sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Uusia japanilaisia oheistuotteita ja huhuja

Alkuperäiskuvat.
Japanissa on jo hyvän aikaa hauskuuttanut kuvat Akakabutosta ja Ginistä pelaamassa koripalloa. Lyhyesti infoa aiheesta. (Käännösvirheet mahdollisia.)

Netin mainos.
Koripallojoukkue Northern Akita Happinets asuu samalla seudulla kuin Takahashi, joten Takahashi teki seuralle Ginga-aiheiset kuvat, joista tehtiin promotuotteita. Promotuotteita myytiin kahdessa pelissä: 29.-30.4. sekä myöhemmin 7.5.
Mainosjuliste, jossa Takahashin nimikirjoitus.

Julkaistuja tuotteita oli yhteensä kuusi. Alla niiden lyhyet esittelyt.

Malli 1
Malli 2
Kaksi erilaista sporttipyyhettä.

Malli 1:
Valmistusmateriaali: mikrokuitu
Hinta: 2500 jeniä (n. 25 euroa)

Malli 2:
Valmistusmateriaali: puuvilla
Hinta: 2000 jeniä (n. 20 euroa)

Malli 1
Malli 2

Kaksi erilaista t-paitaa, jossa yksivärinen painatus.
Väri: Pinkki
Koko: 130 cm (eli lasten), S , M, L, XL
Valmistusmateriaali: puuvilla
Hinta: 3500 jeniä (noin 32 euroa)

Malli 1

Malli 2
Kaksi erilaista avaimenperää, joissa kuvat Ginistä ja Akakabutosta sekä Happinetsin tunnus.

Valmistusmateriaali: Resiini
Hinta: 800 jeniä (8 euroa)

Nämä tuotteet olivat myynnissä vain rajoitetun ajan pelipaikalla. Niissä ei ole kustantajien ym. copyrighteja tai vastaavia (tai ainakaan ne eivät näy kuvissa), joten ne lienevät tavallaan Takahashin itse piirtämää fan artia. Todella söpöjä ja erityisesti nuo avaimenperät ovat kyllä aivan mahtavia! Gin näyttää tosi paljon Kuroko no Basketballin Kurokolta.

Kuvat: Northern Happinets

Lisäksi, puhdasta Twitter-huhuilua Japanin suunnalta. 1.4. eli aprillipäivänä julkaistiin tietoa, että on tekeillä uusia Ginga-aiheisia oheistuotteita. Uudet oheistuotteet julkaistaisiin samalla, kun Last Wars -manga pääsee 100. lukuun ja samalla LW olisi tietysti myös värisivuilla. (Manga Gorakussa sarja saa automaattisesti värisivuja, kun se pääsee 100. lukuunsa.) Uutisen ohessa oli huono kuva LW:n pokkarin kannesta, joka on nyt varmistunut oikeaksi kanneksi. Juhlan syyksi oli huhussa ilmoitettu GNG-mangan päättymisen 30-vuotispäivä.

Totta vai ei? Se selviää noin kolmen viikon kuluttua, sillä Last Warsin 97. luku ilmestyi Japanissa viime perjantaina.

2 kommenttia:

 1. Koripalloa pompotteleva Gin oli söötti, mutta jostakin syystä Akakabuto sai nauraa kikattamaan, oli jotenkin niin koomisen näköinen mun silmiini :D

  Aprillipäivänä julkaistu uutinen saa aina epäilyttämään, oli se minkä laatuista tahansa. Mutta eikö oheistuotteita tehdä, jos sarja on saanut suosiota? Ja tiettyhän se voi tuntua realistiselta, että oheistuotteilla nyt juhlistettaisiin sitä, että GNG:n loppumisesta on kulunut pyöreitä. Mutta kai yleensä juhlitaan pyöreitä, kun jokin on saanut alkunsa, eikä lopusta. No, onpahan, mitä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo Akakabuto on aika muikea.

   Oheistuotteita tehdään myös juhlapäivien kunniaksi, vaikka sarja ei olisi supersuosittu. Aiemmin on tehty arvontoja ja muuta vastaavaa, joihin on valmistettu myös erikseen oheistuotteita.

   Poista