torstai 20. lokakuuta 2016

GtLW: 69

Sirius väistelee Monsoonin iskuja.
Se ei kuitenkaan pärjää yksin karhua vastaan kuin hetken. Monsoonin isku raapaisee sitä ja paiskaa sen nurin.
Sirius yrittää yhä keskustella Monsoonin kanssa eikä hyökkää, vaan vain väistelee iskuja.
Bob, Unsai ja Shion kuulevat taistelun äänet. Myös karhut kuulevat ne.
Oikealla ylhäällä: karhut jäävät paikoilleen, mutta Unsai, Bob ja Shion juoksevat kohti Siriusta ja Monsoonia.
Keskellä, pienen puhekuplan kohdalla: Orion on jo niiden edellä.
Odotus on liikaa nuorille koirille: Andy, Bon ja Yamabiko joukkoineen lähtevät matkaan, vaikka Kyoshiro yrittää estää niitä.
Lopulta myös Gennai tukijoukkoineen lähtee matkaan.
Monsoon saa taistelussa taas muistoja hetkeen, kun Gin pelasti sen Johnilta. Hetken aikaa se epäröi hyökätä Siriuksen kimppuun.
Monsoonin hyökkäyksen jatkuessa Akame ilmestyy paikalle ja hyppää Monsoonin niskaan.
Akame heittää voltin ja valmistautuu hyökkäämään, mutta...
Monsoonin isku osuu siihen ja repii siihen ammottavan haavan.
Huh, nyt tapahtui paljon.

Ensinnäkin: kiltti Takahashi-sensei. Nyt Siriukselle arvet. Niin moni hahmo haavoittui pahasti (Ken, Kyoshiro...), että niille olisi voinut tulla uusia arpia, mutta sitten haavat vain katosivat. Sirius tarvitsee arpia jo ihan sen takia, että sen erottaisi Weedistä.

Iso kuva selvensi tosi paljon sitä, missä kukin menee. Jos vielä saisi hieman tarkennusta siihen, missä haavoittuneet ja Jeromen pojat on, niin auttaisi. (Vai olivatko ne jo Gennain lauman luona?)

Monsoonia lähestyy nyt sellainen lauma, että välit menevät hetken kuluttua poikki lopullisesti eikä neuvotteluista tule mitään...

Akamen haavoittuminen. Minä veikkaan, että Akame teki tuon tahallaan tai se oletti, että ei haavoittuisi noin pahasti. Monsoonin puolustus on kuitenkin hurja, joten ei Akamen onnistuisi iskeä sirpillä vain kohti juoksemalla. Se tarvitsee suunnitelman ja itsemurhaisku on nyt ninjalle sopiva tyyli.

Jos Akame kuolee tai haavoittuu tässä niin, ettei voi osallistua taisteluun, on Tesshinkin sopivasti paikalla perimässä sirpin itselleen. (Jossain haaveimaailmassani on nyt kuva hulluksi tulleesta Tesshinistä riehumassa sirpin kanssa Kurojaki-tyyliin.) Toivottavasti vain Orion pysyy tästä kauempana eikä tempaise valokeilaa Akamelta ja Tesshiniltä itselleen.

7 kommenttia:

 1. Voi ei ei akame ei et saa vielä kuolla akame on minun neljänneksi paras soturi koira se ei saa vielä mennä pois tästä sarjasta ja hyvä että sirius ei tuon enempää vanhinkoa saanut minä kun jo pelkäsin pahinta kun monsoon raapaisi sitä nyt orion ja tesshin raivostuvat nyt varmaan oikein kunnolla kun näkevät mitä akamelle tapahtui nyt taistelusta tulee todella raju ja vaikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kohta Akame pääsee taistelemaan. Toivottavasti ei kuitenkaan viimeistä kertaa.

   Poista
 2. Niin toivottavasti muut soturit ehtivät ajoissa apuun ennen kuin on liian myöhäistä sitten tulee sellainen taistelu niin kuin hopeanuolessa kun akatora kuoli ja muut soturit kävivät armottomaan hyökkäykseen kaikkilla joukoilla niin luulen että tässä käy samalla tavalla kuin silloin.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Jeromen pojathan saattoivat Bobin Gennain lauman luokse aiemmin. Kyllä ne on varmaan vieläkin siellä.

  VastaaPoista
 5. Jep, joko Siriukselle tai Weedille arpia, niin erottaa isän ja pojan toisistaan muutenkin kuin vain ankaralla päättelyllä silloin, kun molemmat on samassa tapahtumassa, muta eri kuvissa (kai ne joten kuten ilmankin erottaisi, kun olisi samassa kuvassa).

  Hahmojen kuolema, etenkin GNG: aikaiset, vetää aina haikeaksi, koska ne on tuttuja lapsuudesta, Weedin ja Orionin aikaiset hahmot eivät ole juuri aiheuttaneet niin voimakkaita reaktioita. Mutta pitää vain itselleen jatkuvasti myöntää, että GNG: aikaisilla hahmoilla, jopa niillä, jotka oli pentuja GNG:n aikana, alkaa olla ikää ja kai jossakin vaiheessa kuolon on pakko korjata, varsinkin kun tarina jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Nyt parin viime luvun myötä myös Orionin ja Shionin erottaminen on hankalaa.

   Totta. Itsellä myös GDW-hahmojen kuolemat ovat iskeneet, jos ne on toteutettu koskettavasti. Johnin kuolema on ollut se, johon tuli minusta voimakkain tunnelataus, vaikka en hahmosta ollut ikinä pitänytkään. Lydian lopussa oli myös vastaavanlainen tunnelma.

   Poista