sunnuntai 10. joulukuuta 2017

GtLW: 127

Huom! Aiemmista tiedoista poiketen, tämä on luku 127, ei luku 125.

- Luvussa 125 Orion aloittaa treenaamisen. Rocket tahtoo yrittää vielä kutsua Siruksen mukaansa, joten on mahdollista, että karhunpentu onkin sama, joka oli Siriuksen mukana.

Kaikki koirat ovat intoutuneet treenaamaan. Jopa Kurotora katkoo pitkää heinikkoa bambun oksa suussaan. Orion on kuitenkin ainoa, joka on edistynyt. Se on kehittänyt tekniikkansa nopeasti ja pystyy katkaisemaan ison tupon heiniä kerralla.
Kyoshiro tarkkailee treenaajia äreän oloisesti. Samassa se huomaa jonkun lähestyvän kaukaisuudessa.
Tulijat ovat Rocket, Rigel - ja karhunpentu?!
Kun pentu huomaa koirat, se piiloutuu kiven taakse. Rigel juttelee sille rauhoittavasti, mutta pennulla on hyvä syy pelkoon. Koirat juoksevat sitä kohti selkeästi tappoaikeissa. Kyoshiro on kirinyt joukon kärkeen. Rigel koettaa huutaa niille jotain, mutta Kyoshiro hyökkää...


Ja Rigel sinkoaa sen samantien kiven yli.

Rigelin isku saa muut koirat hiljentämään vauhtiaan eivätkä ne hyökkää. Rigel selittää karhusta. Todennäköisesti se on jonkun toisen Monsoonin tappaman karhun pentu.

Pentu on ilmeisesti kiintynyt Rigeliin.
Orion ei kuitenkaan vaikuta lämmenneen pentua kohtaan.
Ilmeisesti vielä ei opetellakaan Akamen tekniikoita, vaan ihan sirpin heilauttamista. Tämä selittääkin sen, miten Akamen treenit voi aloittaa ilman Akamea. Sirpin heilautustekniikan oppiminenkin on oma lajinsa.

Missähän Gennai ja muut ovat? Etsivätkö ne ihmisiä, jotka voisivat tappaa Monsoonin?

Rigel nakkasi Kyoshiron tyylikkäällä otteella. Sirius taitaa olla veljeksistä ainoa, joka ei ole Kyoshiroa heitellyt. Sinällään harmi, että Kyoshiron rooliksi on tullut tällainen: se murjottaa ja sen voittamisella lähinnä esitellään muiden voimia.

Karhunpentu oli yllätys. Se näyttäisi olevan eri pentu, koska se on isompi ja sillä on selkeämpi merkki rinnassaan. Merkki todistaa sen myös mustakarhuksi eli se ei ole samaa rotua kuin Monsoon. Rigel on varmaan löytänyt sen jostain matkan varrelta. Mitenkähän muu lauma alkaa suhtautua pentuun?

Rigel-parka... Rigel on lempeä luonne kuten Sirius ja se osaa jo ninjatekniikoita, joiden harjoittelun Orion on vasta aloittanut, mutta sitä ei ole harkittukaan Ouun johtajaksi. Rassu tekee veljiään tuplasti enemmän töitä eikä saa huomiota.

Olisikohan mahdollinen juonenkäänne, että koirat liittoutuvat muiden karhujen kanssa Monsoonia vastaan?

Bonuskuva:

Maailman söpöin karhunpentu! Kyoshiro, plz, do not eat.

17 kommenttia:

 1. GtLW:n (ja tietty GDWO:n) myötä Rigel on vaikuttanut Weedin pennuista järkevämmältä, osaa olla ärhäkkä tarpeen mukaan, mutta antaa myös järjen äänen puhua. Sirius saattaa olla aivan isänsä näköinen ja luontoinen, mutta kuvasta, jossa Rigel rauhoittelee karhunpentua nuolemalla tätä, tuli ihan Weed mieleen, yhtä hyvin Weed olisi voinut olla siinä tilalla. Sama juttu GDWO:n 13. pokkarin sivulla 197 ylimmässä ruudussa: siinä Rigel on niin Weedmäinen ilmeeltään ja sanoiltaan. Rigeliä taitaa vaivata keskimmäisen lapsen kohtalo vanhimpien veljien viedessä huomion, olkoonkin että Bella ei taas vie Rigeliltä huomioon.

