lauantai 4. kesäkuuta 2016

GtLW: Luku 51

Koirat lähtevät perääntymään. Karhut tarkkailevat niitä, mutta eivät hyökkää. Yllättäen Sirius jää jälkeen. Pian Shion seuraa sitä.
Sirius ja Shion puhuvat Bobin kanssa. Bob vaikuttaa vihaiselta, koska koirat tulivat takaisin, vaikka saivat mahdollisuduen pakoon. Sirius kysyy, voisivatko ne saada muidenkin koirien ruumiit takaisin.
Monsoon tuijottaa Siriusta epäilevästi, mutta yllättäen se hätkähtää ja näyttää silminnähden järkyttyneeltä. Se muistaa koiran, joka näytti aivan Siriukselta.
Kun Monsoon oli pentu ja se pakeni Johnin tapporyhmiä, John itse sai napattua sen kiinni, mutta nuori Gin esti Johnia tappamasta karhunpentua.
Ginin ansiosta Monsoon pääsi pakoon...
Monsoon heittää ruumiit koirille. Se myös estää karhuja hyökkäämästä Siriuksen ja Shionin kimppuun.
Sirius ja Shion nostavat ruumiit selkäänsä ja lähtevät kävelemään muiden koirien kanssa pois Monsoonin luota. Monsoon karjuu raivoikkaana.
Koirat ovat jo päässeet alas vuorelta, kun niiden eteen ilmestyy koira...
Tämä oli kaikki siis Ginin syytä... Edes Hougenin pääseminen pakoon ei olisi voinut räjähtää näin pahasti kasvoille, hei. Ja Weediä haukutaan nössöksi. (Tosin olen silti sitä mieltä, että Gin teki oikein.)

Mutta olinpa pettynyt. Monsoonin kanssa voi neuvotella. Tämä ei minusta sovi kuvaan ollenkaan, sillä tämä tarkoittaa sitä, että koko taistelu voitaisiin teoriassa hoitaa puhumalla. Monsoonilla saattoi olla aika löyhät perusteet antaa ruumiit Siriukselle (nehän ovat vain raatoja), mutta siitä huolimatta tässä menetettiin melko paljon.

Kuka on tämä koira, joka ilmestyy Unsain ja muiden koirien eteen?! Onko arvauksia?

Itse veikkaisin, että kyseessä on Akame tai joku tämän lapsenlapsista (muistan yhä vain Lalan nimen ulkoa). Orion se tuskin on, sillä Orion oli kaukana taistelupaikasta ja oli jopa pysynyt paikoillaan. Koirat vaikuttavat myös hieman yllättyneiltä, joten se voisi toki olla uusi hahmokin...

Lisäys: Koira on Orion. Se ei jaksanut enää odotella muiden paluuta.


17 kommenttia:

 1. Kyllä tuo tuossa lopussa on Akame. Sen pennun pennut ovat tuossa Unsain ryhmässä, joten Shirozaru, Muu tai Rara se ei ainakaan ole. Ihmettyneet katseet varmaankin johtuvat sirpistä. Itse kuitenkin toivoisin että se ei lähtisi tappelemaan Monsoonin kanssa (liian iso mahdollisuus että pikku-Akamea sattuisi). Kurotora toisaalta tarvitsisi Akamen ensiapu taitoja, kun ei sitä näköjään ole yrittänyt kukaan edes auttaa. Saa nähdä miten tuon Siriuksen "rauhan-aloitteen" kanssa käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta, Akame vasta lähti pari lukua sitten ihmisasutuksen luota... Sillä on vielä pitkä matka kuljettavanaan.

   Poista
  2. Voihan se Orionkin olla tai.....BELLATRIX!
   Takahashin tuntien ei varmaankaan ole, mutta ensiviikollahan se sitten se selviää.

   Poista
  3. Vain jos Bella on eksynyt ja tuo sotureille voileipiä evääksi. =D

   Poista
  4. Orionhan se oli, olinpa melkein oikeassa. No nyt Orion vs Monsoon alkakoon. Mistä muuten nuo loput kuvat ilmestyivät? Lukuhan loppui tuohon varjo-koiraan, olen erittäin hämmentynyt. :o

   Poista
  5. Varjokoira oli viimeisen sivun ensimmäinen ruutu. Muut hahmot näkyi myöhemmissä ruuduissa.

