lauantai 15. lokakuuta 2016

GtLW: 67

Ginin hoito edistyy. Daisuke laittaa sen silmiin silmätippoja.
Gin ei ole vielä täysin kunnossa, mutta oletettavasti sen näkö tulee paranemaan täysin.
Daisuke säikähtää Crossia pahanpäiväisesti, koska luuli jo kaikkien koirien lähteneen (tai sitten Daisuke oletti Crossin olevan sisällä).
Tesshin raivoaa. Vanhimman kuolema on saanut sen ennenäkemättömän tunnekuohun valtaan.
Aiemmin niin tyyni ja harkitseva Tesshin ottaa mukaan kaksi viimeistä Koga-koiraa ja lähtee kohti Monsoonin reviiriä. Se tahtoo kostaa vanhimman puolesta.
Akakama ja Kurokama yrittävät estellä sitä, mutta kumpikaan koirista ei jaksa nousta edes jaloilleen. Myös muut koirat puhuttelevat Tesshiniä, mutta kukaan ei saa sen päätä käännettyä.
Väsynyt Tesshin johtaa haavoittuneita sotureitaan taisteluun.
Samaan aikaan Unsai, Shion ja Bob ovat joutuneet karhujen piirittämiksi.
Paikalla ovat myös Sirius ja Orion, jotka tahtovat mukaan toimintaan. Akame näkee kaksikon jo kaukaa.
Pian Akame huomaa muitakin: Tesshin ja kaksi Koga-koiraa.
Akama harkitsee asiaa hetken ja laskeutuu alas puusta puhuakseen Tesshinin kanssa.
Kukaan koirista ei huomaa Monsoonia, joka on piiloutunut kasvillisuuden sekaan...

 Uusi luku pitkästä aikaa~

Koirat asettuvat vieläkin asemiinsa. Yllättävää, että Tesshin menetti malttinsa, mutta toisaalta, olihan vanhin kuitenkin hänelle Ginin ohella se läheisin isä-hahmo ja ainoa koira, joka tunsi Tesshinin oikean isän. Toivottavasti Tesshin ei kuitenkaan menisi tapattamaan itseään tai koga-ystäviään. Kohtahan kogat kuolee sukupuuttoon...

Ja Monsoon... On naamioitumisen mestari. Tietenkin se tavallaan naamioituu jo  kokonsa puolesta isoksi kiveksi ja etenkin Akamen on hankala huomata sitä ylhäältäpäin, mutta. Ehkä joku olisi voinut huomata sen.

7 kommenttia:

 1. Luvussa 63 oli kuva, jossa Cross oli talon sisällä, oliko sitten Cross päästetty ulos vai oliko se livahtanut?

  Sääliksihän Tesshiniä käy, mutta minäkin toivon sitä, ettei se lähde tapattamaan itseään ja muita Kougia. Tesshinin toivon jäävän eloon jonkinlaiseksi Kougan "uudeksi" vanhimmaksi, onpahan sitten Akamen ohella nuorille opettajana mitä tulee shinobi-taitoihin. (Eikös Tesshin nyt sitten tavallaan ole vanhin Kougan ninjakoirista nyt Vanhimman kuoltua? En tahdo aina pysyä kärryillä uudesta ja vanhasta sukupolvesta :D) Myönnän kyllä, etten aina muista sitä, että Tesshin ei ole mikään nuorukainen enää, onhan sillä ikää 15 vuotta, suurinpiirtein, kai silläkin jossakin vaiheessa vanhuus alkaa näkyä. Vai onko sitten shinobit vähän sitkeämpää sorttia, jaksaahan Akamekin vaikka mitä, ja ikää on takuulla 20 vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cross oli ulkona. Se oli tutulla paikallaan talon alla. Ei ilmeisesti tykännyt sisällä olemisesta.

   Jep, toivottavasti Akame saa tilanteen rauhoitettua.
   Tesshin on näitä epäloogisia nuoria: se on Giniä vain pari kuukautta nuorempi, mutta se lasketaan kuitenkin nuoriin koiriin.

   Poista
 2. Niin toivottavasti se ei tapattaisi itseään tesshin kun on kanssa minun suosikki koira sotureista mutta kun nyt monsoon väijyy jossakin niin tästä voi nyt tulla aika moinen tappelu toivottavasti kukaan noista sotureista ei kuolisi en hauluaisi vielä menettää niitä kun niistä on tavallaan tullut minulle lempikoiria ja sellaisia läheisiä ystäviä.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Itse toivoisin, että tässä odotettaisiin lopputaistelua ennen kuin hahmoja alkaisi kuolla enemmän. Nyt kuitenkin hyvin harvalle koiralle on ehditty pitää puheita tai muuta vastaavaa.

   Poista
 4. Totta niitä kunniallisia puheita tai muisto hetkiä kyllä on jäänyt vähäiseksi mutta kyllä niitäkin vielä ehkä saattaa tulla jonkin laisia täytyy vain odottaa sitä loppu taistelua niin sitten nähdään miten tässä käy.

  VastaaPoista
 5. Mihin on hävinnyt ginin arpi oikeasta poskesta

  VastaaPoista