perjantai 7. elokuuta 2015

Ginga: The Last Wars, luku 11

Luku 11 ja kuvat jälleen abacabu-abacabusta.

Jaguar on kuollut. Monia aiemmassa luvussa haavoittuneita nähdään pystyssä, mutta monet ovat haavoittuneet niin, etteivät ne voi nousta ylös.
Monsoon kokee Ginin yhä uhkaksi.
Se hyökkää suoraan kohti Giniä eikä välitä muista koirista.

Monsoonin isku sinkoaa Ginin ilmaan.
Gin paiskautuu maahan, mutta se ei ole vielä haavoittunut. Se käskee muita koiria pakenemaan, koska Monsoon ei välitä niistä, vaan hyökkää vain Ginin kimppuun.
Samaan aikaan Akame kerää nartut ja pennut lähtien johdattamaan niitä pois. Kaksi Jeromen pennuista jää jälkeen, koska ne eivät suostu jättämään äitinsä ruumista. Akame, kogat ja vanhin joutuvat taisteluun kolmen karhun kanssa päästäkseen piirityksestä läpi.
Gin pakenee metsään houkutellen Monsoonin peräänsä.
Suunnitelma toimii: Monsoon ja sen apurit jättävät muut koirat ja lähtevät jahtaamaan Giniä. Monsoon on tiheässä metsässä kömpelö, mutta sen alaiset ovat valmiita tukemaan sitä taistelussa.

Lähes sokea Gin joutuu turvautumaan hajuaistiinsa paetessaan. Karhut ovat kuitenkin sitä nopeampia...
On mahdollista, että GTLW jää viikon tauolle ja seuraava osa ilmestyy vasta 21. elokuuta. Olkaamme toiveikkaita, sillä tauko voi hyvällä tuurilla tarkoittaa värisivuja tai muita kivoja yllätyksiä.

Ensimmäinen osa Last Warsia ilmestyy 9. syyskuuta.

4 kommenttia:

 1. Tämän viikon Goraku näyttää olleen ns. tuplanumero, joten ensi viikolla se ei ilmesty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli luvassa lehden normaali tauko = todennäköisesti ei värisivuja.

   Poista
 2. Onko tämä viimeinen luku, joka tulee siihen pokkariin? Tuleeko siihen pokkariin kaikki ne edelliset luvut, jotka on tuossa Gorakussa julkaistu?

  (Varmistelen vain, kun mietin pokkarin ennakkotilaamista) c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelisin, että ensimmäisessä osassa on 9. lukua.

   Mallia voi vilkaista esim. WEED-mangoista. Jokainen luku on ensin julkaistu kerran viikossa Gorakussa, jonka jälkeen ne on koottu pokkariksi. Materiaalit on samat, mutta Gorakussa olevia värisivuja laitetaan harvemmin pokkareihin.

   Poista