tiistai 1. huhtikuuta 2014

Huhtikuu 2014

Kolmas kokonainen kuukausi blogin parissa starttaa! Tekstejä on tähän mennessä julkaistu nyt noin 50 kappaletta. Myös seuraajia on tullut runsaasti, satunnaisista lukijoista puhumattakaan. Kunhan 50 lukijan raja menee rikki, laitan pystyyn myös pienen Ginga-kilpailun, joten kannattaa seurailla blogin tapahtumia.

Huhtikuussa esittelen loput WEED-palkintopehmot sekä TopSangyon Weed-pehmo ja erikois-Weed. Tämän jälkeen luvassa on superkattava historiikki pehmojen historiasta ja myynnistä. Sanoisinpa että siinä on paljon uutta tietoakin, sillä sain leikkiä salapoliisia aivan olantakaa tietoja etsiessäni... (Tätä kirjoitellessani eletään 22.3. ja kello lähestyy kahta - mutta sain tarvitsemani infot kasaan! Tästä vielä pieni hatunnosto Spyrolle, joka muistutti minua menneistä ajoista ja on oikolukenut useita pehmotekstejäni.) Tämän kuun jälkeen uusia pehmotekstejä ei ole tulossa ellei löydy jotain maata mullistavaa uutta tietoa.

Lisäksi luvassa on myös muutama pohdinta sekä uutena pidempänä juttusarjana Aloittelevan keräilijän opas. Ensimmäinen osa ilmestyy 9.4. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää keräilystä, nyt on siis hyvä hetki tykittää kysymyksiä!

Tässä kuussa oli tarkoitus aloittaa myös GNG-mangan lukuprojekti, mutta kävikin sitten niin, että luin koko sarjan putkeen enkä yhtä osaa kuukaudessa. Heh... Pitää katsoa, jos lukisin mangat uudestaan hitaammalla tahdilla.

Maaliskuun TOP5 eniten luetut jutut olivat:
- Elitismi Ginga-piireissä
- Ensikosketus Gingaan, osa 1
- Takahashin koiratietous
- Miksi Gingassa ei ole samaistuttavia naishahmoja?
- Oheistuote-esittely: Gin-pehmo

Kiitos kaikille lukijoille ja erityisesti tekstejä kommentoineille! Kommentit kannustavat kirjoittamaan, joten jos tekstistä on jotain kysyttävää tai lisättävää, kannattaa siitä sanoa. Myös aiheita otan ilomielin vastaan etenkin, jos on tarjota jotain erityisen haastavaa tutkittavaa~

7 kommenttia:

 1. Olisi mielenkiintoista nähdä kokoelmaasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tuskin teen, sillä Ginga-kokoelmani on lopulta melko pieni verrattuna muihin kokoelmiini.

   Poista
  2. Silti kokoelmaasi olisi mukava nähdä. Kiinnostaisi minuakin. :)

   Poista
 2. Muuten, voiko olla ginga keräiliä vaikka omistaa vain mangat ja animet ku ei oo rahaa tai edes mahdollisuutta tilata "oikeita" keräily tuotteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on tulossa juttua tuossa oppaassa, mutta lyhyesti sanoen kyllä.

   Poista
 3. Tekstejäsi on ollut kivaa lukea ja keksit hyviä aiheita :)

  Tuota erikois-Weedpehmon esittelyä odotan kyllä innolla kuvien kera, se on tällä hetkellä yksi niistä ainoista oheistuotteista, joka lautapelin lisäksi kiinnostaa tosi paljon. Kilpailuakin odotan innolla :)

  VastaaPoista
 4. Olisi mielenkiintoista kuulla Urumin pyörittämisestä - miksi teet sitä työtä, plussat ja miinukset ja niin edelleen. Vai meneekö tämä liian henkilökohtaiseksi?

  VastaaPoista