perjantai 4. huhtikuuta 2014

Oheistuote-esittely: GB-pehmo

GB on yksi WEED World -lehtien yhteydessä järjestetyistä arpajaispalkintopehmoista. Siitä on valmistettu iso sekä kaksi pientä versiota: brodeeratuilla pilkuilla ja maalatuilla.

GB on yksi suosituimpia WEED-pehmoja eikä syyttä: se on erittäin hyvin onnistunut ja todella söpö. Sillä on suloiset pyöreät silmät ja se onkin ainoa aikuinen koira, jolla sellaiset on. Sen ilme on hahmolle sopiva ja siinä on muutenkin paljon katsottavaa. Pilkut tekevät siitä kokonaisuudessaan mielenkiintoisen katsoa ja erityisesti pään mustavalkea väritys tekee siitä herttaisen. Myös korvat ovat hyvin onnistuneet.

GB-pehmot ovat myös tasaisia laadultaan ja ero brodeeratun ja maalatun välillä on minimaalinen. Brodeeratut täplät eivät uppoa niin syvälle turkkiin, että ne näyttäisivät irtonaisilta ja maalatut erottuvat hyvin. Myös iso GB-pehmo säilyttää söpöytensä ja epäsäännöllisen värityksen ansiosta pienet ompeluvirheet voi antaa helposti anteeksi.

Ehdottomasti söpöimpiä WEED-pehmoja.8 kommenttia:

 1. GB:n silmistä tuli mieleen, että miten muut, vakavampisilmäiset pehmot, olisivat toimineet tällaisilla pentusilmillä? Olisiko se sopinut paremmin tällaisiin pallopäisiin pehmoihin? Joku taitava kuvanmuokkaaja kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^ Julkeasti ryövään tämän aiheen käyttööni, hyi minua. Kuulosti vain sen verran kivalta.

   Poista
  2. ^ Hienoa! :D Julkaise sitten kuvat jossakin, olisi hienoa nähdä lopputulos.

   Poista
  3. Siitä vain, olen itse onneton Photoshopin kanssa. Muista tehdä myös käänteisversiot eli vakava Rocket ja Weed.

   Poista
 2. "ja erityisesti pään mustavalkea väritys tukee siitä herttaisen."
  Pitäisikö olla tekee eikä tukee?

  VastaaPoista
 3. GB on hyvin onnistunut ja suloinen pehmo. Sekä brodeerattu että maalattu versio ovat hyviä, mutta mieleeni on vähän enemmän brodeerattu versio. GB:lle sopii tuollaiset pyöreät pentusilmät vaikka onkin aikuinen. Mielenkiintoista olisi kyllä nähdä millaisilta vakavampisilmäiset pehmot olisivat näyttäneet pyöreillä silmillä, kuten methpring sanoikin.

  VastaaPoista
 4. Iiik, ihana <3 En tiennytkään GB pehmosta!

  VastaaPoista