maanantai 25. heinäkuuta 2016

Ginga: The Last Wars 58

Kuvissa on vesileima, koska kuvien lataaja, Mako, tahtoo estää kuvien luvattoman laittamisen GingaWikiin. (Eri paikka kuin Gingapedia.)

Koirat seisovat rankkasateessa. Lauman sisällä on selkeitä jännitteitä. Orion tahtoisi jatkaa taistelua ja hyökätä Monsoonin kimppuun. Sirius tahtoo vetäytyä miettimään tilannetta, koska Monsoon ei tappanut heitä, vaan päästi pois ja antoi ottaa ruumiit mukaan.
Akame puhuu veljeksille ja käskee näiden lopettaa lapsellinen kinastelu.
Sitten Akame siirtyy syrjemmälle puhumaan Unsain kanssa. Ne miettivät seuraavaa siirtoa. Unsai sanoo johtaneensa laumaa vain siksi, että pelkäsi Akamen jäävän matkalleen. Nyt Akame asettuu lauman johtoon.
Samaan aikaan Maru ja Sunny hakkaavat Bobia. Ne ovat ilmeisesti saaneet tietää, että se on karhujen puolella.
Tesshinin onnistuu raahautua paikalle ja se käskee veljeksiä lopettamaan. Koirat irrottavat lopulta otteensa.
Lyhyt muistelukupla. Jostain syystä Musashi on yhä mukana, vaikka muita kuolleita ei mainita.
Kyoshiro kyllästyy odottamaan Akamen päätöstä ja se lähtee liikkeelle etsimään Keniä. Orion näyttää yllättyneeltä, kun Siriuskin lähtee matkaan.
Sirius kutsuu myös Shionin mukaansa ja koirat lähtevät matkaan.
Ken on tippunut jokeen! Kenin jalka oli murtunut ja nouseva vesi todennäköisesti nappasi sen mukaansa.
Mielenkiintoinen luku~ Mihinkähän lopputulokseen Akame ja Unsai päätyivät? Aikoivatko ne jättää Orionin pois taistelusta (taas) vai suunnittelivatko ne Siriuksen ideaa lähteä pois.

Bobia kävi taas sääliksi. Reppana ei osaa taistella minkään vertaa... Nämä kohtaukset syö aika paljon Crossin alkulukujen cooliutta, kun se heitti Bobin helposti olkansa yli. Näköjään kuka tahansa pärjää Bobia vastaan.

Musashin näkyminen muistelossa oli outoa. Onko se elossa? Jos ei, miksei Lydia noussut pentujen ajatuksiin? Kuitenkin takana on joku "nyt ajatellaan hienoja sotilaita" -teema...

Kyoshirolta paloi hermot nyt kunnolla. Minneköhän Sirius on menossa? Ajattelin ensin, että se lähtisi pois, koska ei tahdo osallistua taisteluun, mutta Shionin ottaminen mukaan sai miettimään: aikooko se käydä varoittamassa karhuja lähestyvästä hyökkäyksestä? Se olisi ihan reilu teko ja ainoa syy, miksi Sirius nimenomaan Shionin mukaansa tahtoisi, mutta... Se olisi vähän turhankin reilu teko.

Ken, sinnittele! Pääset kyllä tarinaan mukaan!

4 kommenttia:

 1. Unsai ei todellakaan asetu Akamea ylemmäs arvoasteikossa vaan käskee Akamen ottaa johtajan paikan Unsailta itseltään. Samalla Unsai kertoo että se huomasi oikeuden Ohussa ja siksi se auttaa niitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli juuri väärin päin ilmeisesti tulkitsin.

   Poista
  2. Ei ehkä kannattaisi tulkita jos ei osaa.

   Poista
  3. Menehän nyt pois, ruma trolli.

   Poista