tiistai 20. joulukuuta 2016

GtLW 79

Izou haukkuu ja yllyttää Monsoonia hyökkäämään sen kimppuun. Temppu tepsii ja Monsoon valmistautuu iskemään Izoun kimppuun.
Monsoonin hyökkäys jää kuitenkin puolitiehen, kun Orion hyökkää karhun kimppuun ja Sirius ryntää pelastamaan Izoun.

Orion iskee hampaansa Monsoonin katkenneeseen sormeen ja saa karhun karjumaan raivosta.
Myös Izou raivoaa, kun Sirius ei anna sen kuolla taistelukentällä.
Tesshin käskee Izouta rauhoittumaan ja sanoo, että sirppi on koirien ainoa mahdollisus haavoittaa Monsoonia. Akame käskee Tesshiniä antamaan sirpin takaisin, mutta Tesshin kieltäytyy ja sanoo, että muut voivat ottaa sirpin, kun se on kuollut.
Tesshin hyökkää Monsoonia kohti suoraan edestä... Sen sitkeyttä ja jääräpäisyyttä verrataan Kurojakiin.
Monsoonin isku osuu - mutta ei Tesshiniin, vaan väliin hypänneeseen Tsukikageen.
"Kaikki tiesivät, että Tesshinin hyökkäys tulisi epäonnistumaan, mutta kukaan ei ollut arvannnut Tsukikagen syöksyvän väliin. Tesshin paiskautui maahan, kun Monsoonin kynnet lävistivät Tsukikagen."
Tesshin kutsuu Tsukikagea, mutta huomaa samassa kadottaneensa sirpin.
Sirppi on Unsailla!
Unsai pohtii, onko siitäkin tulossa yksi Ouun legendoista...

 Toiminnan täytteistä~ Käännös tehty Fanta-chanin tekemän käännöksen pohjalta.

Tesshin tupeksi kyllä iskunsa täysin. Noin pahasti haavoittuneena sillä ei ollut mitään mahdollisuuksia ja nyt Tsukikage kuoli sen takia. Toivottavasti Tesshin rauhoittuu tämän vuoksi.

Mitenköhän Unsai pärjää? Se on kuitenkin aiemmin nähnyt Monsoonin heikon paikan, joten onnistuuko sen nyt iskeä muita rajummin Monsoonin kimppuun?

13 kommenttia:

 1. No huh tesshin ei kuollukkaan selvittiin tuosta pinteestä säikähdyksellä, mutta ei tsukikage eiiiii miksi sinun piti tulla väliin miksi. Nyt tsukikage kuoli koska ei hallunut tesshinin kuolla,tsukikage oli hieno, urhea ja hyvä kougan soturi kunniaa hänen muistolleen uhrauksesi ei mennyt hukkaan. Mitäköhän unsai oikein suunnittelee ei kai se vaan aio uhrautua iskeäkseen monsooniin vai onko unsailla jokin muu suunnitelma monsoonin varalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tesshin toivottavasti miettii seuraavaan iskuaan tarkemmin.
   Unsailla on varmasti suunnitelma, koska se näki Monsoonin "heikon paikan" jo aiemmissa taisteluissa.

   Poista
 2. Tuo Tesshinin isku oli kyllä kieltämättä typerä. Taas meni yhden koiran henki kun piti estää toisen uhkarohkea temppu. En ole sitten koskaan oikein pitänyt tästä kun huonossa hapessa olevat soturit hyppäävät valmiina antamaan viimeisen iskun. Sitten lipsahdus, ja toinen hypää väliin ottamaan iskun itselleen. Luulisi että oppisivat näistä uhrautumisista.

  Kiitos postauksesta taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. On eri asia, jos hahmo oikeasti kuolee/saa jotain aikaan (esim. Akatora), mutta se, että joku kaveri vain ottaa osuman toisen puolesta, on aika ärsyttävää.

   Ja ole hyvä~ Uutta lukua luvassa huomenna.

