maanantai 5. kesäkuuta 2017

Kenestä Ouun uusi johtaja?

Sisältää spoilereita Last Wars -mangan noin sadasta ensimmäisestä luvusta eli 12-13 kirjasta.

Toinen sota karhuja vastaan on nyt päättynyt ja koirat saivat vallattua Paratiisin takaisin ihmisten avustukselle. Weedin pennut olivat taisteluissa melko isossa roolissa, joten pohdintaa niiden luonteista sekä siitä, kuka niistä sopisi parhaiten johtajaksi.


Bella

Bellasta ei tule koskaan mitään. Takahashi on suoraan sanonut, ettei hän ole kiinnostunut luomaan tarinaansa vahvoja naishahmoja ja tämän seurauksena Bellan tarinan kohokohta tulee todennäköisesti olemaan se, että se saa pentuja. Vaihtoehtoisesti kohokohta tulee olemaan se, että se nähdään tarinassa vielä muulloinkin kuin viimeisessä luvussa.

Yksi vaihtoehto Bellalle tietysti on Takahashin koiramaailmassa, että se menisi naimisiin ja saisi pentuja. Samasta sukupolvesta löytyykin joitakin sulhasehdokkaita: Yamabiko, Andy, Bon ja Shion. Voisin kuitenkin kuvitella, että kukaan näistä ei ole hirveän kiinnostunut Bellasta. Yamabiko ja Andy ovat kummatkin uudet Akame ja John. Shion taas on sukua Bellalle, vaikkakin melko kaukaista ja Bon voi taas luonteeltaan kallistua naistennaurattajan sijaan "tytöt on ällöjä" -linjalle. Olihan se vielä Orion-mangan aikana todella lapsellinen.

Orion

Tarinan kerronnallisesti Orion on todennäköisin johtaja Ouulle. Se on tälläkin hetkellä sarjan päähenkilö ja sisaruksistaan poiketen sillä on omia tovereita, jotka pitävät sitä johtajanaan. Hyviltä piirteiltään Orion muistuttaa Rikiä, huonoilta Donald Trumpia.

Mitä hyviä ja huonoja puolia Orionissa on johtajana?

+ Erittäin karismaattinen ja se on tehnyt vaikutuksen moniin ikäisiinsä (Andy, Bon, Yamabiko) sekä vanhempiin koiriin (Izou, Unsai).
+ Voimakas taistelija, joka ei anna periksi missään tilanteessa.
+ Ei epäröi uhrata omaa henkeään.
+ Oikea "koulutus": Unsai opetti sitä ja lisäksi Orion osaa myös itse kehitellä iskuja.
- Tappaa vihollisensa melko heppoisinkin perustein.
- Uhraa helposti alaisiaan taistelussa eikä ajattele näiden parasta.
- Äkkipikainen, jääräpäinen ja menettää hermonsa nopeasti.
- Alkaa riidellä helposti.
- Ei välttämättä tottele määräyksiä, ei kuuntele muiden ohjeita helposti.

Orionin isoin ongelma on sen äkkipikaisuus ja jääräpäisyys. Se ei osaa neuvotella kenenkään kanssa, vaan käy suoraan tappeluun. Se ei myöskään ota mielellään ohjeita niiltä, joita se ei kunnioita huomattavan paljon. Jopa Unsain oli vaikea komentaa Orionia ja Orion myös jätti tottelematta Unsain suoria määräyksiä. Monella tapaa Orion on myös lapsellinen ja se kiukuttelee, jos ei saa tahtoaan läpi.

Selkein esimerkki Orionin käytöksestä oli sirpin heittäminen Siriuksen otsaan: Orion sekä luopui vaivalla hankitusta aseesta että horjutti joukkojen moraalia käymällä veljensä kimppuun.

Toisaalta, Orion on voimakas ja valmis uhrautumaan ystäviensä puolesta. Se on karismaattinen ja muiden on helppo samaistua sen sanomisiin ja tunteisiin. Orion myös uskaltaa näyttää tunteitaan häpeilemättä ja se saattaa esim. itkeä alaistensa nähden.


Sirius

Sirius on toinen vahva ehdokas johtajaksi. Sillä oli melko iso rooli Orion-mangassa ja Last Warsissakin se on selkeästi yksi päähenkilöistä. Se on monella tapaa Weedin kaltainen ja jopa helläsydämisempi kuin Weed.

