sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Ginga: The Last Wars Luku 27

Bob juttelee Crossin ja pentujen kanssa. Se yrittää ilmeisesti selittää tilannetta omalta kannaltaan.
Cross ei ole vakuuttunut ja Bob alkaa hyperventiloida, kun se ajattelee Monsoonia. Bob kaatuu suu vaahdossa maahan ja pyörtyy.
Cross huolestuu, mutta Bob palaa pian tajuihinsa.
Daisuke ilmestyy paikalle ja nähtyään maassa makaavan Bobin, lähtee hakemaan sille ruokaa.
Bob jatkaa selitystään ja Cross muistaa suuren taistelun ajan, kun lauma ajoi takaa harppuunakarhua. (Jolloin Cross tosin ei itse ollut paikalla, mutta mitäpä pienistä.)
Daisuke tuo Bobille ruokaa. Bob luikkii karkuun, mutta pysähtyy, kun Cross rauhoittelee sitä.
Rocket, Kyoshiro ja Ken ovat epäonnistuneet paossaan. Ne piilottelevat samassa luolassa kuin Kurotora, Ben ja Cross aikoinaan. Chuutoran pentujen ruumiit ovat yhä luolassa.
Koirat tutkivat virtaa. Koska karhut partioivat kallion yläreunan luona, virtaan hyppääminen voi olla ainoa pakoreitti Ouusta.
Bob uskaltautuu syömään Daisuken tuomaa ruokaa. Kun Daisuke yrittää silittää sitä, Bob murisee ja yrittää purra tätä.
Cross kysyy Bobilta, miksi tämä työskentelee Monsoonille.
Bob kertoo Monsoonin syöneen Bobin sisarukset. Cross järkyttyy.
Bob kertoo tarkemmin sisarustensa kohtalosta. Monsoon pakotti ne tappelemaan keskenään, katkoi pentujen raajoja, raateli niitä ja lopulta söi ne.

Huh uh. Bobilla on ehkä karmivin taustatarina kaikista Ginga-hahmoista. Monsoonissa tuntuu yhdistyvän kaikkien pahisten pahimmat puolet. Hougenkaan ei ikinä yrittänyt murtaa ketään avutonta pentua.

Meneekö Bob kuitenkaan suoraan hyvisten puolelle? Toivoisin itse, että näin ei kävisi, vaan että se nyt -saatuaan Crossin sympatiat- huijaisi Crossin mukaansa ja veisi sen Monsoonille. Tämän jälkeen Bob voisi pikkuhiljaa alkaa vaihtaa puolta. Onnellista loppua tälle kaverille kyllä toivoo jo tässä vaiheessa tarinaa... Bob ei ansaitse saada enää lisää huonoa kohtelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti