perjantai 15. heinäkuuta 2016

Last Wars: 57

Haavoittuneet Ouun soturit itkevät ja Maru & Sunny saavat ilmeisesti tietää tilanteesta sekä koirien kohtalosta.
Haavoittuneet soturit sekä muutamia ruumiita.

Koirien keskustellessa karhut ovat saanet Bobin kiinni ja ne keskustelevat. Bob näyttää surulliselta koiria tarkkaillessaan, karhut taas vaikuttavat ärtyneiltä.

Bobin ja karhujen kiista on niin kovaääninen, että se kantautuu koirien korviin.

Bob ilmestyy paikalle, Maru ja Sunny juoksevat sitä kohti.

Samaan aikaan Daisuke löytää haavoittuneen Jeromen ja huomaa pentujen kadonneen.

Daisuke vie Jeromen Hidetoshin sairaalaan.

Kun Jerome näkee Ginin, se innostuu niin paljon, että törmää vauhdilla päin häkin kaltereita. Se alkaa kertoa tilannetta Ginille. Weediä ei nähdä.
Taistelukykyiset koirat seisoskelevat ja miettivät seuraavaa siirtoa.
Niillä on erimielisyyksiä ja Orion näyttäisi taas olevan erimielisyyksien keskiössä...
Sade jatkuu ja koirat eivät ole tehneet lopullista päätöstä.
Gin! Toivottavasti Weedinkin kunnosta kuullaan pian. Mitenköhän tässä käy? Meneekö Unsain johtama hyökkäys täysin pieleen vai antaako Gin käskyn perääntyä? Yamabikon laumassa on paljon ninjoja, mutta tuntuu tosi väärältä, jos taistelu käydään ilman Weediä ja/tai Giniä. Niistä on kuitenkin vähintäänkin toinen ollut aina mukana lopputaisteluissa.

Orion, mitä ikinä teetkin, älä vänkää vastaan. Olet jo nyt liian märkä rätti.

Pidin tässä luvussa olleissa ryhmäkuvista, joissa koirat vain seisovat paikoillaan. Erityisesti viimeisen kuvan koirat näyttävät tosi epäröiviltä. (No, Sasuke keskellä johtajapaikalla, mitä muuta voisi odottaa?)

Tässä luvussa ihmiset näyttää tosi erilaisilta kuin tavallisesti. Hidetoshin kampaus on aika käkkärä ja Daisuken kasvot näyttää erilaiselta normaaliin verrattaessa.

12 kommenttia:

 1. Kyllä se on Sirius joka vänkää kaikkia vastaan nyt eikä Orion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käännöstä olisi tosiaan kiva saada, jos tapahtumia osaat kuvia paremmin seurata~

   Poista
 2. Jaa-a, onko vänkääminen taas tyyliä, että Orion haluaa "tappaa ne kaikki", kun toisaalla ollaan sitä mieltä ettei salamasodasta ole mitään hyötyä?

  Mutta jos se onkin sitten Sirius vastarannan kiiskenä, onko keskustelu asetelmaa, että Sirius puoltaa rauhaisaa eloa karhujen kanssa, kun monilla veteraaneilla on liiankin katkerat kokemukset karhujen kanssa, eikä yhdessäelo tunnu siksi todennäköiseltä?

  Ryhmäkuvista olen samaa mieltä, sellaiset on kivan näköisiä, kun melko usein ruudussa näytetään vain koira tai pari ja keskustelua käydään kilometrikaupalla.

  Voi saakeli, Weedin puuttuminen sai kyllä tuntumaan olon keljulta, mutta ei kai Gin olisi noin tyyni jos tila olisi pahentunut...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä veikkaisin, että Sirius ehdottaa epämiehekkäästi, että nyt juostaan häntä suorana karkuun, kun omat joukot on saatu pelastettua ja mietitään myöhemmin, miten moni on valmis kuolemaan Ouun valtaamiseksi.

