tiistai 7. marraskuuta 2017

GtLW: 120 & 122


Orion harjoittelee sirpin kanssa. Luvun 120 aloituskuva.
Monsoon on siepannut karhunpennun. Se pitelee pentua etutassunsa alla välittämättä sen huudoista.
Sirius ja Shion tulevat paikalle. Ne huomaavat pennun ja lisäksi irti revityn karhun pään. Ilmeisesti pennun emo.
Sirius käskee Monsoonia ilmeisesti päästämään pennun irti, mutta Monsoon suhtautuu sen sanoihin pilkallisesti ja heittelee pentua tassuissaan.
Monsoon aikoo selvästi syödä pennun. Pennun väri viittaisi siihen, että se on eri lajia.
Sirius koettaa puhua Monsoonille vielä hetken, mutta kun karhu ei suostu kuuntelemaan, Sirius hyökkää. Se väistää yllättävän helposti Monsoonin suojauksen ja puree sitä niskaan.
Monsoon kamppailee ja saa loputal iskettyä Siriuksen kimpustaan. Sirius lentää nurin iskun voimasta ja Monsoon iskee tassunsa alas murskaavalla voimalla.
Mutta ei iske Siriusta, vaan maata sen edessä. Koira ja karhu tuijottavat toisiaan pitkän tovin.
Lopulta Monsoon tiputtaa karhunpennun otteestaan. Pentu juoksee hädissään Siriuksen selän taakse. Samassa paikalle ryntäävät Rigel ja Kamakirin veljekset, jotka kuulivat taistelun ääniä.
Sirius juoksee kohti hyökkäävää Rigeliä ja iskee sen syrjään. Sirius on ilmeisesti huolissaan siitä, että Monsoon menettää taas hermonsa. Karhu alkaakin karjua uudet koirat nähtyään.
 Huh, pahin pelkoni ei toteutunut ainakaan vielä. Siriuksen käännekohdaksi ei tullut karhunpennun kuolema - mutta tavallaan tästä tuli Monsoonin käännekohta. Olin odottanut, että Monsoon olisi vain tappanut karhunpennun, mutta se päästikin pennun ainakin hetkeksi menemään, koska Sirius käski.

Pidän myös siitä, että Rigel ja Kamakiri duo on yhä paikalla. Pelkäsin jo, että ne olisivat lähteneet kokonaan pois. Nyt on vielä mahdollisuuksia siihen, että joku heistäkin kuolee...

Mielenkiintoista nähdä, miten tarina alkaa tästä kehittyä, kun Sirius alkaa oikeasti edistyä Monsoonin kanssa. Saavatko koirat rauhan aikaan? Palaako Orion pilaamaan tilanteen? Yrittääkö Monsoon vain huijata Siriusta?

Sivuhuomio: olisikohan Sirius hyväksynyt, jos Monsoon olisi tappanut karhut vain ruuakseen eikä olisi alkanut kiduttaa ja kiusata pentua? Uroskarhut kuitenkin tappavat pentuja hyvinkin yleisesti.

9 kommenttia:

 1. Sirius ei hyväksy karhun pennun kuolemaa mutta hyväksyy koirien kuoleman ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näin mene ollenkaan. Kannattaa lukaista myös aiempia tapahtumia.

   Poista
 2. Tuo Monsoonin käytös pentua kohtaan muistuttaa kovasti siitä miten se kolmas hybridi yritti syödä karhunpennun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle tuli mieleen myös kenraalin käytös. Tosin sekään ei leikitellyt saaliillaan näin paljon, vaan pyrki tappamaan.

   Poista
 3. Mistä tuo karhunpentu tuli? Ja milloin tulee luku 121? Ja saa nähdä miten Siriuksen ja Orionin seuraava kohtaaminen sujuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsässä oli emonsa kanssa. Luku 121 on jo ilmestynyt, mutta Goraku, jossa se oli, on jo lähtenyt pois myynnistä. Pitää siis odotella pokkaria.

   Poista
 4. No huh onneksi ei tullut samanlaista murhenäytelmää kun silloin kun hybridikarhu tappoi karhun pennun mutta onneksi Monsoon päästi karhun pennun menemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, miten käy. Kyllähän pentu selvisi aluksi hybridinkin hyökkäyksestä.

   Poista
 5. Jaahas.. Ihan kivaa edistystä näiltä kappaleilta. Tosin tällä kertaa toivon että Rigel ja Sirius oikeasti juttelisivat! Ne niin harvoin edes puhuvat suoraan toisilleen. Ja jääköhän karhun pentu Siriuksen luo? Tuskin Monsoon nyt sitä enää rupeaa tappamaan.

  VastaaPoista