torstai 28. syyskuuta 2017

GtLW: 115

Ihmiset väistävät koiria puiden taakse ja tarkkailevat niiden ohijuoksua. Koirat kiinnittävät niihin hyvin vähän huomiota ja jatkavat pian matkaa kohti Monsoonia.
Samaan aikaan Ouussa koirat juoksevat alavirtaan auttaakseen Jeromea ja Orionia.
Jerome sinnittelee jotenkuten vedessä. Se yrittää kääntyä ympäri, mutta virta paiskaa sen kerta toisensa jälkeen kiviin. Yllättäen se näkee edessään tutun hahmon...
Lydia?!
Lydia oli vain Jeromen harhanäky ja auttaja olikin Orion, joka kiskoo Jeromen rantaan. Koirat keskustelevat kauan.
Lopulta muut koirat saapuvat paikalle. Muut koirat näyttävät helpottuneilta, mutta Kyoshiro hermostuu pian Orioniin, joka vain yllyttää tätä entisestään. Hetken päästä Kyoshiro hyökkää, mutta Orion torjuu sen helposti ja tiputtaa Kyoshiron jokeen.
Orion, Shion ja metsästyskoira piilottelevat yhä. Pian ne kuitenkin kuulevat, kuinka Monsoonin raivonhuudot muuttuvat.
Gennai, Kamakiri ja muut koirat ovat löytäneet Monsoonin! Ne haastavat karhun oitis taisteluun.

Jeromen ja Orionin kalliolta tippuminen ei vaikuttanut tarinaan oikeastaan mitenkään. Lydian ilmestyminen oli mukava pieni yllätys. Kuollut Lydia saa yhtä paljon aikaan kuin kaikki tarinan elossa olevat naaraat... Jeromen ja Orionin keskustelu vaikutti mielenkiintoiselta. Mistähän koirat sopivat?

Kyoshirosta ja Orionista on tulossa uudet Sasuke ja GB. Tavallaan kiva, että Kyoshiro saa enemmän roolia, mutta vähän sääli, jos sen rooli nyt tiivistyy tarinan pelleksi. Pitäisi sen nyt edes vähän pärjätä tappeluissa Orionia vastaan.

Ja uusi taistelu alkoi. Toivottavasti tästä ei tule kovin pitkäkestoista. Saa nähdä, onko tämä taistelu se, joka saa Siriuksen muuttamaan mielensä Monsoonista. Toivottavasti tämä ei tarkoita Kamakirin veljesten kuolemaa, koska he ovat Siriukselle kuitenkin tärkeimmät ja läheisimmät koirista, jotka ovat nyt taistelussa mukana.

5 kommenttia:

 1. No jaa. Mitenköhän Sirius reagoi muiden tuloon. Varmaan koittaa puhua "järkeä" heille. Ja joo Orionin tippuminen ei vaikuttanut mitenkään mihinkään.

  VastaaPoista
 2. Oli suloisen tuntuinen kohtaus, jossa Jerome on näkevinään Lydian pelastamassa tätä. Tuli mieleen GDW:n kohtaus, jossa Weed tuulenpuuskan avulla saa iskettyä battougalla Hougeniin ja tapahtuman jälkeen Weed näkee emonsa haamun ja ajattelee että emolta sai voimaa iskeä battougalla. Yleensä Gingassa yksi liikuttavimmista on ne kohtaukset, joissa joku hahmo saa henkisesti apua joltakulta kuolleelta.

  Kyoushirou on ollut mielestäni koominen ärripurri, mutta toivottavasti siitä ei tosiaankaan tule pelkkää pelleilijää, kyllä Kyoulle sopii vakavatkin roolit, eihän senkään pentuaika mistään helpoimmasta päästä ole ollut. Kyllä sarjassa saa olla hupaisiakin hahmoja, mutta jotenkin tuntuu nuivalta, jos tarinaan yritetään saada Sasuke-GB -tyyliset koheltajat, mielestäni se kaksikko oli jo itsessään ainutlaatuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. GB:n ilmestyminen oli myös hieno kohtaus, vaikka se olikin turhan röyhkeä Sasukea kohtaan.

   Näinpä. Lisäksi koheltajia on jo nyt aika paljon, kun päähenkilöikaartista löytyy Orion ja Bon, vaikka ovatkin aikuistuneet.

   Poista
 3. "Orion, Shion ja metsästyskoira piilottelevat yhä. Pian ne kuitenkin kuulevat, kuinka Monsoonin raivonhuudot muuttuvat."

  Hetkinen... Mitä Siriukselle oikein kävi ja mistä lähtien Orionista tuli Naruto kun kerran osaa olla jo kahdessa eri paikkaa samanaikaisesti? xD

  VastaaPoista