  Ymmärsinkö oikein, että nyt tarinassa on kaksi karhunpentua, joita koirat nyt suojelee: Siriuksen ja Shionin kohtaama pentu ja nyt tässä luvussa esiintynyt Rocketin ja Rigelin seurassa oleva pentu? Tässäkin olisi kiinnostava juonenkäänne, jos koirat saa pentujen avulla karhut uskomaan, että yhteiselo on mahdollista. Tosin aikaahan tässä menee, jos halutaan että pennut vielä kasvaa, ennen kuin ne saa vakuutettua Monsoonile, ettei koirat ole niitä suurimpia vihollisia, joita voisi olla, olkoonkin, että Monsoonilla on traumoja ja kaunoja koiria kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Rigel on pennuista oikeasti paras ehdokas johtajaksi. Olisi tosi kiva käänne, jos se nostettaisiin valtaan Siriuksen ja Orionin ohi. Oliko tässä tarinassa mukana joku Bella? =D

   Minusta kyse on kahdesta eri pennusta. Rigel oli kuitenkin lähtenyt jo hyvän aikaa sitten pois, kun Sirius nähtiin karhunpennun kanssa. Veikkaisin, että pennut voivat kertoa koirista aikuisille karhuille. Riippuen siitä, miten karhujen kasvamista nopeutetaan ja miten aikahyppy asettuu, pennut voisivat olla aikuisia puolen vuoden kuluttua, mikä oli taas koirien paranemistahti.

   Poista
 2. Nyt sitä karhunpentua varmaan nähdään Rigelin seurassa. Ja tuossa kun Rigel puhuu sille niin osaako Rigel puhua karhua? En itse muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain Shion ja Bob osaavat. Sirius varmaan alkaa opetella.

   Poista
 3. Orionin ylivertaisuus rupeaa hieman tympimään,Akamelta kesti kaksi vuotta oppia tuo ruohonkatkaisu ja orion oppik sen melkein hetkessä. Plaah sanon minä. Eipä paljoa yllättäisi jos orion päättää tappaa karhunpennun mutta sii tapauksessa saa orion päätyä monsoonin evääksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä huomaan olevani luvussa 127 enkä 125. Aiemmin mainitut karhunpentuteoriat eivät siis todennäköisesti pidä paikkaansa.

   Mietenkin, että vihdoin juoni etenee reipasta tahtia. =D

   Poista
 4. Tuo karhunpentu (jonka nimi saattaa olla Chibi) on se sama, jonka äidin Monsoon tappoi. Rigel toi sen mukanaan Futago-solaan Siriuksen käskystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvittaa kyllä jos pennun nimi on Chibi, siitä puhuttaessa tulee aina mieleen GNG:n aikainen Tesshin :)

   Poista
  2. Nimi on varmistunut Chibiksi.

   Poista
 5. Tuo toinen karhunpentu on tosi söpö toivottavasti orion ei ala kuvitella tappaa sitä se olisi tosi surullista jos niin kävisi.

  VastaaPoista
 6. Bonuskuva joka kuuluisi normaaliin settiin

  VastaaPoista
 7. Missään ei saa lukea näitä weed,orion,rigel,riki mangoja niin toai kiitollinen saa olla sinulle lukiessaan edea näitä :))Kiitoa uru,pelastanut moniltä tylayyden tunneilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain. Weed, Orion, Riki ym. mangat ovat ilmestyneet suomeksi, joten niitä kannattaa käydä lainaamassa ihan kirjastosta.

   Poista
 8. En löytänyt mistään weed loppua,olen ostanut weed 59 asti. Näin hiron kuolemankin jotenkin muistaakseni en muista kenen puolesta hiro kaatui..olisikohan weediä missään katsottavissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiro kuoli Last Warsin puolella auttaessaan Giniä.

   Poista