tiistai 19. syyskuuta 2017

GtLW: 113

Metsästyskoirat jahtaavat Monsoonia. Niiden omistaja koettaa kutsua niitä takaisin pillillä, mutta koirat eivät reagoi ääneen.
Metsästäjät/vaeltajat istuvat yllättävän rennosti keskellä Monsoonin tuhoamaa metsää. He ilmeisesti odottavan pian saavansa apua helikopterilta tai sitten he odottavat koirien palaavan.
Samaan aikaan Orion on yhä Ouussa. Se jäi Akamen ja Ginin pyynnöstä Ouun johtajaksi, vaikka se tahtoisi etsiä Siriuksen ja Monsoonin. Koira seisoo yksin kalliolla pitkän aikaa ja sitten se kääntyy uhmakkaasti laumaa kohti.
Muut koirat yrittävät pidätellä Orionia, mutta tämä juoksee lauman ohitse.
Orion juoksee kohti kalliota, mutta kompastuu ja putoaa rotkoon. Muut koirat juoksevat järkyttyneinä katsomaan Orionin putoamista. Ne näkevät helpotuksekseen Orionin putoavan veteen.
Koirat keskustelevat hetken ja sitten Jerome käännähtää ympäri ja hyppää rotkoon.
Pudotessaan se kääntyy sulavasti ympäri ja tippuu veteen Orionin lailla.
Sirius seuraa metsästyskoiria, mutta ne karkaavat sen näköpiiristä. Hetken päästä Monsoon alkaa karjua ja Sirius juoksee ääntä kohti.
Metsästyskoirien kohtalo on sinetöity. Kaksi niistä on kuollut Monsoonin ensimmäisessä iskussa.

Tässä osassa oli melko heikkolaatuista piirrosjälkeä. Koirat näyttivät parissakin kuvassa aika turpeilta ja sekä Orionin että Jeromen rotkoon putoaminen oli hieman oudosti toteutettu. Erityisesti Jeromen. Olikohan tuossa joku idea vai tahtoiko Jerome vain esitellä taitojaan pennuilleen?

Lähtiköhän Orion lopulta Siriuksen perään vai onko sillä muita suunnitelmia?

Metsästyskoirien kohtalo ei yllättänyt, mutta jäi harmittamaan. Luppakorvaisia hahmoja näkee Gingassa niin harvoin... Toivottavasti Sirius ei ala nyt selittämään siitä, miten tilanne oli metsästyskoirien vika, kun ne yllättivät jo muutenkin hermoraunion Monsoonin.

12 kommenttia:

  1. Tämäpä oli outoa sähellystä. Ehkä suomennettuna tässä tulee olemaan jotain järkeä. Nyt Orionin raivokompastelut rotkoon ja Jeromen hypellys perään (selkä edellä??) näyttävät todella koomisilta, enkä ymmärrä mitä tämä lisää tarinaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli poikkeuksellisen kömpelösti tehty luku... Tuli vähän sellainen olo, että joku muu kuin Takahashi olisi ollut show'ta vetämässä.

      Poista
  2. Orionin ja Jeromen rotkoon putoaminen on melko naurettavaa. Orion kompastuu ja Jerome hyppää sinne selkä edellä näyttäen erittäin hölmöltä.. En ymmärrä, mikä järki tässä nyt oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Orion on voinut tahallaankin mennä nurin, mutta Jeromen temppuiluun ei ollut oikein mitään syytä.

      Poista
  3. Miksei Sirius voi jo ymmärtää. Ei siitä tule mitään ja kaikki muut paitsi Sirius ja Zion tietää sen. Orion alkaa olla jo rauhoittuneempi mutta kompastus kohtaus oli mielestäni tarpeetonta "jännitystä". Kyllä se siitä selviää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shionkin on kyllä jo aika monesti tahtonut kotiin lähteä. Olen itse samaa mieltä Siriuksen kanssa, mutta se voisi kuitenkin alkaa antaa periksi pian.
      Jep, en usko, että Orionille tai Jeromelle käy kummallekaan mitenkään.

      Poista
  4. Aika vahvasti tuntuu siltä että kohta kyllä Monsoon käy Siriuksen kimppuun.

    VastaaPoista
  5. No voi surku aloin jo pitää noista metsästys koirista mutta kyllä se jotenkin oli arvattavissa ettei ne kauaa pysy hengissä ja niin siinä sitten kävikin.

    VastaaPoista
  6. Metsästyskoirien kohtalo oli arvattavissa, mutta tuntuu harmittavalta, että uusia hahmoja luodaan vain listittäväksi. Okei, ei sekään hauskalta tunnu, että uusia hahmoja tulee sarjaan, niillä on jonkin aikaa ruututilaa, mutta pahimmillaan ne vain katoavat sarjasta kun niiden "tehtävä" on täytetty. Joidenkin kohdalla voisi selittää, että hahmo nyt vain lähti omille teilleen eikä halunnut asua Ouussa vaikka ei olisi mitään kaunoja Ouun koiria kohtaan, mutta siltipä...

    Onkohan Orion jätetty Ouu'un muiden johtajaksi siksi, että Akame ja Gin arvaavat tai tietävät varsin hyvin, että jos Orion lähtee Monsoonin, Siriuksen ja Shionin perään, Orion Monsoonin kohdatessaan yrittää hyökätä Monsoonia kohti harkitsemattomasti, mikä saattaa johtaa ainakin Orionin loukkaantumiseen, ellei peräti Shionin ja/tai Siriuksen, jos nämä ryntäävät auttamaan Orionia. Tai vaikka koirille ei kuinkaan kävisi, Orion vain ärsyttäisi Monsoonia entisestään ja sotkisi tilannetta edelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mutta toisaalta tykinruokaakin tarvitaan. Selvisi noista koirista nyt ainakin hieman muita kauemmin. En tosin usko, että se saa merkittävää roolia sarjassa. Joistakin hahmoista olisi kiva tosiaan kuulla ihan vain sivulauseessa, missä ne ovat.

      Se oli varmasti yksi syy. Orion on myös ainoa, joka voi laumaa jotensakin hallita. Sotakoira-saagassa todistettiin, että esim. Rocket tai Kyoshiro eivät siihen pysty. Orion aiheuttaisi varmasti paljon ongelmia, jos tämä lähtisi Monsoonin perään.

      Poista