lauantai 7. tammikuuta 2017

GTLW: 81

Unsai on rusentuneena Monsoonin tassun alla. Onko se elossa vai kuollut?
Yllättäen kipu iskee Monsoonin tassuun. Sirppi on uponnut sen kämmenen läpi!
Monsoon nostaa tassunsa hämmentyneenä.
Monsoon vetää sirpin irti.
Sirpin tippuessa Unsai pyörähtää ylös ja tavoittelee sirppiä, mutta...
Tumma varjo juoksee sen eteen ja nappaa sirpin.
Izou valmistautuu taisteluun!
Se käskee Unsain vetäytymään syrjään ja pitämään huolen Orionista ja muista nuorista koirista.
Monsoon nuolee vain tassuaan, mutta kun Izou viiltää sitä sirpillä useita kertoja, se kiinnittää huomionsa taas koiriin. 
Orion käskee Izouta luopumaan sirpistä, koska koira on liian väsynyt taistelemaan. Izou miettii, kuinka ylpeä se on siitä, että sai olla Orionin sijaisisä tämän lapsuudessa ja kuinka se voi nyt kuolla Orionin puolesta.
Izou kääntää sirpin ylös tavoitteenaan selkeästi seivästää Monsoonin tassu kuten Unsaikin teki.
Orion kuitenkin tempaa sen viime hetkellä iskun tieltä. Taistelu jatkuu...

Mukava, että Izoun tuntoja Orionin kasvattamisesta mainittiin. Se oli kuitenkin Orionille kasvatti-isä samaan tapaan kuin GB oli Weedille aivan tarinan alussa.

Monsoonin kynsihoidosta ei mainittu mitään, mutta kun kuvia katsoo, niin sen vasemman tassun kynnet ovat selkeästi lyhyemmät.

Monsoonilla on kyllä pahoja keskittymisongelmia.
"Aaargh, koira puri minua, kuinka näin saattoi tapahtua."
*istuu alas nuolemaan haavojaan*
"Aaargh, koira viilsi minua sirpillä, kuinka näin saattoi tapahtua."
*tiputtaa sirpin koirille ja nuolee haavojaan*
"Aaargh..."
jne.

10 kommenttia:

 1. No huh unsai selvisikin säikähdyksellä hyvä että sille ei käynnyt kuinkaan, mutta nyt monsoon sai tassuhinsa lisää iskuja ja izou sai nyt sitten sirpin itselleen minä arvelinkin että se ei saa paljoo aikaiseksi koska monsoonin turkki on vain niin paksu ettei se saa vakavia haavoja ja olikin kivaa että izou ajatteli orionia sijais isänä hänelle mintenkähän izoulle seuraavaksi käy toivottavasti se ei kuolisi tai mutsun suku sammuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Izou tosin on niin väsynyt, että se saattaa jäädä kokonaan pois taistelusta nyt.

   Poista
 2. Olisin ihmetellyt, ellei sirppi olisi tehnyt Monsoonille tai Unsaille vahinkoa, kun edellisessä luvussa vaikutti siltä, että Monsoonin tassun alle jäi Unsai ja sirppi. Mutta ei kai ihme, että Monsoonilta keskittymiset menee nollille, kun jatkuvasti joku on viiltelemässä :D

  Orioniin en pahemmin ole tutustunut, kun sitä japaniksi ilmestyi ja en tiedä muuta kuin juonen suurinpiirtein, yksityiskohdista sen, mitä Gingapediasta saa käsityksen. Sen verran kuitenkin sain käsityksen, että Izou oli yksi päähenkilöstä, mutta multa se meni ohi, että Izou oli tavallaan samassa asemassa Orionille kuin mitä GB oli Weedille. No, eiköhän se tunnelma välity suomijulkaisun myötä :) Mutta sirppi vain joka iikalle vuoron perään, on oikeasti jännää nähdä, mitä kukin sillä saa aikaan, jos on saadakseen (sillä ehdolla ettei joku töpeksi omaa vuoroaan koskei ole kokemusta aseista tai Monsoon ratkaisevalla hetkellä väisty tai iske).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestäni alkaa olla jo vähän puuduttavaa, että sirppi vaihtaa koko ajan omistajaa, sitten on koko ajan sitä samaa uhoamista eri hahmoilla, mutta mitään merkittävää ei tapahdu. Koirat ovat Monsoonille kuin häiritseviä kärpäsiä. Toivottavasti tämä taistelu loppuisi jo, koirat voisivat poistua, kerätä voimiaan jne ja myöhemmin olisi luvassa vähän eeppisempi taistelu, jossa olisi mukana myös esim Gin ja Weed.

   Poista
  2. Jep, mutta on Monsoon nyt vähän yliherkkä, kun Izoulta tippuu sisuskalut ulos ja se jatkaa taistelua, mutta Monsoon saa vain haavan käteensä ja on heti erätauolla. =D

   Izoun hahmokehitys alkoi oikeastaan Orionin osassa 3 ja jo siinä näkyy, että se on aika isällinen Orionia kohtaan.

   Minä en ole tarkkaa mieltä tästä sirpin vaihdosta. Nyt on aika selvää, että kukaan ei saa superpahaa vahinkoa aikaan *katsoo paheksuvasti Tesshiniä*, joten sirppiä on aika sama kierrätääkin. Ainoa toiveeni oikeastaan on, että jos Orion saa sen, niin Orionin ei onnistuisi haavoittaa Monsoonia pahasti. Orion on jo muutenkin supervahva, joten jos se haavoittaisi Monsoonia, tekisi se siitä vielä liiankin ylivoimaisen.

   Poista
 3. Niinpä kukakohan saa sirpin seuraavaksi ja kuka tekee nyt paljon pahempaa jälkeä monsoonille tai kuolee yrittäessään tehdä viiltoa monsooniin, ja monsoon liiskaa sen sitä täytyy vain odottaa kärsivällisesti seuraavaan lukuun.

  VastaaPoista
 4. Ja olihan se hienoa että izouta pidetään orionin sijaisisänä kuten GB oli weedille kuin oma isä kun luin weed mangaa osa 59 ja siinä GB uhrautui kunniallisesti niin siinä kohtaa aloin herkistyä koska se oli niin surullinen kohta kun GB kuoli niin toivottavasti izoulle ei kävisi niin kuin GB samalla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se oli hieno kohtaus. Tuskin Izou kuitenkaan vielä kuolee.

   Poista
  2. Olen itsekin samaa mieltä, että GB:n kuolema oli hyvin toteutettu, ei mikään parin sanan tekstilaatikko, jossa sanottiin että GB kuoli seitsemän vuoden iässä, vaan GB myös muisteli niitä aikoja, kun joutui eroon isännästään ja tapasi Weedin.

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista