maanantai 2. tammikuuta 2017

GtLW: 80

Unsai asettuu haastamaan Monsoonin. Monsoon on tyytyväinen: se on pitänyt Unsaita lauman johtajana ja se, että tämä otti sirpin itselleen, varmistaa sen.
Unsai ei ole ollenkaan ilahtunut siitä, että sitä pidetään Ginin sijaisena.

Mutta muutkin koirat tahtovat jatkaa taistelua. Akame ja Tesshin pyytävät sirppiä itselleen. Hädin tuskin jaloillaan pysyvä Izoukin vaatii saada kuolla taistelussa. Gennai moittii sitä ja kysyy, aikooko Izou luovuttaa niin helposti.

Koirien vielä kinastellessa, Monsoon hyökkää.
Unsai väistää ja hyökkää kohti vaihdellen nopeasti paikkaansa harhauttaakseen Monsoonia.

Samaan aikaan lemmikkikoirat jatkavat taistelua.
Jopa Sasuke on mukana taistelussa. Se haavoittuu, mutta vain muutaman naarmun verran. Se jatkaa tästä huolimatta taistelua.

Koirat ovat lopulta saaneet kolme karhua tapettua. Koirista on taistelukyvyttöminä 50, mutta kuolleita on ilmeisesti vain muutamia, koska karhut eivät ole voineet viimeistellä haavoittuneita koiria.
Hyökkäystä johtavat Kyoshiro ja Rigel.

Monsoonin iskiessä Unsai tekee väistöliikkeen, mutta...

Se jää Monsoonin tassun alle.

Käännös tehty Fanta-chanin käännöksen pohjalta.

Izou uhkailee jo kuolevansa vammoihinsa. Näin tuskin käy, sillä vastaavasta vammasta on selvinnyt ainakin Tesshin.

Koirien ja karhujen taistelussa mainittiin, että koiria olisi kuollut vain 5, mutta voisin kuvitella, että kyse on käännösvirheestä. Vaikka koiria olisi haavoittunut vakavasti 50, on 5 kuollutta aika vähän. Lisäksi se tarkoittaisi, että kaikki karhutkin olisivat jo aika heikossa hapessa.

Unsai taisi lyhentää Monsoonin kynsiä. Toiseksi viimeisessä kuvassa näkyy lentelevän jotain eivätkä ne näytä karvoilta tai muulta vastaavalta. Kappaleita on ehkä neljä: kuva jäi ikävästi lehden taitokseen. Tämä meinaisi sitä, että Unsaihin ei tuo Monsoonin isku sattunut. Onhan Unsai tuollaista iskua jo kerran väistänytkin.

3 kommenttia:

  1. Voi ei mitenkä unsain nyt oikein käy toivottavasti sen ei käynnyt kuinkaan ei olisi kiva jos nyt unsai kuolisi, ja hyvä lemmikki koiratkin ovat saanneet karhuja kaadettua minä jo luulin ettei koirat saisi yhtään karhua kaadettua mutta kolme on jo hyvä saavutus mutta onko käännöksessä virhe vai onko koiria oikeasti kaatunut vain muutama minä luulin että niitä olisi kaatunut satoja. Sitten minä vähän luulen että izou ei kuolekkaan se taitaa ennemminkin uhota kuolemaansa joten ei taidakkaan mutsun suku sammua.

    VastaaPoista
  2. Kynsiltä ne minustakin vaikuttaa, mitkä lenteli toiseksi viimeisessä kuvassa Unsain sirpillä iskemisen myötä. En kyllä usko, että seuraavaksi esitellään Unsain kuolemaa, onhan se jo kerran jäänyt Monsoonin tassun alle tämän sarjan aikana, ja silloin kävi ilmi, että tassu oli iskeytynyt niin, että Unsai jäi kahden varpaan väliin. Tämän kertainen vaikutti kyllä pahemmalta, mutta luulen, että Unsai vain haavoittui pahemmin. En pidä mahdottomana, että jos nyt Unsai ei varsinaisesti haavoittunut siksi, että Monsoon litidti sen tassujen alle, vaan sirppi siinä tohinassa haavoittaa Unsaita (eihän se menettänyt otettaan sirpistä?) tai sitten sirppi osuu siinä tuoksinnassa Monsoonin tassunpohjaan. Mutta eipähän se kai Monsoonia häiritse, onpahan vain yksi kirvelevä haava lisää.

    VastaaPoista
  3. Ei Unsaille varmasti käynyt kovin pahasti, ainakaan Monsoonin kynnet eivät ole sitä tuossa viimeisessä kuvassa lävistäneet.

    VastaaPoista