lauantai 10. joulukuuta 2016

GtLW: 78

Bon iskee Monsoonin kimppuun. Se on oppinut heti, miten sirppiä käytetään.

Bon upottaa sirpin Monsoonin vatsaan ja villtää pitkän haavan.

Monsoonin isku Unsaita kohti ei osu, kun karhu sävähtää kipua vatsassaan. Huomattuaan Bonin tekemän haavan, se raivostuu ja hyökkää vuorostaan Bonin kimppuun.
Bonin onnistuu väistää pahimmat iskut, mutta se pudottaa sirpin.
Bon etsii sirppiä epätoivoisesti, kun Monsoon lähestyy.
Orion ja Andy hyökkäävät Monsoonin kimppuun koettan ostaa Bonille lisää aikaa sirpin etsimiseen.
Myös Tesshin ilmestyy taistelutantereelle. Se on kyllästynyt odottamaan ja kerännyt kahden toverinsa kanssa viimeiset voimansa käydäkseen taisteluun.
Myös Izou ilmestyy paikalle. Se on kuitenkin pahasti haavoittunut ja sen suolet valuvat ulos.
Tesshin ei pysy jaloillaan kauan, vaan kaatuu muutaman askelen jälkeen maahan. Muut käskevät sitä jättäytymään pois taistelusta.
Tesshin poimii kuitenkin maasta sirpin ja sanoo kostavansa, vaikka ei jaloilleen pääsisikään.

Orion ja Andy väistävät Monsoonin iskut ja palaavat muiden koirien luo.
Izoukin sanoo olevansa valmis kuolemaan.

*krhm*

Hiron muistolle!

Tuota Bonin iskua ei kyllä oltu tähdätty vain alavatsaan. Hiron perinne elää Bonin kautta ja nyt on vielä teräaseet käytössä.

Vihdoin, vihdoin Tesshin sai sirpin itselleen. Se näyttää kyllä olevan huonossa kunnossa. Liekö voimia enempää kuin yhteen iskuun?

Izoun haava näytti melkoisen pahalta... Tässä on nyt aika moni koira uhannut kuolla taistelussa. Mitenköhän käy?

10 kommenttia:

 1. Tesshinin ja sirpin liittoa on odotettu, olisi ollut todella pettymys, jos niin ei olisikaan käynytkään. Odotan vain vielä kerran jonkinlaista Kurojaki-viittausta... :)

  Toi Bonin tekemä haava ei välttämättä ollut paha, taitaa korkeintaan vain kirpaista Monsoonia. En usko, että se haava vielä aiheuttaa mitään, ellei sitten siihen isketä lisää (vrt. ammattitappajien ja Jeromen hyökkäykset Hirviön rintaan tekemä haava, kun tarkoituksena oli katkaista valtimo).

  Toivottavasti ei ole odotettavissa verilöylyä, jossa moni hahmo kaatuu hetkessä. Veikkaan ettei uusilta kuolemilta vältytä, mutta toivottavasti koiria ei ala kaatumaan kuin heinää. Ja jos nyt tärkeimpiä hahmoja alkaa taas vaihtamaan hiippakuntaa, ansaitsee ne kuitenkin jonkun pienenkin muistopuheen, eikä mitään epämääräistä' kohtaloa (viimeksimainittu on kyllä painajainen, Joea muistellen...). Izoun tilanne näytti aika pahalta, se toi mieleen väkisinkin mieleen Johnin ja sen kohtalon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Toivottavasti sirppi jää nyt pysyvästi Tesshinille.

   Haava ei näyttänyt pahalta eikä sitä korostettu mitenkään ihmeellisesti. Monsoon vain tunsi sen ja suuttui entisestään.

   Näinpä. Toisaalta, nyt tässä on niin moni hahmo uhonnut kuolevansa, että jotain dramaattista sietäisi tapahtua. Toivoisin myös, että hahmojen kuolemiin saataisiin lisää tunnetta.

