lauantai 23. syyskuuta 2017

GtLW: 114

Metsästäjät kuulevat koirien huudon ja karhun karjunnan, joten he päättävät lähteä katsomaan, mitä on tapahtumassa. He eivät ole täysin aseettomia - heillä on karhun karkotussuihketta.
Monsoon on tappanut kaksi metsästyskoirista ja viimeinen yrittää epätoivoisesti väistellä sen iskuja.
Sen onni ei jatku kauan ja Monsoon osuu sen häntään katkaisten sen. Haavoittunut koira lentää nurin eikä pääse nopeasti jaloilleen Monsoonin hyökätessä...
Viime hetkellä Sirius kuitenkin pelastaa koiran Monsoonin iskun alta. Se raahaa koiraa korvasta sivummalle, kun Monsoon jatkaa hyökkäystään. Monsoon huutaa kirouksia ja outoa kyllä, muistaa Siriuksen nimen.
Viime hetkellä Shion liittyy taisteluun ja iskee nopeasti Monsoonin kimppuun.
Harhautus on lyhyt, mutta antaa koirille aikaa paeta aluskasvillisuuden sekaan.
Kolmikko piilottelee ja pysyy hiljaa paikoillaan. Se on etu myös metsästäjille, jotka eivät tiedä, mihin suuntaan heidän tulisi edetä.
Kaksikolla on tosin muutakin ajateltavaa: he kuulevat takaansa ääniä ja samassa koiralauma juoksee heidän ohitseen. Gennai johtaa laumaa, jossa on mukana Kamakiri, Andy ja muut koirat.

 Karhu-sprayn käyttäminen kuulostaa noin yhtä tehokkaalta kuin "IT" -kirjassa/elokuvassa astmapiipun käyttäminen aseena. Monsoon on kooltaan sitä luokkaa, että tuskin tämä edes huomaisi, vaikka sattuisi syömään koko purkin.

Hyvä, että yksi metsästyskoirista selvisi. Veikkaisin tosin, että tämän jälkeen se lähtee ihmisten matkaan ja pois karhuseuduilta. Monsoon on alkanut jo tunnistaa Siriuksen. Innostuukohan Sirius tästä neuvottelemaan entistä tehokkaammin?

Ja Gennai sekä Kamakirin veljekset ovat nyt paikalla... Saa nähdä, miten tämä lähtee taas tästä käyntiin.

10 kommenttia:

 1. Taitaa näitä lukuja tulla taas ihan normiin vauhtiin kun kesä on ohi.

  VastaaPoista
 2. Taisivat saada ton karhusuihkeen Batmanilta kun sillä on haisuhkettakin.

  VastaaPoista
 3. Heh, karhunkarkoitusspray oli kyllä pirun eeppinen! :D En minäkään jaksa uskoa, että Monsoonin kaltaiseen sillä olisi suurtakaan vaikutusta, korkeintaan vain nuuhkaisee ja aivastaa pärskäyttää. Muihin karhuihin karkotteella voi olla tehoa, mutta tuskinpa Monsooniin tehoaa yksi suihkaus, pitää karkotetta olla koko sammiollinen. (Nyt jäi päähän pyörimään Hyttys-Ässä -karkotteen radiomainos :P)

  Jännä nähdä, voisiko tästä seurata juonen kannalta jotain, että Monsoon muistaa Siriuksen nimeltä. Voisiko Monsoon päästää Siriuksen sen verran lähelle, että Sirius voisi puhua tulkkia apuna käyttäen Monsoonille? Ja muistaako Monsoon lisää niitä hetkiä, että Gin oli sen kerran joskus pelastanut varmalta kuolemalta?

  Näköjään Ouun soturit tulee kohtaamaan taas Monsoonin, onkohan Sirius jälleen kerran yrittämässä saada joko Monsoon pakenemaan tai estämään muita koiria hyökkäämästä Monsoonin kimppuun? Siriushan tässä voisi yrittää saada jotain sovittelua aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Monsoonia varten tarvittaisiin sellainen palosammutin täynnä pippurisumutetta.

   Siriuksen nimen muistamiseen kiinnitettiin melko paljon huomiota ja ainakin Sirius piti sitä kannustimena siihen, että Monsoonin kanssa voi neuvotella.

   Veikkaisin, että Sirius yrittää estää muita koiria. Niitä on kuitenkin vain reilu kymmenen niin eivät ne pärjää Monsoonia vastaan.

   Poista
 4. Hieno että edes yksi niistä metsästys koirista selvisi hengissä mutta, tuo karhun karkotus suihke oli kyllä aika hauska juttu luulenmpa että se ei välttämättä tehoa monsooniin kun se on iso ja se ei ihan pienistä asioista hätkähdä.

  VastaaPoista
 5. Tuossa tilanteessa ei monsoonin tarvitse kyllä paeta vaan koirien jos meinaavat hengissä selvitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Vaikka mukana on hyviä taistelijoita, ei koiria vain ole riittävästi.

   Poista