tiistai 23. tammikuuta 2018

GTLW: 132

Kamakirit kohtaavat tuttuja siirtyessään pois Monsoonin luota: Andy, Bon ja Yamabiko ovat saapuneet. Niille kerrotaan tilanteesta lyhyesti, mutta koirat vaikuttavat epäuskoisilta.

Ne hiipivät katsomaan tilannetta itse ja näkevät Monsoonin istuskelevan kaikessa rauhassa ja Siriuksen olevan vieressä.
Yllättäen koirien kauhuksi Monsoon iskee käpälänsä alas ja nappaa Siriuksen kouriinsa. Shion huutaa Monsoonille, mutta Monsoon ei reagoi. Koirat alkavat juosta kohta Monsoonia, mutta Sirius huutaa niille ja ilmeisesti käskee niitä pysähtymään.
Monsoonilla on Sirius kynsissään - mutta karhu ei tee koiralle mitään. Muista koirista välittämättä Monsoon alkaa nousta vuorenrinnettä ja pitää Siriusta tassussaan.
Monsoon puhuu Shionille, joka välittää sen viestin muille koirille. Kamakirit ja kolmikko jäävät ainakin hetkeksi paikoilleen Shionin seuratessa Monsoonia ja Siriusta.
Samaan aikaan Ouussa: pieni karhunpentu on nukahtanut Rigelin viereen. Koirat alkavat pikkuhiljaa hyväksyä sen joukkoonsa.
Koirat juttelevat ja Kurotora heittää läppää, jota Cross ja Mer eivät oikein sulata.
Kepeän tilanteen katkaisee Orion, joka tulee paikalle bambun keppi suussa. Sen sanat suututtavat Kyoshiroa ja Rigelia.

Monsoon kantamassa Siriusta oli aika söpö! Tilanne muistutti hetken ajan Ginin painajaista. Saa nähdä, kehittyykö tästä vielä sellainen. Onhan mahdollista, että Monsoon on nyt alkanut luottamaan Siriuskeen, mutta voihan kyse olla ansastakin. Monsoon on toisaalta itsekin vaikuttanut hämmentyneeltä omasta käytöksestään, joten kovin tarkkaan tehdystä suunnitelmasta ei ole kyse. Tahtookohan Monsoon viedä Siriuksen vain pois koirien luota vai näyttää tälle jotain?

Orion on saanut treeneissä pieniä arpia itseensä. Kuonossa näkyy yksi ja lisäksi rinnassa ja silmäkulmasa on samanlaiset. Ne varmaan katoavat pikkuhiljaa kuten aiemmatkin vastaavat arvet. Mistähän Orion tuli nyt jäpittämään? Karhunpennusta, siitä, ettei muut treenaa vai alkoiko se tentata koiria sirpistä? Sirpin kohtalo muuten selvisi: Akame nappasi sen ja vei pois, koska pelkäsi, että sitä käytetään väärin.

16 kommenttia:

 1. Oi miten suloista, jättiläiskarhu kantamassa koiraa tassullaan. Aivan tällaista en kyllä odottanut. :'D

  Viidennessä kuvassa Monsoon ilmaisee olevansa ärtynyt tilanteesta ja käskee Shionia sanomaan muille koirille, etteivät nämä seuraisi sitä. Täytynee odotella lisäkuvia, jotta kohtausta pääsisi puimaan tarkemmin.

  -Lycaon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hämmentävä söpö, kun Sirius on koko ajan ihan huuli pyöreänä (kirjaimellisesti). Kunnon King Kong -tilanne. =D

   Poista
  2. Tiedä vaikka tästä kehkeytyisikin pieni koira-versio King Kongista kun Monsoon yrittää selvästi suojella Siriusta muilta koirilta kuten Kong suojeli Annia häntä pelastamaan tulleilta ihmisiltä.

   Poista
  3. Joo, sillehän tuo tilanne näyttää.

   Poista
 2. Se on nyt fifty fifty toteutuuko Ginin painajainen vai ei. Veikkaan että Orion aikoo yhä kokeilla iskuaan karhunpentuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muut on sen varta vahvasti Orionia vastaan, että en usko sen kehtaavan. Veikkaan, että se valitti siitä, miten se on taas ainoa Monsoonin tappoa suunnitteleva, kun muut vain hukkaavat aikaa.

   Poista
 3. Jaa a. Mitäköhän Monsoon meinaa tehdä? Meinaakohan Akame pitää sirpin siihen asti, että kaikki parantuvat vai meinaako hän antaa sen Orionille aikaisemmin. Toivon vieläkin, että Karhunpentu viedään Ginin ja Weedin luokse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monsoonin motiivit varmaan selviävät melko pian. Voisin kuvitella, että Akame pitää sirpin itsellään kunnes pystyy itsekin osallistumaan taisteluun.
   Bahaha, kuvittelen vain Daisuken reaktiota, kun hänelle yllättäen tuodaan karhunpentu. =D

   Poista
 4. Käänsinpä vielä suunsoittoon liittyvät puhekuplat, joskaan vitsi ei vielä niiden perusteella aukea kokonaisuudessaan.

