maanantai 13. kesäkuuta 2016

The Last Wars 52

Uusinta lukua taasen, kun Desusta olen päässyt kotiutumaan~
Unsai itkee ja kertoo Kenshinin kohtalosta Orionille. Unsai kertoo, että Kenshinin ansiosta sen onnistui kuitenkin nähdä Monsoonin heikko kohta, mitä koirat voivat hyödyntää tulevassa taistelussa.
Koirat surevat kuolleita vielä hetken ja lähtevät sitten liikkeelle. Vankilalla Orion kurkistaa sisään louheen, mutta näkee sisällä vain muutamia ruumiita.

Koirat alkavat kiistellä asiasta, koska vielä hetki sitten vankila oli täynnä koiria.
Hetken kuluttua ne löytvät kuitenkin kolon vankilasta: mäyräkoirien kaivama pakoreitti.
Koirien pakoreittikin selviää pian. Hookia auttaa Molen serkku, Hank, joka kuultuaan outoja ääniä takaansa, alkaa ärhennellä lähestyjille luullen näitä vihollisiksi.
Tulijat ovat kuitenkin Sirius ja kumppanit.
Harva pakoon päässeistä koirista pystyy kävelemään, vaan ne ovat lyyhistyneet maahan samalla, kun Mole ystävineen yrittää auttaa niitä eteenpäin.
Samaan aikaan Akame kiiruhtaa eteenpäin sirppi mukanaan.

Hah, olin oikeassa siinä, että Kenshin oli päättänyt uhrautua, jotta Unsai pystyisi tarkkailemaan Monsoonin taistelutapaa ja etsimään tämän heikkouden. Millaisesta heikkoudesta mahtaa olla kyse? Keskittymisestä "vääriin" asioihin taistelussa, harkeästi haavoittuvasta kohdasta tai nopeasta väsymisestä? Monsoonia on nyt isketty monta kertaa kasvoihin, joten voisin kuvitella, että sitä yritetään tulevaisuudessakin.

Hyvä, että Orion ei alkanut riehumaan, vaan lähti kiltisti pois.

Koirat olivat tosi yllättyneitä siitä, miten muut olivat päässeet odotellessa pakoon. Mitäköhän ne olisivat tehneet, jos mäyriksiä ei olisi ollut auttamassa? Nehän olisivat joutuneet jättämään ystävänsä vangeiksi.

Hyvä kuitenkin, että kaikki ovat päässeet vapaaksi. Kunhan soturit toipuvat, alkaa sitten varsinainen taistelu. Toivon kovasti, että Jerome lähtee Venäjälle hakemaan apujoukkoja... On sen verran paljon tullut jo vanhoja hahmoja tarinaan takaisin.

Hank on kyllä sympaattisen oloinen. Ihan vain se, että tuollainen pieni valmistautuu taistelemaan karhua vastaan kaveriaan auttaakseen. <3 Toivottavasti nakit pysyvät tarinassa pidempäänkin.

Akame varmaan yllättyy iloisesti, kun ei joudu heti sirppiä käyttämään, vaan joukot ovat jo päässeet pakoon. Daisukelle on taas tulossa iloinen yllätys, kun on kohta 20 puolikuollutta koiraa oven edessä... Hidetoshin pitäisi vain luovuttaa ja avata se eläinklinikka.

Mitähän Monsoon tekee huomattuaan vankien/ruuan paenneen? Tekeeköhän se kostoiskuja tai alkaa laajentaa aluettaan? Voisin kuvitella, että se ei ihan tuosta vain asiaa hyväksy.

Jajajaja... Ruumiit jäivät sitten karhuille. :< Sääliksi käy, sillä ne päätyvät karhujen ruuaksi. Etenkin Jerome ottaa asian varmaan raskaasti: siltä jäi sinne kuitenkin vaimo ja pennut.

2 kommenttia:

 1. No mä jo ihmettelen minne ne Jeromen kuolleet pennut jäi.
  Kun kumminkin Jerome puhui Lydiasta ja oli viemässä Lydian ruumista turvaan mutta pennuista ei kerrottu/näytetty mitään.
  Siis oonks mä ainut jolle tuli sellainen tunne että Jerome ois vaan välittänyt Lydiasta ja unohtanut pentunsa?
  Tätä en haluis uskoo kun Jerome on yksi mun lempihahmoista.
  Siis voi olla että on jäänyt joku seikka multa huomaamatta :,D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, että Jeromen piti tuossa tilanteessa valita joku, jonka ruumis pelastaa ja se vain nopeasti valitsi vaimonsa ilman sen suurempaa harkintaa. Pentujen ruumiit olivat karhujen lähellä ja niissä Jeromen olisi pitänyt valita, minkä ruumiin ottaa mukaan. Ehkä se myös toivoi, että joku muu pelastaisi pentujen ruumiit.

   Poista