sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

GtLW: 59

Ken taistelee hengestään joessa. Sade on nostanut veden korkealle ja tempaissut koiran mukaansa. Jo muutenkin heikossa kunnossa oleva Ken on pulassa, kun virta tuo mukanaan tukin, joka lähestyy koiraa.
Ken ei voi väistää ja tukki osuu siihen iskien sen virran armoille.
Sunny, Mary, Tesshin ja Bob jatkavat keskusteluaan. Bobin tehtävä oli ilmeisesti suostutella koirat antautumaan karhuille. Karhut eivät itse tahdo lähestyä koiria, koska ne ovat todella lähellä ihmisasutusta.
Karjunta täyttää ilman. Se voi olla Monsoonin karjuntaa tai myös veden virtausta.
Akame ja Unsai ovat saaneet keskustelun päätökseen. Ne yllättyvät, kun saavat tietää Siriuksen ja Shionin lähdöstä.
Koirat keskustelevat hetken ja lähtevät sitten kaksikon perään.
Ne joutuvat kuitenkin pysähtymään pian. Pieni joki, josta Kyoshiro ja Rocket pelastettiin, on paisunut raivoavaksi koskeksi.
Joen ylittäminen näyttää mahdottomalta.
Kenin jokeen tippumisen syy voisi olla ihan rehellinen tulva, kun asiaa tarkemmin ajattelee. Toivottavasti reppana selviää hengissä. Pidän peukut pystyssä, että joku pelastaa Kenin vielä. Tuplasti pidän peukkuja sille, että Ron ja Buru voisivat olla pelastajia. Tämä kaksikko on niin ihana, että olisi aivan huippua saada heidät mukaan varsinaiseen tarinaankin.

Olen vähän epävarma siitä, lähtikö lauma lopulta Shionin ja Siriuksen perään. Menikö kaksikko jo koskesta yli vai mitä tapahtui? Päätyivätköhän koirat nyt perääntymiseen vai taisteluun? Olen jo aika pihalla tarinan maantiedostakin...

6 kommenttia:

 1. Tossa Tesshinin, Bobin ja muiden keskustelussa Bob kertoo jostakin sopimuksesta jonka Monsoon on laatinut. Monsoon ilmeisesti tahtoo tietää ohun joukkojen määrän. En sitten saa selvää että mitä se aikoo antaa vastapalvelukseksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa lähistöllä on Bobin mukaan karhuja joten Tesshinin on pakko kertoa.

   Poista
  2. Viittaisikohan aiempaan ehdotukseen eli siihen, että koirien pitäisi uhrata pentunsa karhujen ruuaksi?

   Poista
 2. Jaa a... Mene ja tiedä. Bob ainakin horisee jotain sen suuntaista ettei aio kertoa Monsoonille haavoittuneiden olinpaikkaa jos Tesshin kertoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta Monsoonhan tietää jo paikan? Tai ainakin karhut tietävät eli tieto ei ole vain Bobissa kiinni. Voi olla, että Bob vain puhuu mitä sylki suuhun tuo, koska sitä uhkaillaan.

   Poista
  2. No Bob onkin tuollainen pelkurimainen moukka josta ei ole kuin puhumaan.

   Poista