Siriuksen vahvuudet ja heikkoudet:

+ Voimakas oikeudentunto.
+ Voimakas taistelija.
+ Uskaltaa kertoa mielipiteensä ja pysyä siinä, vaikka ei saisi kannatusta.
+ Pysyy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa, ei anna tunteilleen valtaa.
- Ei karismaa.
- Ei usko muiden sanaa, vaan tahtoo tarkistaa asiat itse.
- Ei alamaisia tai omia joukkoja.

Sirius on kaikin puolin hyvin Weedin kaltainen, mutta siltä puuttuu Weedin karisma: tästä johtuen sillä ei ole seuraajia. Kamakirin pojat ovat tavallaan Siriuksen puolella, mutta ne olivat käytännössä koko ajan Siriuksen johtajia ja vasta hyvin pitkän ajan jälkeen niistä tuli tasa-arvoisia Siriuksen kanssa. Tämä on ongelmallista, sillä Weedin johtaja-asema pohjautui sen voimien lisäksi karismaan. Siriuksella on haastajinaan johtajan paikalla vähintään yhtä voimakkaat Orion ja Rigel, mutta Sirius ei ole missään vaiheessa saanut itselleen samanlaista kunnioitusta kuin Orion. Nyt, kun Sirius yrittää ottaa johtaja-asemaa kesken taistelun, se vain menettää luotettavuuttaan ja vaarantaa muita koiria.

Sirius ei myöskään tunnu luottavan muiden koirien taitoihin: se ei usko muiden sanaan siinä, että Monsoonin tai Akakabuton pentujen kanssa ei voi neuvotella, vaan yrittää jatkuvasti itse avata neuvottelut. Siriuksella on tietysti syy tähän: sen kerran, kun se on neuvotellut Monsoonin kanssa, se sai tahtonsa läpi muiden epäonnistuessa. Sirius voi siis helposti olettaa, että se pystyy siihen, mihin muut eivät ja tahtoo yrittää uudestaan.

Siriuksen ongelmaksi koituu eniten johtajataitojen ja karisman puute: jos sillä olisi ollut kykyjä saada koirat vetäytymään taistelusta ja antaa karhujen rauhoittua hetki, olisi se voinut avata neuvottelut uudestaan. Nyt sen neuvottelyritykset jäivät kaikin puolin onnettomiksi: karhut eivät edes harkinneet neuvotteluja koirien hyökätessä eikä Sirius saanut koiria lopettamaan epätoivoista hyökkäystään. Lopulta Sirius sai koirien vihat niskaansa koettamalla katkaista taistelun viemällä koirien ainoan aseen taistelukentältä eivätkä karhut saaneet tästä tietoa, minkä vuoksi ne pitivät Siriusta yhä vihollisenaan.

Sirius on kylmäpäinen, hyvä neuvottelija, joka pystyy pitämään hermonsa tiukoissakin tilanteissa, mikä tekee siitä erinomaisen johtajan, mutta jos sillä ei ole asemaa laumassa, näistä taidoista ei ole hyötyä.


Rigel

Rigel on veljeksistä se keskitien kulkija ja monella tapaa paras ehdokas.

+ Voimakas taistelija.
+ Hyvä tilannetaju.
+ Hyvät hermot.
+ Hyvä oikeudentunto.
- Ei vaikuta kiinnostuneelta johtajan paikasta.

Rigel olisi veljeksistä selvästi paras johtajaksi: sillä on kummakin veljensä parhaat puolet ja vain muutama huonoista. Orion-mangan alussa se kuvattiin Orionin kaltaiseksi tuholaiseksi, mutta se on ilmeisesti aikuistunut veljeään nopeammin.

Rigel on taisteluissa kylmähermoinen Siriuksen tapaan, mutta mukautuu tilanteeseen ja on valmis tappamaan taistelun alettua, kuten Orionkin. Rigel on myös voimakas taistelija ja onnistuikin tappamaan yhden karhuista. Lisäksi Rigel on myös ystävällinen ja välittää tovereistaan huomattavasti: se pelasti Sasuken taistelussa ja sanoi tälle rohkaisevia sanoja autettuaan pikkukoiran pois taistelun keskeltä.

