lauantai 30. syyskuuta 2017

GtLW: 116

Gennai iskee Monsoonin kimppuun. Se roikkuu karhussa sisukkaasti, vaikka ei aiheutakaan merkittävää vahinkoa. Sirius juoksee paikalle ja käskee koiria lopettamaan. Kamakirin veljekset tottelevat sitä.
Gennai ei kuitenkaan luovuta. Hetken päästä karhu kaatuu/heittäytyy selälleen ja Gennai jää sen alle. Maa on kuitenkin pehmeää eikä Gennai loukkaannu. Sirius puhuu muille koirille ja myös Gennai kuuntelee. Sitten se nousee pystyyn raivoisasti karjuen.
Hetken näyttää sille, että taistelu jatkuu, mutta Sirius juoksee koirien väliin eikä Monsoon enää hyökkääkään. Se tuijottaa uhittelevaa Gennaita...
Haavoittunut metsästyskoira juoksee omistajiensa syliin. (Sen nimi on muuten Bell.) Omistajat ovat järkyttyneitä ja selvästi huolissaan muista koirista.
Samassa metsästä ryntäävä hahmo saa kaikki säikähtämään. Rocket ja Rigel ovat saapuneet! Ne pysähtyvät hetkeksi ihmisten luo, mutta lähtevät sitten kiireellä kohti Monsoonia ja muita koiria.
Tämä oli aika meh-kappale. Olisi varmasti auttanut paljon, jos tietäisi, mitä Monsoonin päässä liikkui. Aikooko se neuvotella koirien kanssa vai odottaako se vain sopivaa tilaisuutta möyhentää Gennai? Kummin vain, voi tarina kehittyä tässä mielenkiintoisesti. Ihmisten läsnäolo voi koitua kaiken kohtaloksi, koska Monsoon kuitenkin pelkää ihmisiä normaalin karhun tavoin. Jos se pelkää joutuvansa paljastetuksi, voi se helposti aloittaa taistelun uudestaan.

Tarina alkaa myös pian olla käännekohdassa, sillä köydenveto Siriuksesta päättyy pian. Joko Sirius jää Monsoonin luo tai hyväksyy karhun pahuuden ja lähtee takaisin Ouun. Jos Sirius jää, sama vanha pattitilanne jatkuu, joskin nyt Monsoon on jo osoittanut vähän kiinnostusta neuvotteluihin. Oikeastaan ainoa syyt, miksi Sirius lähtisi takaisin, olisi se, että lopullinen rauha saataisiin neuvoteltua TAI jos joku sen ystävistä kuolisi. *katse Rigeliin, joka tulee sopivasti myöhässä*

7 kommenttia:

 1. En usko että Monsoonin ehdot rauhan suhteen ovat muuttuneet, eli se suostuu siihen vain jos koirista joku aina välillä suostuu sen ruoaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosin voitaisiin kai sopia, että koirat vain pysyvät kaukana Monsoonin reviiristä.

   Poista
 2. Just katoin GDW loppuun. Mutta joo tästä nyt, että Sirius ei saa mennä möläyttämään, että ne suostuisivat mihin tahansa "rauhanehtoihin". Monsoon varmaan "suostuisi" jos saisi tappaa Ginin. Gin varmaan suostuisi ja siitä se menisi suuntaan tai toiseen. Mutta Monsoon jatkaa varmaankin taistelua tapahtui sitten mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monsoon tahtoi kostaa myös muille eli listalla olisi myös Akame ja Kurotora. Mahdollisesti myös muut kait ja Ken, koska näyttävät kovasti isiltään.

   Poista
 3. Odotan kyllä monsoonin reaktiota kun saa tietää että hopeanuoli on hengissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jo kokonaan unohdin, että Monsoon luulee tappaneensa Ginin... Toivottavasti tulee näyttävä jälleennäkeminen.

   Poista