sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Last Wars -viimeinen luku

Alla juonitiivistelmä Last Warsin viimeisestä luvusta. Luvussa on paljon isoja juonipaljastuksia. Kommenttiosio on täysin spoilerivapaa. Sivumainintana: The Last warsin viimeisen luvun yhteydessä kerrottiin, että lähitulevaisuudessa alkaa uusi sarja Takahashilta.


3 kommenttia:

 1. Kiitos! Sain tänään tietää tästä koko sarjasta ja lueskelin näitä pari tuntia! :-) kiitoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Sarja alkaa toukokuussa suomeksi, joten kannattaa tutustua!

   Poista
 2. Sinällään harmillista tämä nopea loppu, koska pohdinnassa mainittu seikka että oliko Monsoon alkanut ehkä mieltää Siriusta muuna kuin Bobin kaltaisena kohteena, jota pitää lähellä ja johon purkaa harminsa kun alkaa maailma nyppimään. Jos Monsoon olisi saanut jäädä eloon, olisiko Monsoon lopulta funtsinut että pitäkööt koirat reviirinsä, kunhan Monsoon saa jonkun oman elinalueen, jonne koirilla ei ole asiaa, paitsi tietty Sirius olisi tervetullut.

  Ymmärsinkö oikein että Sirius haavoittui Monsoonin toimesta siksi, että Monsoon oli vahiongopoittamassa jotainnkooiraa ja sitten Sirius olisi mennyt väliin, joko tieten tahtoen tai vain joutui tulilinjalle ja Monsoon sitten iski nopeasti ja tajusi vasta sitten että nyt osui Siriukseen ja sehän ei ollut tarkoitus. Jos Monsoon tajusi että haavoitti Siriusta kenties kuolettavasti ja katui sitä, että haavoitti jotakuta josta kykeni välittämään, eikä tarkoitus ollut haavoittaa Siriusta millään lailla? Ja taistelutahto alkoi sammua sen myötä? Monsoonia tulee siinä tapauksessa sääliksi. Ehkä se tarinan alussa kykeni listimään koiria surutta hetkessä vaikka kuinka monta, koska oli niin kostonhimon täyttämä Futagoon saapuessaan, että ajatteli että listitään koiria, sama se, paljonko kaatuu. Sitten kun joiku koirista (Sirius) alkoi osoittaa haluavansa yhteistyöhön, Monsoonin kostonhalu ehkä alkoi laantua. Ainakin siinä määrin ettei halua että Siriukselle sattuu jotain.

  Pääsikö Monsoon ja Gin minkäänlaiseen keskusteluyhteyteen? Sellaista juonenkäännettä olisin odottanut.

  VastaaPoista