Rigelin ongelma on perinteinen keskimmäisen lapsen ongelma: se ei saa huomiota, koska muut sisarukset vievät koko valokeilan. Rigel ei ole selkeästikään kiinnostunut johtajan paikasta ja kukaan ei pidä sitä johtajaksi harkittavana, vaikka sillä olisi siihen selkeästi potentiaalia. Ennen pyörtymistään Akame puhutteli kiisteleviä Orionia ja Siriusta, mutta ei sanonut mitään Rigelille, joka oli estänyt tappelun alkamisen veljesten välillä ja oli taistelun aikana saanut enemmän aikaan kuin kumpikaan veljistään.

Rigel tulee todennäköisesti pysymään sivuhahmona ilman johtajan roolia juurikin sen takia, että se olisi paras vaihtoehto johtajaksi. Ilman Orionia ja Siriusta tarinassa ei ole konfliktia ja juoni etenisi liian itsestäänselvästi. Tarinallisesti katsoen on myös todennäköistä, että Weed jatkaa johtajana. Onhan se vielä erittäin nuori eikä sillä ole mitään syytä luopua vallasta.

Kuka olisi sinun suosikkisi Ouun uudeksi johtajaksi?

35 kommenttia:

 1. Tästä kolmen veljen dilemmasta tuli mieleen, että miten Weedin olisi käynyt, jos Yukimura ja Joe olisivat olleet sen kanssa tarinan alusta asti. Tai vaihtoehtoisesti, miten Orionissa olisi käynyt, jos Orionin tilalla olisi ollut Sirius.

  Yukimurasta olisi luultavasti tehty johtaja ja Hougenin haastaja, koska se oli pennuista vanhin. Weedin olisi luultavasti käynyt kuten Siriuksen; Yukimura olisi vetänyt karismallaan kaikki joukot puolelleen. Joe olisi luultavasti jäänyt Rigelin rooliin.

  Jos Orion olisi päätynyt Siriuksen tilalle Kamakirin poikien joukkoon, siitä olisi rajulla luonteellaan voinut todella tulla pahis. Siriukselle Orionin paikalla ja tarinan keskiössä olisi luultavasti käynyt kuten Weedille; olosuhteiden pakosta siitä olisi tullut johtaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, tuossa olisi kyllä mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Jos ihan vain Weed ja Yukimura vaihtaisivat paikkaa, voisi tilanne kehittyä hyvin mielenkiintoiseksi.

   Jos taas Weed ja Yukimura kilpailisivat huomiosta, voisi tilanne kehittyä hyvinkin monimutkaiseksi. Ne olisivat kuitenkin aika tasoissa karisman suhteen, mutta Yukimura voittaisi voimassa.

   Orion-mangassa vaihto olisi vielä astetta haastavampi. Orionista olisi voinut tulla kovakin pahis ja Sirius taas ei olisi varmastikaan saanut Bonia puolelleen yhtä helposti kuin Orion.

   Poista
 2. Minusta tuntuu kyllä siltä että weed tulee pysymään johtajana koska se mikä orionissa, siriuksessa ja rigelissä on hyviä ja huonoja puolia niin en osaa itsekkään vielä sanoa. Kumpi olisi hyvä uudeksi johtajaksi aika, sen sitten näyttää mutta en ole itse vielä vakuuttunut, että näistä kolmesta veljeksestä olisi vielä sopiviksi ouun johtajaksi.

  VastaaPoista
 3. Minä vaataan ihan tahallani Bella. Tiedän että tästä henkilöstä ei niin paljoo tiedetä eikä Takahashi pidä tätä edes ehdokkaana. Mutta olisi mielenkiintoista nähdä vuorostaan naispuolinen johdossa. Itse vähän toivoin Bellalle enemmän näkyvyyttä kun kerrankin tähän sukupolveen on tyttö syntynyt, mutta olisi kyllä voinut jäädä syntymättä jos tästä ei edes kerrota sen kummemmin mitään tai kehitetä tarinassa mitään isompaa roolia....
  Mutta siis kumminkin toivoisin että joskus Bellalle tulee vähän isompi rooli kun kuuluu kumminkin ginga sukuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Olisi kiva, jos Bella olisi johtajatyyppiä, vaikka ei pärjäisi taisteluissa kovin kummoisesti. On tosiaan vähän hämmentävää, miksi Bella edes on tarinaan luotu, kun se ei tee mitään...

