keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Oheistuote-esittely: Kyoshiro-pehmo

Kyoshiro on yksi WEED World-lehtien yhteydessä järjestetyistä arpajaispalkintopehmoista. Siitä on valmistettu sekä iso että pieni versio. Lisäksi pienestä versiosta on otettu kaksi painosta: toisessa maalatut arvet ja toisessa brodeeratut.

Kyoshiro on tyylikkäästi onnistunut: pehmolla on hahmolle sopiva ilme ja siinä on huomioitu pienenä yksityiskohtana sen pienet silmäripset. Kangas sopii Kyoshirolle erityisen hyvin brodeeratussa versiossa, jossa arvet saavat sen turkin näyttämään paksummalta.

Arpia on maalattuja ja brodeerattuja. Kyoshirossa brodeeratut arvet vievät ehdottomasti voiton. Brodeeraukset tuovat turkkiin paksuutta, ne erottuvat selkeästi ja näyttävät oikeasti arvilta. Maalatut arvet ovat luonnollisestikin kankaan päällä ja ne eivät näytä arvilta, vaan maalijäljiltä.

Brodeeratussa ja maalatussa Kyoshirossa on jonkin verran eroa pehmojen ilmeissä, mutta ei kuitenkaan niin dramaattisesti kuin esimerkiksi Ginissä.

Arpien ansiosta muuten valkeassa Kyoshirossa on tavallista enemmän katsottavaa myös vartalossa, mikä tekee pehmosta tasapainoisen. Erittäin tyylikäs Ginga-pehmo.

Kaikki kuvat samasta pehmosta. Kuvat isosta pehmosta.
Kaikki kuvat samasta pehmosta. Kuvat pienestä pehmosta.


Kolmikkokuva: DunkinUchiha
DunkinUchihan galleriassa on paljon tyylikkäitä pehmokuvia sekä kuvia muista oheistavaroista, joten kannattaa tutustua!

12 kommenttia:

 1. Kyoshiro on mielestäni paras pehmo itse omista pienen Kyoshiron sekä "feikin" pehmon ebaysta.

  VastaaPoista
 2. Eikö Kyoshiro kirjoiteta Kyoshirou? Mangassa ainakin näin.

  Pehmona Kyoshirou on kyllä onnistunut. Brodeeratut arvet ovat kyllä paremmat kuin maalatut. Arpien ansiosta kokonaan valkea koira ei ole tylsä (kuten Akame vähän tuppaa olemaan vaikka onkin hieno ja onnistunut pehmo).

  Viimeisen kuvan perusteella maalatun pehmon ilme on rauhallisempi ja vähän ehkä möllikin, kun taas brodeeratuilla ilme on enemmän luonteikkaampi ja sopii hahmoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mangassa se kirjoitetaan Kyoushirou, koska pituusmerkit on avattu. Tuo näyttää ja kuulostaa niin tyhmältä, että itse ainakin kirjoitan Kyoshiro.

   Poista
  2. Kuka jaksaa puuttua tuollaisiin pieniin nimiasioihin? Eri asia, jos nimi olisi kirjoitettu ihan päin honkia (Kiousiro tmv), mutta että on kirjoitettu ilman pituusmerkkien avaamista (vaikkei pituusmerkkejä näykään) niin jota kuta vaivaa se?

   Poista
  3. Ja jonkun pyllyä taitaa kutittaa se, että jotakuta saattaa vaivata se miten hahmon nimi kirjoitetaan.

   Poista
  4. Noh noh, lapsukaiset.

   Kyoshiro, Kyoushirou ja Kyooshiroo ovat kaikka oikea tapa kirjoittaa hahmon nimi.

   Poista
 3. Brodeerattu on kyllä hienompi kuin maalattu minustakin. Harmittaa vain, että näissä pehmoissa arpia ei tehdä ns. kunnolla, vaan osa jätetään pois. Kyoshironhan pitäisi olla täynnä arpia ja sen kasvojen halki pitäisi mennä yksi, mutta sekin on jätetty pois. Pidän kuitenkin pehmon ilmeestä, kuten anonyymi ylempänä sanoi, maalatun ilme näyttää paljon pehmeämmältä kuin brodeeratun, joka näyttää enemmän tuliselta Kyoshirolta.

  VastaaPoista
 4. Maalatulla pehmolla näyttäisi olevan enemmän arpia kuin brodeeratulla? Esim maalatulla on arpi myös korvassa. Muutenkin kasvoissa näyttää olevan enemmän ja ehkä kehossakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brodeeratulla ei ole arpea hännässä mutta ainakin maalatulla on hännässäkin arpi. Brodeeratulla näyttää puuttuvan enemmän arpia ja siinä suhteessa maalatun arvet ovat paremmat.

   Poista
  2. Kiitos kommenteista. Pitää yrittää napata brodeeratusta kaveristakin kuvia, kun eroja kuitenkin on. En itse kiinnittänyt huomiota arpien määrään olleskaan.

   Poista
 5. Kyoushirou on varmaan hankalin pehmo, kun kaikilla sen versioilla on plussansa ja miinuksensa. Jos sen haluaa kokoelmaansa, saa pohtia pitkään, mikä versio on paras valinta.

  - Maalattu on ryhdikäs ja sillä on paljon arpia, mutta sen ilme on liian leppoisa.

  - Brodeeratun ilme on tuimempi, mutta siltä puuttuu ryhtiä. Lisäksi sillä on vähemmän arpia kuin maalatulla.

  - Isolla pehmolla taas on hyvä ilme ja ryhtiä enemmän kuin pienellä brodeeratulla, mutta se näyttää pienien pehmojen seassa liian isolta, ja kaipaisi seurakseen muut isot pehmot, joita tosin ei kaikkia ole edes todistettavasti nähty.

  VastaaPoista