tiistai 8. huhtikuuta 2014

Oheistuote-esittely: Rocket-pehmo

Rocket on yksi WEED World -lehtien yhteydessä järjestetyistä arpajaispalkintopehmoista. Siitä on valmistettu pieni versio ja teoriassa siitä pitäisi olla myös iso versio. Sellaisesta ei kuitenkaan ole koskaan nähty edes kuvia.

Rocket on kärsinyt hahmoista eniten, kun siitä on tehty chibi-tyylinen pehmo. Rocketilla on mangassa hyvin vähän kuviointia eikä minkäänlaisia arpia tai esimerkiksi pantaa, jonka avulla sen voisi tunnistaa. Sen tunnistaminen perustuu puhtaasti rotuun. Ja kuten aiemmissa arvosteluissa olen todennut, pehmojen chibi-tyyli hävittää niistä rotuominaisuudet.

Rocketia on vaikea tunnistaa edes oikeaksi hahmoksi. Monesti, kun ihmiset näkevät pehmon ensimmäistä kertaa, oletetaan Rocket-pehmon vain eksyneen vahingossa WEED-hahmojen sekaan tai ihmetellään, miksi Johnin tappamasta beaglesta on tehty pehmo. Aikoinaan on oletettu, että Rocket-pehmo olisi esittänyt jotain uutta hahmoa, joka ei olisi vielä ilmestynyt.

Väritys on oikea Rocketille ja silmät ovat erityisen hyvin onnistuneet. Rocketin silmät ovat erilaiset kuin muilla hahmoilla ja ne ovat pehmossa erittäin hyvin mangan mukaan tehdyt. Pehmo on yleisesti söpö, mutta kun sitä puuttuu hahmon tärkeimmät tunnistuskeinot, on lopputulos melko kehno.

Kuvat: Spyro
Kuva: Steelfang
Kuva:  Silvertorage


 Kuva: PackmaTheWolf
Kuva: methpring

7 kommenttia:

 1. Korvat ovat kyllä järkyttävin piirre, jolloin pehmoa ajatteleekin joksikin Teruksi tai vastaavaksi. Mitenhän kuonon malli olisi vaikuttanut asiaan..

  VastaaPoista
 2. Minua häiritsee jostain syystä eniten Rocketin ruskean selkäosan ja valkoisen vatsaosan rajan neliömäinen leikkaus. Se ei näytä luonnolliselta. Muilla pehmoilla tämä rajaleikkaus on pyöristetty, miksei Rocketilla?

  Pistää myös miettimään, miksi Rocketista edes päädyttiin tekemään pehmo, kun se noin huonosti soveltuu tähän malliin. Sasuke tai Hiro olisi hyvinkin voinut toimia.

  VastaaPoista
 3. Rocket on kyllä huonoin pehmo ikinä. Hahmo ei näytä ollenkaan borzoilta tässä vartalonmallissa. Silmät ovat onnistuneet, mutten pidä niistä muutenkaan, joten ne eivät oikein plussapisteitäkään tuo.

  VastaaPoista
 4. Rocket on pehmoista epäonnistunein siltä kannalta, ettei hahmoa tunnista. Pehmo on kyllä suloinen ja sen silmät ovat onnistuneet hyvin (niistä voi myös arvata kyseessä olevan Rocket). Pehmo muistuttaa silti enemmän Terua tai jotain randomia beaglea kuin Rocketia. Borzoi ei sovi tähän chibi-muottiin.

  VastaaPoista
 5. Kun mä katoin tota kuvaa ekan kerran mä ajattelin et VOI VITSI EI KAI TOI VOI OLLA ROCKET!?!?

  VastaaPoista
 6. Kivaa nähdä nyt tästäkin pehmosta kunnon kuvia, kiitos siitä!

  Rocket ei kyllä valitettavasti näytä yhtään itseltään, jos väritystä ei lasketa. Hahmoa tuskin tunnistaa, mutta uskon, että hänen rotuisestaan koirasta on aika vaikea lähteä kehittelemään mitään söpöä pehmoa, kun taas "perinteisen rakenteen" omaavat koirat ovat taas varmaan helpompia toteuttaa.

  Söpö pehmo, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen itsekin miettinyt, miten tämä olisi voinut onnistua ja eipä oikein mitenkään. Jouji on samantyylinen rakenteeltaan, mutta siinä pallopäätyyli toimii hyvin.

   Poista