   Poista
 3. Noniin, näkyi sirppi vaihtavan taas kantajaa... luulisi että Tesshin olisi antanut jonkun sellaisen hillua sirpillä, joka on taistelukykyinen, mutta kai kostonhimo/raivo on vienyt tolkun... Mutta nyt menee jännäksi, ketkä kaikki saa näyttää kyntensä käyttää sirppiä aseena ja minkälaista vahinkoa kukin saa aikaan. Olisi jännä nähdä, mitä sirpillä saa aikaan kun sen yhdistää battougaan tai muuhun iskuun, jotka koirat jo muuten osaavat. Mutta jotenkin on sellainen kutina, ettei sirpillä edes muihin iskuihin yhdistettynä saada välttämättä muuta aikaan kuin Monsoonin haavoittamista ja karhun kiukkukäyrän nostamista huippulukemiin. Jotenkin olisi legendaarisen tuntuista, että Monsoon saisi kaadettua jollakin iskulla, jonka koirat tietävät ja sen suorittamiseen ei tarvita mitään ylimääräistä (tuoden mieleen kohtauksen, jossa Riki kertoi Ginille Battougasta...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tesshiniltä on tosiaan mennyt pää ihan sekaisin vanhimman kuoleman takia...

   Itsekin odottelen, että saadaan nähdä sirppi käytössä Battougan ja muiden iskujen kanssa. Tosin saa iskua osua aika tarkkaan, että Monsoonin saa hengiltä.

   Poista
 4. Tulin tuossa miettineeksi, että olisi mielenkiintoista nähdä karhukoira(suvun) veljesten - siis Orionin, Siriuksen ja Rigelin - taistelevan ryhmänä karhua vastaan. Meinaan, kuten Shiro ja Riki aikoinaan kulkiessaan metsällä Takedan ja toisten koirien kanssa.
  Mutta eipä taida tulla tapahtumaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä mielenkiintoista, etenkin kun Rigel taitaa Ningaton, Orion sekä battougan että sen kehittelemänsä "vesiputousiskun", Siriuksesta en ole varma, mitä se osaa, eihän se mitään iskuja ole tehnyt, äkkiseltään tuli mieleen, että se on ainoastaan suorittanut "soturikokeen" hyppäämällä rotkon yli, mutta muuta ei tule mieleen, mitä Sirius olisi tehnyt samoin, kuten veljensä ja edeltäneet karhukoirasukupolvet.

   On kuitenkin ollut toiveita herättäviä kohtauksia sarjan aikana, jotka viittaisi siihen, että veljeksillä voisi olla jokin osuus lopullisessa taistelussa. Orionhan on "hakkaa päälle" -asenteella käymässä karhujen kimppuun, kun taas Sirius on funtsinut, että eikö tästä nyt voisi saada ratkaisua ilman verenvuodatusta. Rigelillä ei (muistaakseni) ole tullut kumpaakaan piirrettä esiin, ainakaan voimakkaasti. Jotenkin odotan, että Siruksen ja Orionin vastakkaiset näkemykset tulevat esiin, kun lopullinen taistelu saadaan tiettyyn pisteeseen ja en ihmettelisi, jos tilanne kärjistyy niin, että tapahtuu jotain dramaattista ja lopullista. On mielessä hiipinyt kohtaus, jossa Sirius näkee Monsoonin hyökkäävän jonkun kimppuun (Toiveajattelua: Bella ja Koyuki pöllähtää keskelle taistelutannerta ja Monsoon alkaa uhkailla varsinkin Bellaa) ja Sirius hoksaa että hän sillä hetkellä on ainoa, joka pystyy tekemään jotain ja sehän tietty olisi hyökkääminen Monsoonia päin harkitsematta enempää. Sirius sitten joko haavoittuu - tai Orion loikkaa väliin kun ajattelee, että eihän Sirius osaa hyökätä kunnolla ja se vain teloo itsensä, Orion saa sysättyä Siriuksen pois Monsoonin iskun tieltä, mutta haavoittuu itse. Rigelille on hiukan vaikeaa keksiä mitään lähinnä siksi, koska kuten edellä kirjoitin, se ei ole osoittanut niin selvästi kantaansa puolin ja toisin, kuten sen veljet on tehnyt.

