perjantai 27. toukokuuta 2016

GtLW: Luku 50

Huh, 50 luku. Tässähän ollaan jo pitkällä...

Monsoon iskee Unsaita päähän!
Isku on kuitenkin liian hidas ja Unsain pää jää Monsoonin varpaiden väliin. Koira vapautuu helposti eikä ole loukkaantunut.
Koirat ja Monsoon tuijottavat toisiaan haastavasti ja puhuvat pitkään.
Yllättäen, kun Bob on vielä kääntämässä koirien sanoja Monsoonille, Unsai ottaa kiinni Kenshinin ruumiista ja kantaa sen pois. Monsoon koettaa iskeä Unsaita uudestaan, mutta ei osu siihen.
Muut karhut aikovat hyökätä koirien kimppuun, mutta Monsoon estää niitä. Ilmeisesti Unsai on tehnyt siihen vaikutuksen.
Unsai kantaa Kenshinin ruumista pois. Näyttää siltä, että koirat aikovat vetäytyä. Monsoon karjuu raivoissaan ja puhuu niille. Uhkaileeko se koiria vai käskeekö se niiden paeta reviiriltään?

Tämä oli melko yksinkertainen luku, jossa painotus oli Kenshinin ruumiin pelastamisesta. Pidin tästä, koska Kenshin ansaitsee tulla haudutuksi kunnolla.

Kenshinin väistö varpaiden väliin ei tuntunut ihan hirveän hienolta, kun oli juuri vähän aikaa sitten nähnyt Hiron tekevän saman tempun. On kuitenkin kiva, että Takahashi ei ole sortunut tekemään tällaisista selkeäistä huti-iskuista cliffhanger-tilanteita, vaan ne menevät muun tarinan ohessa.

Päästääköhän Monsoon koirat lähtemään helpolla vai yrittääkö se alistaa niitä valtaansa? Toivoisin itse, että koirat eivät pääsisi lähtemään taistelutta, koska se olisi Monsoonilta tyhmä ja pehmeä teko. Koirien täytynee vielä viivyttää Monsoita, koska en usko, että tässä ajassa on kaikkia vankeja vapautettu.

Tänään tai huomenna illasta tulossa vielä Last Wars -analyysia ja pohdintaa tarinan etenemisestä!

1 kommentti:

  1. "Kenshinin väistö varpaiden väliin.."? Eihän Kenshin väistänyt vaan Unsai:)

    VastaaPoista