keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Last Wars 91

Monsoonin ilmestyessä Kurotora nousee ensimmäisenä pystyyn. Se kannustaa sotilaita taisteluun, mutta ei tahdo kenenkään heittävän henkeään hukkaan. Vain Mer jaksaa vastata Kurotoralle.

Kagetora pääsee kuitenkin ensimmäisenä haastamaan Monsoonin. Se käskee muita pakenemaan sillä aikaa, kun Monsoon syö sitä ja se uhkailee Monsoonia muistellen Akatoran uhrausta.

Kagetoran asenne saa muutkin koirat keräämään voimansa ja nousemaan ylös. Ne eivät suostu pakenemaan.

Kagetora hyökkää, väistää niukasti Monsoonin iskun ja upottaa hampaansa Monsoonin kasvoihin. Kagetora yrittää puhkaista Monsoonin viimeisen silmän, mutta epäonnistuu.

Kagetoran isku aiheuttaa kuitenkin jotain yllättävää: Monsoon kääntyy ympäri ja pakenee.
Samaan aikaan Daisuke ja Hidetoshi organisoivat koirien pelastusta: Hidetoshi auttaa parhaansa mukaan haavoittuneita, paikalla on paljon kyläläisiä ja huomattava määrä autoja, joilla koiria kuljetetaan turvaan. Myös ruumiit viedään pois. Akame johdattaa Daisuken Unsain luokse, mutta ei suostu jäämään hoidettavaksi.
Akame nappaa sirpin maasta.
Se lähtee seuraamaan Monsoonia Orion, Andy, Bon ja Yamabiko mukanaan.
 Monsoon, plz. Älä nyt kaikkea säiky. Monsoon on siitä mielenkiintoinen, että tässä on vuoronperään sen puolella ja vastaan sitä. Nyt kun se on tuollainen nössö, 10 metriä korkea tappajakarhu, joka pakenee puolikuolleita koiria, tuntuu sen tappoyritys väärältä... Sehän vain pakenee paikalta...

Muuten tämä oli lähinnä juonen eteenpäin viemistä. Sasuke näyttää olevan kunnossa, yay!

6 kommenttia:

 1. Pakko myöntää, että odotin itsekin Monsoonin käyvän loukkaantuneiden kimppuun, mutta ilmeisesti Kagetoran rohkeus pelästytti sen. Ja muistuttaisin, että Monsoonhan kokee toisinaan pelkoa, varsinkin jos näkee koiran juoksevan itseään kohti. Eli nyt se pelko taisi palata. Monsoon ei varmaankaan ole myöskään ikinä kohdannut ihmistä. Jos se nimittäin olisi aiemmin käynyt ihmisen kimppuun, sehän olisi käynyt Daisuken ja Hidetoshin kimppuun samalla kun hyökkäsi ensimmäisen kerran koirien kimppuun tarinan alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo Monsoonin koirakammo on aika vaihtelevaa. Toimii ilmeisesti tavallisen fobian tavoin eli välillä on parempia hetkiä, välillä huonompia.
   Monsoon on aikalailla tavallinen villikarhu, joten se pelkää luonnollisesti ihmistä. Akakabuto taas vihasi ihmisiä, koska oli haavoittunut. Mielenkiintoista tosin, jos Monsoon jossain vaiheessa vetää yli koira- ja ihmispelostaan...

   Poista
 2. No höh odotin kyllä hieman jännempää taistelu hetkeä luulin että tässä kohtaa olisi käynyt haavoittuneille ouun sotureille huonosti mutta sehän pakeni tuliko sen traumat takaisin eikä uskaltanut kohdata niitä, kagetoran hetki oli aivan sama kun akatoralla kun se hyökkäsi akakabutonin kimppuun ja vei sen silmän mutta samalla akatora menetti henkensä luulin että tässä olisi käynyt nyt samoin mutta onneksi ei käynyt kagetoralle kuinkaan minä jo ihan säikähdin kun luulin että nytkö jo kurotoran poika lähtee ensin ennen isäänsä, mitenköhän nyt tässä käy kun akame,andy,orion,bon ja yamabiko lähtevät monsoonin perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, odotin itsekin, että olisi tapahtunut jotain. Monsoon kai pelkäsi, että koirien meteli olisi houkutellut ihmiset paikalle.

   Poista
 3. Odotin kohtausta jossa Monsoon toteaa sadistisena "Haavoittuneita koiria... listitääs niitä pikkuisen, ne voi päästää kivan äänen rusentuesaan", en ihan tuollaista odottanut, että kun joku haavoittunut vähän nirhaisee, Monsoon pakenee vetelät housuissa. Kurotoran toteamus ettei halua kenenkään heittävän henkeään hukkaan toi flashbackin, olisikohan GDW:n aikana juuri Kurotora todennut samantyylistä omille pennuilleen tai veljenpojilleen?

  Minnehän haavoittuneet koirat viedään, Hidetoshinko luokse? No, jos näin on, pääseepähän Ginkin ajan tasalle tapahtumista ja nytkö sitten organisoidaan lopputaistelua? Ja kai saadaan tietää, mitä Weedille kuuluu :)

  Sikäli ok, ettei sirppiä unohdettu sinne, minne Sirius sen viskasi ja... morjensta, Akame, tervetuloa joukkoon takaisin, tässä on oltu sydän sykkyrällä, kun pelkäsi, että nyt Akamekin lähtee autuaimmille metsästysmaille :) Mutta tuleekohan taas sirpistä kiertoesine, jolla taas kukin yrittää vahingoittaa karhuja välttämättä saamatta mitään aikaan? Toivottavasti ei, sehän on jo nähty.

  VastaaPoista
 4. Loppuiko sitten taas yksi korien ja karhujen välienselvittely tähän jatkuakseen myöhemmin? Sarjan nimestähän on ollut keskustelua, että "Last wars" viittaisi useampaan sotaan. On otettu se seikka esille, jos koirat kohtaavat muitakin vihollisia kuin vain karhut, mutta sekin pointti oli esillä, että tavallaan tämän tarinan aikana oli jo koettu yksi "sota" eli karhujen ryntääminen Ouu'un valloitusmielessä ja se päättyi siihen, kun karhut raateli tai haavoitti melkein kaikki koirat. Rähinä alkoi uudestaan, kun Akame oli saanut tapahtuneesta vietyä sanan Weedin pennuille ja saatiin sirppikin mukaan kehiin. Eli voisiko tarinan nimi todellakin viitata useampaan taisteluun, mutta ne kaikki käydään Monsoonin ja sen joukkojen välillä, kunnes tapahtuma tavalla tai toisella ratkeaa? Karhujen jälkeen en kaipaa uusia vihollisia, koiralaumoja tmv. koska silloin mielestäni tarinasta alkaa käydä terä tylsäksi.

  VastaaPoista