sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Uusia oheistuotteita: Shounen Jump

Shounen Jump -lehti on tehnyt 50-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi useita erilaisia oheistuotteita vuosien varrella ilmestyneistä sarjoistaan. Mukaan on mahtunut vanhempia ja tuntemattomampia sarjoja eli myös Ginga Nagareboshi Gin on päässyt mukaan.

Ensimmäinen julkaistu "tuote" oli selaimella/mobiilissa pelattava keräilykorttipeli, jossa voi kerätä suosittuja hahmoja korttimuodossa. Pelissä ilmeisesti kuljetaan läpi kentistä, jotka koostuvat suosituimmista Shounen Jumpin sarjoista.

Peli on todennäköisesti aluekoodattu niin, että sitä voi pelata vain Japanissa tai japanilaisella puhelimella.

Pelin nettisivu
Hahmojen esittelysivu

Pelin Ginga-teemainen mainos.
Ensimmäinen Gin-kortti & Ginin statit.
Toinen Gin-kortti.
Hahmovalikko.
Taistelu. Gin vs. One Piece -hahmoja.
Gin vs. Karhu Dragon Ball -mangasta.
Gin vs. Yamcha (Dragon Ball).
Voittoruutu.
Kuvat:
Alonewolflove
Ora_Colome
夜呀
偵察犬影柴 
Yahoo!Auctions

Tämän lisäksi on ilmestynyt myös fyysisiä oheistuotteita! Tuotteita myydään todennäköisesti vain Shounen Jumpin erikoisliikkeissä eikä ollenkaan nettikaupoissa. On myös mahdollista, että ne ovat Ichiban Kuji -arvontojen palkintoja.

Yllätyspaketissa on mukana 24 sarjaa, jotka ovat ilmestyneet 70-80-luvulla: Kinnikkuman, Arale, Dragon Ball, Hokuto no Ken, Cobra ynnä muita. Ginga on tietysti mukana myös.
Paketissa saa itselleen kullan värisen kännykkäkorun sekä kaksi korttia, joista isompi on arviolta luottokortin kokoinen.


Seuraavasta setistä on nähty vain yksi kuva, joten se on hieman mystisempi tapaus. Sitä myydään todennäköisesti yllätyspaketissa tai se on palkintona arvonnassa: muussa tapauksessa monet olisivat varmasti jo hamstranneet sitä ja pistäneet myyntiin Yahoo!Auctionsiin. Tämä on todennäköisesti myynnissä Shounen Jumpin erikoisliikkeissä, koska paketissa on mukana mainoslehtisiä.

Ei ole varmuutta, onko kyse kokonaisesta setistä vai ovatko tuotteet (canvas-taulu ja muovitasku) myynnissä erikseen. Voi olla, että niitä on annettu ilmaisina promotuotteina liikkeelle tulleille asiakkaille.

Edit: Kirjoitusalusta paljastuikin canvas-tauluksi.

Canvas-taulu. Koko: 16×23×2 cm
Shounen Jump esitelehtinen (vasemmalla) ja mainos (oikealla).
Esitelehden toinen puoli sekä muovitasku.
Tämä DVD-paketti lienee jo vanhempi juttu, mutta nappasin senkin mukaan. Kyse on siis DVD-sarjasta, jossa esitellään Shounen Jumpin isoimpia sankareita. Gin on mukana Heroes 2 -setissä.


Kuvat Yahoo!Auctionsista.

8 kommenttia:

 1. WAU! Minusta tämä on ollut Shounen Jumpilta hieno idea :> ja tuo Gin kännykkäkoru näyttää erityisen hyvän näköiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minustakin oli kiva idea, että vanhoja sarjoja muistetaan näin. Harmittaa vain se, miten monta erilaista hahmoa tuossa setissä tulee. 24 erilaisesta on paha alkaa kerätä Giniä...

   Poista
 2. Tuo "kirjoitusalusta" mikä lie on kooltaan 16×23×2㎝, tai noin ainaki lukee ton yhden huutokaupan kuvaukses.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta. Paksuus lienee kuitenkin ehkä 2 mm?

   Poista
 3. Tuo keräilykorttipeli on pelattavissa pelkästään mobiilissa, sitä ei ole mitenkään aluekoodattu, joten sitä voi pelata Suomessakin.

  VastaaPoista
 4. mitähän muita tuotteita on, jos on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keräilykortteja on ilmestynyt. Teen niistä ehkä uuden postauksen, jos ehdin tässä.

   Poista