kougien vanhin yrittävät huutaa jotain.

Shion irtautuu taistelusta ja juoksee pois.
Samassa Bob ilmestyy paikalle ja puhuu karhuille.
Myös Shirozaru ja muut Bobia seuranneet ilmestyvät. Karhut ja Bob keskustelevat koirista välittämättä.

Samaan aikaan Sirius ja Rigel ovat jatkaneet matkaansa. Ne näkevät Kenshinin, joka pakenee karhuja.
Sirius lähtee hyppäämään rotkon yli kuten Gin ja Weed ennen sitä. Myös Rigel valmistautunee hyppyyn.
Näytelmä jatkuu~

Mitenkähän Bob lähtee luovimaan tilannetta tästä eteenpäin. Se tavallaan vaikuttaa siltä, että se tahtoo auttaa koiria, mutta sen tilanne on hankala. Gennailla ja Shionilla oli onnea, kun karhut eivät kokeneet niitä uhkaksi, vaan keskittyivät Kenshinin nappaamiseen. Kenshin on ihailtavan nopea eikä edes hirveämmin hiljennellyt, kun juoksi vankilan ohitse.

Karhukoiran veri leimuaa jälleen ja Sirius yrittää samaa hyppyä kuin kaikki muutkin aikoinaan. Onko kukaan ikinä epäonnistunut tässä loikassa? Smith meinasi tippua, mutta jopa Mer ja Sasuke hyppäsivät rotkon yli aikoinaan. Olisi ihan mielenkiintoista, jos joku epäonnistuisikin tässä välillä. Sirius nyt tuskin liukastuu ennen hyppyä (olisi aika epäreilua, kun Gin, Orion ja Weed hyppäsivät rotkosta yli jo pentuina), mutta olisi mielenkiintoista tietää, millainen hahmo voisi testissä epäonnistua. Tai jos hyppyä esimerkiksi häirittäisiin, kun karhu tai toinen koira hyökkäisi kimppuun tai estäisi laskeutumisen toiselle puolelle.

6 kommenttia:

 1. Juu, Smithän oli pudota rotkoon kun yritti ylittää sen GDW:n alussa, mutta varmaan johtui iästä ja siksi, koska toinen eturaajoista oli amputoitu.

  Tarkoittaako tämä, että uusia lukuja tulee yhä, vai oliko nyt tämä sattumanvarainen tapaus, kun viimeksi oli infoa, ettei lukuja tule vähään aikaan ja sittenkin ehkä korkeintaan juonitiivistelmää tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Sen takia onkin outoa, että miehuustesti on näin helppo, että vain rampa vanhus epäonnistuu siinä.

   Asiasta ei ole vielä selvyyttä. Viimeksi kun kirjoitin, ei lukuja ollut luvassa. On mahdollista, että niitä tulee, mutta ihan yhtälailla voi jäädä tulemattakin. Toivottavasti kuitenkin juttu jatkuu~

   Poista
 2. "Gennai jatkaa juoksuaan." Kuvassa on ilmiselvästi Kenshin.

  VastaaPoista
 3. Viimeisen lauseesi takia mieleeni nousee kuva, että karhu nousee takajaloilleen "vastaanottamaan" rotkoa ylittävän koiran. Toivottavasti ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä itsekin ajattelin. Se olisi tosi karua, mutta se olisi looginen syy Siriukselle (tai Rigelille) epäonnistua. En tosin usko, että rotko tuottaa niille hankaluuksia.

   Poista