   Poista
 4. Tuossa voisi olla ideakin, mitä jos weed valitsisikin bellan uudeksi johtajaksi, se voisikin olla hyvä juonen käänne mutta katsotaan miltä aika näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi aika reilu veto ja voisin kuvitella, millaisen ragen Orion siitä vetäisi. =D

   Poista
 5. Tuossa voisi olla ideakin, mitä jos weed valitsisikin bellan uudeksi johtajaksi, se voisikin olla hyvä juonen käänne mutta katsotaan miltä aika näyttää.

  VastaaPoista
 6. Lähtisin veikkaamaan Rigeliä johtajaksi, koska se kuitenkin on hyvä sekoitus molempien isoveljiensä parhaita ominaisuuksia, kuten Uru kirjoitti. Siriusta en jaksa veikata johtajaksi, koska "lempeä tiikeriraitainen uros" on jo nähty (Weed), kuten jo muutenkin tiikeriraitaisia ylipäälliköitä ja Orionia en veikkaa johtajaksi, koska se mielestäni on liian impulsiivinen tehtävään. Olkoonkin, että Orion osaa ajatella alaistensa parasta, mutta musta tuntuu, että siitä huolimatta moni alainen menettäisi henkensä Orionin johtajuuden alaisena, koska Orion tuntuu toimivan ennen kuin edes miettii, onko sillä hetkellä suoritettava teko järkevintä. Toisaalta, jahkailullakin menetettäisiin alaisia, se olisi Siriuksen alaisena vissi.

  Rigel veti aikoinaan huomiota muista sisaruksista poikkeavan turkin värin vuoksi, mustaa sekarotuista akitaa en ainakaan minä ole onnistunut bongaamaan Ginga-sarjan aikana. GtLW:n aikana Rigel on osoittautunut mukavaksi keskitien kulkijaksi: muutama luku takaperin Rigel ilmaisi ymmärtävänsä Orionia, mitä tulee karhuihin, mutta ei silti antanut Orionin hyökätä Siriuksen kimppuun, vaikka Orionia miten sapetti Siriuksen saarnat utopistisesta tulevaisuudessa elää rauhassa karhujen kanssa.

  Bella olisi melkoinen yllätys johtajaksi, koska Takahashihan on eräässä haastattelussa todennut, että GNG:ssä oli vähän vahvoja naispuolisia hahmoja ja vahvatkaan eivät olleet mitään supernarttuja, johtuen Takahashin uskomuksesta, että miehen velvollisuus on suojella naisia (haastattelu löytyy Hopeanuolen 18 pokkarista). Mutta en jaksa uskoa, että Bellasta tulee johtajaa, tuskin Takahashi sen suhteen mieltään muuttaa, vaikka hän on muuten joskus muuttanut mieltään koskien tiettyjä paljastuksia (Takahashihan esimerkiksi viittasi että Orion tulisi kuolemaan, mutta se koski GDWO:n ollessa vielä meneillään). Bellalla taitaa olla varattuna emon ja hyvän vaimon rooli. Sikäli vain sääli, koska olisi kiva nähdä Ginga-suvussa joku naispuolinen johtaja :) Olisi kyllä kieltämättä hauska juonenkäänne, jos Weed nimeäisi tyttärensä seuraajakseen, koska Bella muka täyttäisi hänen käsityksensä Ouun periaatteiden kunnioittamisesta eniten. :D No, Sirius ja Orion tuskin turvautuisi katastrofin sattuessa heti ihmisten apuun, vaan lähtisi reissuun etsimään lisää taistelijoita, mutta nyt Rigel on näköjään tullut heti kerjäämään rapsutuksia, kun ihmiset on ilmaantunut kuvioihin, Rigelinhän strategia uhkan sattuessa olisi hakea metsästäjiä apuun :D Ei pahakaan strategia olisi, Andy ilmeisesti on kehottanut että kannattaa olla hyvää pataa kaksijalkaisten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Olisi tosiaan mielenkiintoinen käänne, jos Orion kuolisi tarinan aikana. Mitenkähän se vaikuttaisi Siriukseen, jos tappajana olisi Monsoon?

   Rigel on tosiaan mielenkiintoinen jo ihan ulkoasunsa takia. Se on myös kunnostautunut tarinassa kaikkein parhaiten.

