torstai 3. huhtikuuta 2014

Oheistuote-esittely: Weed-pehmo (palkinto)


Weed on yksi WEED World -lehtien yhteydessä järjestetyistä arpajaispalkintopehmoista. Siitä on valmistettu pieni versio, josta on otettu kaksi painosta sekä iso versio. Toisella pienestä versiosta on kippurahäntä ja se on huomattavasti suorahäntäistä harvinaisempi.

Weed on pehmo, jota on tullut eniten katseltua: TopSangyon myöhemmin valmistamien pehmojen vuoksi se on helpoiten saatava ja on näin laskenut myös arpajaispalkintojen arvoa. Weed-pehmon väritys on hyvin onnistunut: se on samaa sävyä kuin Ginkin, joten ne muodostavat hyvän kokonaisuuden. Weedin silmät ovat pyöreät ja pentumaiset, jotka sopivat hahmolle erittäin hyvin.

Koska Weedissä ei ole arpia tai muita kuviointeja, meinaa se jäädä hieman yksipuoliseksi. Yhtenä syynä on tietysti myös se, että Weed on pehmoista se, joita näkee eniten. Kaksivärisyys kuitenkin tasoittaa tätä huomattavasti ja erityisesti kippurahäntä tuo Weediin huomattavasti eloa.

Kuvissa pieni pehmo.
Kippurahäntäinen Weed: Silvertorage

Kuvissa iso pehmo.3 kommenttia:

 1. Kippurahäntäisellä Weed-pehmolla on isommat otsapallot kuin suorahäntäisellä, samalla tapaa kuin Gin-pehmollakin.

  Vertailukuva: http://silvertorage.deviantart.com/art/Top-of-The-World-345693170

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo alempana oleva pehmo on todennäköisesti Topsangyon yleispehmo, mutta otsapallojen kokoeroa tosiaan on.

   Poista
 2. Weed on hieno ja onnistunut, mutta jollain tapaa myös tylsä pehmo, ehkäpä siksi koska se on pehmoista eniten esillä.

  Kippurahäntä on ehdottomasti parempi kuin suora, mutta kippurahäntäisen otsapallot ovat ehkä turhan isot, pienet otsapallot ovat enemmän mieleeni.

  VastaaPoista