torstai 1. toukokuuta 2014

Toukokuu 2014

Kuukausi vaihtuupi jälleen ja kevät lähestyy!

Viime kuussa pehmot käsiteltiin lopullisesti läpi, jokainen yksittäin, joukossa ja historiaa unohtamatta. Näistä palleroista ei siis tulla enää kuulemaan, jos mitään yllättäviä löydöksiä ei tule vastaan.

Koska oheistuotteet ovat minulle tutuin ala, pistän käyntiin pari siihen liittyvää kirjoitusprojektia. Ensimmäinen on WEED-oheistuotteita valmistaneiden firmojen esittelyt. Niitä onkin ruhtinaalliset kolme-neljä kappaletta. Teen mahdollisesti samanlaisen esittelyn myös GNG:n oheistuote valmistajista, jos saan riittävästi tietoa kasattua.

Tässä kuussa myös Aloittelevan keräilijän opas lähestyy loppuaan: aiheina on tunnistaminen sekä välteltävät ostokset. Mahdollisesti sekaan on vielä tulossa osto-opas ja kokoelman arvon määrittäminen. Uutta juttusarjaa en ole aloittelemassa, mutta sen sijaan pistän GNG- ja GDW- animet sekä -mangat tarkempaan syyniin ja vertailuun. Tulossa ehkä myös pari hahmoanalyysia.

Kysymyksenä myös lukijoille. Ensimmäisinä kuukausina kaikki jutut oli ajoitettu kello 10:00, mutta huhtikuussa ne oli ajoitettu niin, että ne ilmestyivät sinä kellonaikana, kun olin ne kirjoittanut. Kumpi on kivempi tyyli: tasainen ilmestymisaika vai puutteellisen sosiaalisen elämäni stalkkaaminen?

Huomatkaa myös, että ylälaidan linkkivalikoista löytyvät nyt myös Tulevat tekstit ilmestymispäivineen. Tämän lisäksi kirjoittelen myös ajankohtaisjuttuja eli noiden sekaan voi tulla myös yllätyksiä.

Huhtikuun TOP5 luetuinta juttua:
1. Tarinat, joita emme saa tietää
2. Pehmojen historiaa ja ominaisuudet
3. Aloittelevan keräilijän opas, osa 1
4. Lähestyykö Orion loppuaan, osa 2
5. Aloittelevan keräilijän opas, osa 2

3 kommenttia:

 1. Tuota "välteltävät ostokset" postausta odottelen innolla. Minusta on ollut ihan kiva tämä julkaisutahti mikä sinulla on ollut tähän saakka, kellonajalla ei ole väliä, mutta aamusta kun koneelle yleensä menen niin on ihan kiva, että siellä on heti jotain "odottamassa" :)

  Mistä muuten tuon kuukauden luetuimmat tekstit näkee hallintapaneelista? Voisin itsekin alkaa noita seurailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Lisämielipiteitä olisi kiva kuulla tuosta aikataulusta~

   Tilastot -> Tekstit ja sitten yläreunasta aika, jolta tahdot tekstit näytettävän.

   Poista
 2. Hyviä tekstejä on siis tulossa kuten odotettua.

  Minua ei ole haitannut ilmestymistahti ollenkaan, vaan tasainen on toiminut riittävän hyvin. Kellonaika ei suinkaan ole huono sillä onpahan herättyään/kotiin tullessa jotain tekemistä. Lisäksi kommentoijat näyttäisivät aktivoituvan mukavasti oli aika sitten mikä tahansa.

  VastaaPoista