perjantai 22. tammikuuta 2016

Last Wars: Luku 33

On taas se aika viikosta!
Akame herää. Se on yhä Akame-vuorella, Igojen vanhalla alueella.
Sillä on seuranaan Koyuki (sekä Bella), joka sanoo, että Akamen on vielä levättävä.

Akame ei kuuntele, vaan nousee ylös.
Se lähtee samantien matkaan, kohti Ouua.
Unsain iskujoukot lähtevät matkaan. Se on ottanut mukaan vain luotettavimmat ja kylmähermoisimmat taistelijat.
Kaikki ryhmät ovat pieniä ja niissä on korkeintaan neljä koiraa. Ilmeisesti kyse voi olla vain tiedustelumatkasta.

Orion on yksi niistä, jotka eivät päässeet mukaan.
Sirius ja Rigel ovat kuitenkin kummatkin mukana iskujoukoissa.
Koirat nahistelevat keskenään.
Orion sanoo, että sen pitää käydä tarpeillaan ja vinkkaa erittäin huomaamattomasti silmää juosten pois lauman luota.
Pian Andy ja Bon seuraavat sitä.

Kyoshiro ja Rocket kertovat karhuista Gennaille.
Selviää, että Shion on etsinyt Ouun armeijaa.

Shionilla on nimittäin tärkeää asiaa Weedille ja tämän sukulaisille. Shion on... Ginin veljen lapsenlapsi! Shionin emo kertoi tälle usein tarinoita Ouusta ja nyt Shion tahtoo löytää juurensa.

Kaikki ovat järkyttyneitä.Shion liittyy Ginga-sukupuuhun! Olinkin aiemmin jo toivonut, että Takahashi liittäisi Ginin veljet mukaan tähän tarinaan ja näinpä se kävi. En odottanut näin isoa lisäystä, mutta parempi näin. Ehkäpä joskus saamme tietää veljien nimetkin...

Orionin lähtö ryhmien perään ei ollut iso yllätys. Tavallaan toivoisin, että Orion munaisi tässä eli pilaisi pelastusoperaation, aiheuttaisi jonkun kuoleman/haavoittumisen tai muuta vastaavaa. Se kehittäisi sitä varmasti paljon.


5 kommenttia:

 1. Ja Rocket liittyy hevosten sukuun sarjassa molopäät - herran kuonolla on sangen viehättättävät mittasuhteet tuossa 5. alimmassa kuvassa. :'D Olen samaa mieltä Orionin suhteen; tulisena nuorukaisena sen olisi hyvä oppia ymmärtämään ja kantamaan vastuu omista virheistään, ennen kuin sen omapäisyys aiheuttaa jotain peruuttamattoman vakavaa.

  Kiitos Uru jälleen kerran näistä nauruhermoja hykerryttävistä lisäyksistäsi, DB-video oli päivän piristysruiske. En vieläkään unohda SnK-Daisuken kurkistusta. :D

  -Lycaon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on oikeastaan parannus pari lukua sitten esiintyneeseen Rockettiin, joka oli sellainen lasipullo, jolla kultakalan silmät.

   Ja kiitoksia kommenteista. Koetan pitää huumorin mukana, kun näitä juttuja teen.

   Poista
 2. Siis tarkoitan viehättävät. Ilmestys oli näemmä sen verran hätkähdyttävä, että tavuttaessa menee aivan kieli solmuun. :D

  VastaaPoista
 3. Tämähän oli yllätyksellinen luku :o

  ja hei anteeksi en tiedä missä voisin kysyä tätä, mutta tiedätkö milloin urumiin tulee weedin 7. Julkaisun kirjoja? Erityisesti tuo 1. osa kiinnostaisi, mutta en tiedä onko sitä edes tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kysyä ihan asiakaspalvelusta. Weedistä ei noin montaa julkaisua ole tullut, mutta jos First Big Special -julkaisusta on kyse, niin ekan ja tokan osan painos on myyty loppuun.

   Poista