   Poista
  2. En kyllä todellakaan itse toivo, että Bella ja Koyuki pöllähtävät taistelun keskelle avuttomina ja odottavat, että urokset pelastaa... Miten olisi, jos Bella yllättäisikin kaikki? Taistelu olisi koirien osalta melkein ohi, karhut olisivat voitolla ja tilanne epätoivoinen. Sitten jostain ilmestyisikin hopeisesti säihkyvä lentävä sirkkeli.. Bella vetäisi Monsoonilta pään irti kuin Gin konsanaan! Olisi paljon siistimpää kuin se, että Bella olisi avuton itkupilli, jonka joku veljeksistä pelastaa.

   Poista
  3. Bellan toivoisikin yllättävän jollakin iskulla, olihan se Akamen jälkeläisten hoivissa hetken aikaa, olkoonkin, että Bella oli kotikoirana. Mutta enpä tiedä, missä vaiheessa se olisi oppinut jotain shinobi-taitoja. Ja kun Takahashi ei muutenkaan ole suonut nartuille kovin vahvoja rooleja, pidän siksikin aika epätodennäköisenä, että Bellalle suodaan mitään yllättävää roolia, sekin oli jo jotain, että Bella ei nyt ole sellainen itkupilli, kuten se oli GDWO:n aikaan.

   Poista
  4. Bellasta on jatkuvasti kuultu, ettei se hahmona ole mistään kotoisin ja se on pelkkä itkupilli, mutta ainakin Orionin kahden ekan osan perusteella Bella sulatti sydämeni, suloinenhan se on <3 Jotenkin tuntuisi turhan karskilta, jos Bellasta tulisi joku "soturinainen", kuten Daisuke ilmaisi Bellatrixin nimen tarkoittavan. Ihan mukavaa, kun Bellasta on tullut hieman voimakastahtoisempi GtLW:n aikana, mutta ei sen tarvitse olla mikään koviskaan. Tietty jossakin pelastavassa roolissa Bella olisi kiva. Mutta kuten aikaisemmassa kommentissa todettiin, tuskin Bella kovin ihmeellistä roolia tulee saamaan, varmaan se ja Koyuki tulee mukaan tarinaan sitten kun taistelu on ohi.

   Poista
  5. Bella on sellainen hahmo, että siitä liikkuu oikeastaan jatkuvasti kaikenlaista väärää inhoa. En itse esimerkiksi tiedä, mistä tulee tuo huhu, jonka mukaan Bella on tormastautunut Orionin alkuosien jälkeen. Se taisi huutaa jotain vastaan Orionille (tyyliin "Älä ole ilkeä!", kun Orion käski sen jäämään pois taistelusta, mutta ei muuta. Itse koen tämän hieman ongelmallisena, koska en hirveästi pidä hahmosta, mutta kun siitä kuulee vähän väliä "parempia" uutisia, on sitten aina pettymys, kun se on kuitenkin tuollainen rääpäle.

   Jos Bella tulisi mukaan tarinaan, sen rooli olisi todennäköisesti samaa luokkaa kuin aiemminkin eli panttivanki ja pelastettava.

   Poista
 5. Jaaha tuo onkin hyvä kysymys bella olisikin hyvä jos hän tulisi taisteluun mukaan, kun bella ja koyuki ovat saaneet niin vähän kohtauksia mangoissa että olisi hyvä että hekin saisivat enemmän rooleja tässä the last warsissa. En kyllä ymmäŕrä miksi tärkeät narttukoira hahmot saavat niin vähän kohtauksia mangoissa minusta olisi hyvä jos koyuki ja bella saisisivat enemmän rooleja.

  VastaaPoista