   Poista
 7. Joen pojasta Koshirosta uusi johtaja tai sitten Kaikista Weedin pennusta tulisi ohun 4 valtiasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun Takahashi toisi Koushiroun mukaan tarinaan, siitä ei olekaan kuulunut sitten GDWO:n alun :) Ginin ensimmäisenä lapsenlapsena Koushirou kyllä olisi kiva johtajavalinta. Tai, hei, Shion, onhan se Rikin pennunpennunpentu kummiskin, eli johtajuus olisi edelleen Rikin sukulinjassa :D

   Poista
  2. Ai niin, tämäkin hahmo on olemassa. =D Koushirouhan tosiaan on sukupolvensa vanhin, joten se olisi ihan looginen lisä johtajakaarttiin.

   Poista
 8. Bellalle sopisi miekkoseksi Rara koska tämä on tuttu ja asuu naapurissakin. Ja on minulla muutenkin veikkaus siitä että käy vähän niin kuin Soturikissojen Lehväpilvi ja Tomuturkki koska kyseessä on eläinsarja ja pikkuisen iso ikäero on aika käytetty klisee niissä, etenkin kun jos ei löydy narttuhahmoille mitään tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin on vaihtoehto. Tosin Rara on pienessä roolissa. Onko sitä edes näkynyt LW:n aikana?

   Poista
  2. Kai se vissiin on edelleenkin Shirozarun ja Muun mukana kun viimeksi se nähtiin niiden kanssa.

   Poista
  3. Unohdettujen hahmojen roskakorissa. :<

   Poista
 9. Itse veikkaisin että ehk sirius ja orion olisivat yhdessä johtajia tai sirius,orion ja rigel

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutsun kenraalien tapainen porukka johtamassa toimisi myös!

   Poista
 10. Onhan näitä vaihtoehtoja orion sirius rigel bella koushiro ja shion ginga suvusta. Minä liputan koushirolle koska se on vanhin ja ginin eka lapsenlapsi sekä epätodennäköisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ehkäpä Koushirou palaa joskus vielä tarinaan.

   Poista
  2. Toivon niin vaikka en usko kun gin silloin joskus hyvästeli mielessään perheensä nii ne olivat weed sirius orion rigel ja bella joten eiköhän takashin ole unohtanut hänet

   Poista
  3. Tosiaan... Ginillä on suosikkilapsensa...

   Poista
 11. Vaikka tässä tyhmässä veljeskinassa olen enemmän Siriuksen kuin Orion puolella, olisi jotenkin kivaa jos kukaan Weedin pennuita ei saisi ylipäälikön paikkaa! Rigel tosiaan olisi paras vaihtoehto, mutta se ei ole paikasta kiinnostunut. Bella nyt on vähän sellanen, että se ei tule varmaan sarjan aikana tekemään yhtään mitään. Vähän niin kuin Koyuki.

  Mitä jos johtajan asemaan nousisi ihan joku muu? Tällä hetkellä tosin ketään rooliin sopivaa ei oikein ole.
  Toisaalta sisarukset voisivat lähteä kotoaan ja perustaa omat laumansa? Mutta mitä koirien paratiisille silloin tapahtuisi? Tulisiko yhden johtajan sijaan useampi johtaja jotka yhteistuumin tekisivät päätöksiä? äänestämällä? Toisaalta Weedin pennutkin voisivat päästä tällaiseen ratkaisuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi, ulkopuolinen johtaja olisi tosiaan mielenkiintoinen vaihtoehto. *katse Shioniin* Se lienee tosin melko epätodennäköinen, koska perijöitä on kuitenkin nyt näin monta.

   Ajatus useammasta johtajasta tai sitten tuo ajatuksesi uusista laumoista olisi ihan mielenkiintoinen myös! Weed voisi hyvin johtaa alkuperäistä laumaa. Japanissa lienee myös valtatyhjiöitä, kun niin monia johtajia on kuollut taisteluissa.

   Poista
 12. Pohdinta että Orion on huonoilta piirteiltään kuin Donald Trump, sai mieleen seuraavan mielikuvan: Trump rapsuttelee uskollista seurakoiraansa, punaturkkista sekarotuista akitaa tyyliin James Bond -elokuvien Ernst Blofeld, joka toisinaan nähdään rapsuttelevan valkoista persialaiskissaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka Putinilla sitten on? Harhaanjohdettu Sirius?
   (Putinilla muistaakseni on oikeasti akita.)