   Poista
 2. "Bob tuijottaa Siriusta epäilevästi, mutta yllättäen se hätkähtää ja näyttää silminnähden järkyttyneeltä. Se muistaa koiran, joka näytti aivan Siriukselta." Siis kyseessä kait oli Monsoon? :)

  Yllättäväksi meni, että Gin oli aikoinaan estänyt Johnia tappamasta Monsoonia, mutta meni pahin terä tarinalta. Nytkö sitten Monsoon alkaa miettiä motiivejaan uusiksi? Alkaako meno rauhoittumaan? Okei, olihan Ginissäkin oikeudenmukaisuutta, mutta nuoruudessaanhan se enemmän hyökkäsi kuin mietti asioita, ainakin siltä tuntui, sehän kävi Mossin kimppuun, kun luuli Benin kuolleen. Monsoonin sääliminen olisi ollut ihan Weedin heiniä. No, toihan tämä uutta käännettä tarinaan, mutta jotenkin olisi kuvitellut, että joku toinen karhu olisi muistanut vastaavan kohtauksen (eli se olisi nähnyt miten Gin esti koiria tappamasta Monsiinia tai että joku muu karhu olisi kokenut pelastuksen Ginin toimesta) ja yrittänyt saada Monsoonin vakuuttumaan, etteivät koirat hulluja sentään olleet.

  Toivottavasti lopussa ei tullut mitään uutta hahmoa kehiin, vaan tosiaan vaikkapa Akame. Uusien hahmojen ilmaantuminen pelottaa, koska ne tuppaavat sitten katoamaan ilman minkäänlaista selitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjattu. Tuo kohta taisteli jostain syystä vastaan, sillä kirjoitin siihen ensin Unsai ja korjasin sen sitten Bobiksi. Monsoon "ehkäpä" se oikea hahmo...

   Minusta Gin on aina ollut pehmompi kuin Weed. Tämähän olisi jo toinen kerta, kun Gin karhunpentuja pelastaa Johinilta. Itsekin vähän jännittää, miten tarina lähtee tästä kehittymäään... Monsoon kuitenkin pehmeni tästä huomattavasti. Voi tietysti olla, että se katsoo nyt velkansa Ginille olevan maksettu.

   Uusissa hahmoissa itseäni harmittaa se, että niitä ei tule muutamaa, vaan kokonainen armeija aina kerralla... Tässä on kuitenkin paljon mahdollisuuksia. Voihan tuo olla joku vankilasta vapautunut koira tai Kyoshiro.

   Weediä ja Giniä en vielä usko ilmestyväksi, sillä ne ovat kuitenkin yhä Daisuken hoivissa.

   Poista
 3. Tai sitten tuo koira on Weed tai Gin B)

  VastaaPoista
 4. Uskoisin, että Ginillä ja Weedillä on sama ajattelumalli sen suhteen, että ei pentuja voi pistää vastuuseen isänsä teoista... Että en pitäisi sitä varsinaisesti pehmoiluna.. Kyllä Gin ainakin GNG:ssä oli suhteellisen armoton vihollisiaan kohtaan, ainakin susisaagassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minusta. Gin tappoi susisaagan puolella yhden vastustajan ja senkin vahingossa ryhtyen itkemään sen jälkeen. Vertaa tätä esim. Weediin, joka murhasi kylmäverisesti Sniperin.

   Poista
  2. En muista tarkkaan, mutta eikös Weedkin itkenyt, kun se joutui tappamaan Sniperin? Ja Weedhän tarjosi Sniperille armahdusta, mutta Sniper ei tarttunut siihen. Weed ei voinut jättää Sniperiä henkiin, koska se olisi ollut vaaraksi muille. Weed oli kuitenkin surullinen asian suhteen, eikä mikään kylmäverinen murhaaja.

   Poista
  3. Kyllä Weed itki ja ihmetteli, miten Sniper ei ymmärtänyt pahuuttaan edes kuoleman edessä. Tästä huolimatta Sniper tapettiin kylmäverisesti ja täysin harkiten. Se ei ollut mikään "vahinko" tai haavoihin kuoleminen, vaan tietoinen valinta.

   Poista
 5. No nyt selvisi, mistä Weed on hyvisluonteensa perinyt :D

  VastaaPoista
 6. millon tulee luku 52?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään, kun pääsin töistä takaisin~

   Poista