  Cross kimpaantuu Kurotoralle ja on selvästi aikeissa pitää tälle kunnon tätisaarnan (koira puhuttelee tiikeriveljestä erittäin tuttavallisesti lempinimellä "Kuro-chan"). Kurotora kuitenkin keskeyttää salukin hölmistyneenä ja sanoo, että hänhän laski vain leikkiä.

  Kagetora liittyy keskusteluun ja sen repliikki hyödyntää japanilaisten kirjoitusmerkkien erilaisia lukutapoja, joten yhden ruudun perusteella on vaikeaa arvuutella, mistä tilanteessa on pohjimmiltaan kyse. Koira kuitenkin toteaa, että eläin ("shishi", arkaistinen kanjimerkki riistaeläimestä kuten villisiasta tai peurasta) on kyllä lihaa (kirjoitettu katakanalla "shishi", joka on mm. liha-kanjin kun'yomi-lukutapa), mutta isävanhuksen ehdoton suosikkiruokahan on villisika (kanjimerkki "inoshishi", suora käännös). Kurotora vahvistaa hymyssä suin tämän olevan aivan oikeassa – kyllähän poika isänsä mieltymykset tuntee. ^v^

  -Lycaon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hm, olisikohan vitsi siitä, miten karhunpentu sopii hyvin ruuaksi, jos nälkä sattuu tulemaan?

   Poista
  2. Tosiaan, näinhän se onkin. Kyoushiroun mielestä Kurotora on kaikista vaarallisin riskitekijä, sillä tämä pitää villiriistan lihasta. Kai-vanhus vitsaileekin, että söisi mieluusti myös karhunpennun lihaa, mikä saa Crossin tulistumaan. Kurotora on niin äkkipikainen luonne, että sen puheista on välillä vaikeaa päätellä, onko koira tosissaan vai laskeeko se vain leikkiä. Itse uskoisin Orionin olevan kaikista kärkkäimmin bambukarhuvartaiden perään (puolitahaton nostalgiaviittaus :'D).

   -Lycaon

   Poista
  3. Nyt on karu mielikuva Chibistä vartaassa...

   Poista
 5. Jos Monsoon vie Siriuksen sivummalle, koska Monsoon ehkä haluaa tietää, mitä Siriuksella on sanottavanaan, mutta ei halua, että muut on siinä häiritsemässä. Onhan Monsoon osoittautunut skitsoksi, mutta weedimäisesti haluan uskoa, että Monsoon alkaisi miettiä tätä jupakkaa muutakin kautta kuin pelkän tappamisen ja uhittelun kautta. Jos Monsoon ja Sirius sai sittenkin jonkinlaisen yhteyden toisiinsa? Helkkari, aika paha olisi, jos Sirius ja Monsoon alkaisi löytää bähän orastavaa yhteistä säveltä ja sitten paikalle tulee Orion... no, ilmeisesti sirppiä tässä tarinassa ei ainakaan hetkeen nähdä, ja hyvä on, ellei sen käytössä saada oikein mitään aikaan. Pieni harmi sinänsä, odotin sirpin paluuta, kun Orion alkoi harjoitella bambulla huitomista. Tuleekohan bambun tilalle jokin muu ase, jahka Orion alkaa enemmän sitä hallitsemaan?

  Mitähän Monsoon mahtoi sanoa Shionille...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että Monsoon pelkää muita koiria eikä osaa rauhoittua. Se voi myös ajatella, että muut koirat voivat vielä napata Siriuksen.

   Sinällään mielenkiintoista kyllä, miten tarina tässä asettuu, kun Sirius nyt todennäköisesti pääsee puhumaan Monsoonin kanssa. Orion on kuitenkin ihan valmis sotaan. (Helppo ratkaisu tietysti olisi, että Gin ja Weed tulisi päättämään tilanteen, mutta Takahashi koettaa varmaan aluksi välttää sitä.)

   Orion voinee aina löytää uuden sirpin tai Akame voi antaa sen takaisin myöhemmin.

   Poista
  2. Gin ja Weed kyllä saisi saada oman siivunsa tässä sodassa, mutta molemmathan on jo ratkonut suurempia ratkaisutaisteluja, joten tuntuu hassulta, jos vain ja ainoastaan Gin tai Weed päättää tilanteen, kyllä taistelun puolelta päätös saisi tulla Orionin sukupolvelta.

   Poista
  3. Näinpä. Se on tässä ongelmana, sillä jos Gin/Weed tulee paikalle ja sanoo, että nyt alkaa rauha/sota, ei Orion/Sirius voi hirveästi vastaan vängätä. Armeijat ei kuitenkaan heitä kahta tottele.

   Poista