   Poista
  2. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201612122200039250_ul.shtml

   Poista
 13. Luettuani uusimman Orion-pokkarin, rupesi kylmäämään ajatus Siriuksesta johtajana: jos joku vihollislaumasta tekeekin palveluksen Siriukselle tai jollekulle muulle sen laumasta, joko ennen konfliktien puhkeamista tai sen aikana, Sirius saattaa tuntea niin helkkarinmoista kiitollisuudenvelkaa, että voi laittaa jopa oman laumansa vaaraan. En tiedä, johtuuko siitä, että Siriukseen tutustui paremmin GtLW:n myötä, mutta nyt viimeisimmän Orion-pokkarin myötä tuli pari miinuspistettä Siriukselle. On hyvä, että Sirius tunsi kiitollisuutta, aihetta olikin, vaikka Sirius pelastettiinkin alunperin tietojen toivossa. Mutta jurppi se, ettei Sirius tuntunut haluavan kuunnella tai edes harkita vastapuolen (Orionin ja muiden) kertomaa.

  Orionista en osaa vielä sanoa oikeasti juuta tai jaata johtajana, yritän siitä luoda mielikuvaa GDWO:n myötä. Mutta tähän mennessä se mielestäni on vaikuttanut räkäkuonolta, joka joko pelleilee tai isottelee. Nyt on ruvennut huvittamaan ekan GDWO:n pokkarin kertojan kommentti siitä miten Sasukesta ja Joesta tuntui että Orionista tulisi vielä jotain, sen perusteella, että maanjäristyksen aiheuttamasta maanvyörymästä pelastettu Sirius vaikutti pelokkaalta, mutta Orion ei ollut milläkseen. Pari pokkaria aikaisemmin Izou pelasti Orionin sillä perusteella, että siitä on tuleva ylipäällikkö. Ja joku on ainakin kerran todennut Orionista tulevan Weedin perijä. Tuollaiset kommentit tietenkin tuntuu "luonnolliselta", koska Orionhan oli GDWO:n päähenkilö. En pidä mahdottomana, että ehkä Takahashilla olisi ollut joku ässä hihassaan Orionia varten GDWO:n aikana, mutta sitten muuttanut mielensä. Toistaiseksi tuntuu siltä, että Orion olisi melkoinen tuuliviiri johtajaksi.

  Rigeliä on niin vähän vasta näkynyt, että en siitäkään vielä sano lopullista mielipidettä, mutta viimeisimmässä pokkarissa Rigel oli niin liikuttavan huolehtivainen, että sille sopisi johtajan paikka.

  Bella jos olisi seuraava johtaja, se päätös tulisi niin puun takaa kuin olla ja voi. Onneksi Takahashi kuitenkin ilmaisi selvästi, että Bella oli turvassa, eikä se esimerkiksi vain kadonnut tarinasta (GDWO) ilman minkäänlaista selitystä. Kun Weedin poikia alettiin esittämään GtLW:ssä, eikä Bellasta tai Koyukista ensin kuulunut mitään, ajattelin, että pudotettiinko ne sitten heti pois tarinasta, jossakin vaiheessa kuvittelin oikeasti, että GDWIO:n ja GtLW:n aikahypyn aikana olisi sattunut jotain kamalaa Bellalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Sirius on vielä luottavaisempi muihin kuin Weed ja Gin. Itse pidän siitä, että Sirius on uskollinen Kamakirin veljeksille: se kuitenkin vaikuttaa kolmikkoon paljon ja eipä Orionkaan hirveästi kysellyt Siriuksen mielipiteitä tuossa tilanteessa.

   Orion on minusta liian äkkipikainen ja arvaamaton johtajaksi. Se ei pärjää minkäänlaisissa neuvotteluissa, vaan vetää vain raa'alla voimalla. On tosin sanottava, että Orionista johtajaa suunnittelevat ovat kaikki olettaneet, että Weed, Sirius ja Rigel ovat kuolleet.

   Rigel on tosiaan laumasta se, johon eniten tuntee luottamusta.

   Bella on sellainen hahmo, että Takahashi ei sitä varmasti tapa, mutta saa nähdä, tekeekö Bella sitten mitään itse tarinan aikana.

   Poista
 14. Tosta Rigelin ehdokkuudesta johtajaksi vaikkei Rigel ole kiinnostunut tittelistä, tuli mieleen "Harry Potter ja kuoleman varjelukset" -kirjasta Dumbledoren tokaisu johtajuudesta Harrylle: ehkä johtajaksi sopiikin parhaiten ne, jotka eivät sitä tavoittele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, useimmiten parhaita johtajia ovat ne, jotka eivät tavoittele sitä paikkaa.

   Poista