   Poista
 2. Mitä eikö bonin tekemä isku tehnnyt mitään pahaa jälkeä monsoonille, kyllä nyt taitaa olla monsoonin turkki olla jonkin laista terästä kun se ei saa millään pahan näköistä haavaa. Ei ei ei izou ja tesshin ette saa kuolla, ne ovat tärkeimmät koira hahmot minulle sarjasta ja jos nyt izou kuolee niin mutsun suku sammuu kuka sitäkään enää jatkaa kun izoun veljetkin ovat kuolleet, ja sitten jos tesshinkin kuolee niin kougan shinobien sukukin sammuu en haluaisi niiden kuolevan nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siihen ihan haava tuli, kuten kuvista näkee. Ei kuitenkaan repäissyt mitään syvää haavaa. (Vertaa Izoun haava.)
   Niin, tässä on tosiaan useampikin sukunsa viimeinen nyt taistelemassa...

   Poista
  2. Tuosta tuli mieleen, eritoten, kun GtLW:tä on vielä spekuloitu vikaksi Ginga-tarinaksi, että ei kai Takahashi pikkuhiljaa tapata hahmojaan siksi, jotta ei olisi sitten lopulta mahdollisuuksia jatko-osaan, kun GtLW joskus päättyy. Tämä tuli muutenkin mieleen sarjan aikana, kun hahmoja on kuollut mahdottomasti.

   Toivottavasti loppu ei kuitenkaan ole sellainen, että ne, jotka jäävät sitten tästä eloon (se olisikin härskiä, jos kaikki hahmot vain kuolisivat) vain hajaantuvat kukin minnekin ja Ouun soturit saa siten loppunsa, vaikka karhut voitettaisiinkin. Ihan ok loppu olisi, jossa vihjataan, että Ginin suku jatkaa kukoistustaan, vaikka toki Ouun paratiisia on horjuttanut aikojen saatossa milloin mikin uhka. Mielestäni Gingaa ei kuitenkaan ole hyvä jatkaa loputtomiin, koska ainahan tarina on siitä alkanut, että jokin uhkaa rauhaa ja sitten yritetään päästä rauhaan jälleen. Mielestäni lopun voisi tehdä niin, että kerrotaan selvästi, että tarina on päättynyt, mutta eihän mikään faneja estä kuvittelemasta kenestä tulle seuraava ylipäällikkö (ellei Takahashi sitä kerro) ja mitä sitten tapahtui.

   Poista
  3. Tuskinpa... Takahashi on kuitenkin aloittanut Gingan jo kahdesti ihan uudella hahmokaartilla (Weed ja Orion). On tosin mahdollista, että viimeisen tarinakokonaisuuden kunniaksi kuolee paljon hahmoja, koska ei tarvitse enää huolehtia siitä, millaisia uusia hahmoja tekee tilalle.

   En usko, että kaikki kuolevat. Varmasti ainakin Ginin suku jää eloon. Paljon on kuitenkin myös koiria, joilla ei ole jälkikasvua tai sitten pennutkin kuolevat (Jaguar ja Jeromen pennuista meni puolet).

   Poista
 3. Niin tuo onkin hyvä kysymys, eihän se kivaa ole että kun on taas rauha koirien paratiisissa niin se taas yhtäkkiä tuhoutuu, niin minustakin olisi hyvä että tarina lopetettaisiin hyvään tarinaan sellaiseen mikä saisi fanit iloiseen,hyvään ja itkun kuohuun että siitä tulisi hyvä mieli kaikille. Jota vosisi sitten muistella hyvällä mielellä ja kertoa siitä sitten seuraaville sukupolville niin minäkin ajattelisisin asian olevan niin, ja vielä toinen asia eihän sitä aina tiedä kuka onkaan seuraava ouun ylipäällikö sitä kuitenkin pitää vielä odottaa vielä tovin että sen saa sitten tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. LW:tä kohtaan on paljon odotuksia, toivottavasti Takahashi saa ne toteutettua.

   Weed on vielä ylipäällikkönä. Saa nähdä, vaihtuuko valta vielä.

   Poista