   Orion on kuumapäinen ja joukossa on paljon kunniallisia (= itsemurhavalmiita) hahmoja, jotka varmasti tahtoisivat taistella. Tuo armeija on kuitenkin sen verran pieni, että sillä tuskin Monsoonia kaadetaan.
   + Haavoittuneet ovat vielä tosi lähellä taistelupaikkaa eivätkä ne pääse pakoon ilman apua.

   Minä veikkaan, että Weedin leikkaus on onnistunut ja se nähdään pian. Toivon tosin, että sille olisi tullut tästä arpia... Olin jo pettynyt, kun Kyoshiro selvisi pahoista haavoistaan ilmeisesti arvitta.

   Poista
  2. Weed kyllä joutaisi saada parit arvet, niin erottaa Weedin ja Siriuksen helpommin toisistaan, monestiko olen sekoittanut Weedin ja Siriuksen keskenään. :) Joen ja Weedinhän lopulta erotti toisistaan, kun Joe sai otsaankin muutaman arven, mutta ihmettelen, miksi Takahashi silti tapatti sen siitä syystä, että Joe oli liian samankaltainen Weedin kanssa. Ei nyt Joe ja Weed niin samanlaisia luonteeltaan olleet, toisin kuin Weed ja Sirius on luonnetta ja ulkonäköä myöten samanlaiset.

   Poista
  3. Jep, etenkin nyt, kun Siriuskin on aikuistunut, on näitä hankala erottaa.

   Tuo ei varsinaisesti ole totta. Se, että Weed ja Joe olivat hyvin samankaltaisia, oli vain yksi syy, miksi Joe kuoli. Toinen oli se, että hahmo oli käyttänyt kaiken potentiaalinsa ja kolmas oli Orionin kehittäminen hahmona.
   Loppupuolella mangaa Joe käy luonteeltaankin koko ajan "Weedmäisemmäksi".

   Poista
  4. Kuka on tuo kolmas noista haavoittuneista ja itkevistä sotureista? Tesshinin ja Kurotoran tunnistan kyllä.

   Poista
  5. Toinen Kagetoran veljistä. Taisi olla Nobutora.

   Poista
  6. Nobutora tuo tosiaan taitaa olla. (Ottaakohan Takahashi muut tästä porukasta ikinä mukaan tarinaan?)

   Poista
 3. Tuli noista edellisistä luvuista mieleen, että mitenköhän Akamen lopulta käy. Toisaalta toivoisin ettei se kuolisi, koska eihän Akamea mikään tapa. :D Toisaalta, entä jos karhu anastaa sirpin ja költtää sillä Akamen? D: Tavallaan se olisi ainut tapa millä voisin ajatella Akamen kuolevan - sen ainoan kerran kun se on todella ollut kuolemanvaarassa, oli Kurojaki nirhata sen sirpillä. Muiden taisteluiden jälkeen on aina selvinnyt, että Akamella olikin suunnitelma ja sen voitto olikin oikeastaan varma.

  Minusta tämä Jeromen pentujen kuvio menee nyt niin persiilleen. Ensinnäkin olen katkera Lydian kuolemasta, sillä se oli oikeasti mielenkiintoinen hahmo! Ja nyt Jerome aikoo uhrata viimeiset pentunsakin... Plääh.

  Tämä nyt oli tällaista turhaa löpinää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirppi on toisaalta sen verran pieni, että karhut tuskin saisivat siitä otetta. Akamen kuolema olisi tosiaan odottamaton, koska se on kuitenkin niin voimakas hahmo ja se on aina ollut paikalla.

   Itse oletan, että Jerome tulee tästä kohta katumapäälle, kun Weed ja Gin alkavat torua sitä. Toivottavasti Jerome ehtii vain ajoissa pysäyttämään pennut. Lydian kuoleman itse hyväksyin, vaikka harmittaakin, sillä se oli mielenkiintoinen hahmo.

   Poista