maanantai 14. huhtikuuta 2014

Oheistuote-esittely: Weed-pehmo (TopSangyo)

TopSangyon alkuperäinen tuotekuva.
TopSangyon  alkoi toukokuussa 2006, WEED-animen DVD:iden alkaessa ilmestyessä, valmistaa ja myydä Weed-pehmoleluja. Samalla myyntiin tuli myös pyyhe sekä kaksi zippo-sytytintä. Pehmolelut maksoivat Japanissa 1995 ja 1260 jeniä. Suomessa niiden hinta oli yleisesti 25 euroa pienillä ja 45 euroa isoilla.

Tämä Weed eroaa minimaalisesti aiemmin julkaistuista Weed-pehmoista. Suurin ero on copyright-merkki, joka oli kiinnitetty sen takatassuun ompelemalla. Pehmoissa on myös pieniä eroja ulkonäöllisesti. 2006 ilmestyneen Weedin pää on aavistuksen neliskulmaisempi kuin aiempien versioiden ja sen häntä on aina suora. TopSangyon Weed on myös aavistuksen matalampi kuin arpajaispalkinto-Weed.

TopSangyon Weed on yleisin Suomessa myytävä pehmo, mutta jostain syystä se on Japanissa harvinaisempi kuin arpajaisten yhteydessä myydyt hahmot.

Kuvat isosta pehmosta.
Edit: Kaksi kuvaa poistettu, olivat väärästä pehmosta.

 Kuvat pienestä pehmosta.Hintalappu, jota meillä kaikilla on ikävä...
Erittäin vanha kuva = osoite ei toimi enää.Kokovertailu.

6 kommenttia:

 1. "Samalla myyntiin tuli myös pyyhe sekä kaksi zippo-sytytintä."

  Mitkä kaksi zippo-sytytintä? Olen nähnyt kolme erilaista sytytintä ja ne kaikki ollaan käsittääkseni valmistettu yhdysvalloissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zippoja on yhteensä viisi erilaista ja kaikki on USA:ssa tehtyjä.

   Poista
  2. Voisitko näyttää kuvat näistä viidestä ziposta? :)

   Poista
 2. Olisikohan jossain kuvaa jossa olisi vierekkäin TopSangyo ja arpajaispalkinto pehmot? Näkisi hyvin vertailla tälläisestä kuvasta.

  VastaaPoista