tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kuukausihaaste! - Unelmaoheistuote

Kuukausihaaste kaikille Ginga-bloggaajille! Millainen olisi sinun unelmaoheistuotteesi Gingasta?

Tahtoisitko erikoisjulkaisun mangasta julisteiden ja värisivujen kera? DVD:t, joissa GNG:n ja GDW:n heikoimmat kohtaukset uudelleenanimoituina, mukana haastatteluita, hahmoanalyyseja ja muuta kivaa? Pistäisitkö pehmojen ulkonäön uusiksi? Tahtoisitko tietokonepelin tai kenties keräilypelikorttisarjan?Muista laittaa blogisi linkki kommentteihin.

Minun vastaukseni on yksinkertainen: figuureita. Lisää kaikenlaisia figuureita.

Yksi isoin unelmani olisivat diorama-figuurit eli figuurit, joissa esitetään jokin mangan/animen kohtaus ja yhdessä figuurissa voi olla mukana useita hahmoja. Tässä muutama vertailukohde kohtauksesta figuuriksi -tyylille.


  

Ottaisin enemmän kuin ilolla vastaan esimerkiksi kolmannen figuurin Ginga-tyylisenä: taustalla Akakabuto, Mosa ja Madara sekä edessä Gin tai Hougen, Genba & Kamakiri sekä Weed. Tai miksei hyvisvoittoisempi figuuri: taustalla Gin ja Sakura, edessä Weed.

Myös diorama-figuureihin kohtauksia löytyisi: Weedin viimeinen battouga Hougeniin, jäätynyt Toubee, Ginin painajainen, Mole ilmestymässä Ginin luokse, Johnin viimeinen taistelu, Kyoshiro iskettävänä kiveä vasten... GNG:n puolella olisi vielä enemmän vaihtoehtoja: Ben taistelemassa Akakabutoa vastaan, Benizakura puun rungon päällä, Igat tekemässä Raikakeniä, Moss vierittämässä kiviä, Tiikeriveljekset kaatamassa villisikaa, Riki pelastamassa pentu-Giniä Akakabutolta...

Hintaa tällaisilla on Japanissa 5-25 euroa ja korkeutta noin 10 senttiä.

Vaihtoehtoisesti tahtoisin Gingasta superhienoja, isoja figuureita. Niitä järkäleitä, joista saa maksaa 80-350 euroa. Yksityiskohdiltaan sitä luokkaa, että hahmon kulmakarvat voi laskea.

Näistäkin tahtoisin sellaisia, joissa olisi liikettä ja tunnetta, enkä vain sellaisia, jotka tuijottavat suoraan eteenpäin. Harmillisesti maailmalla ei ole edes firmaa, joka tuottaisi superhienoja koirafiguureita, joten Ginga-figuureista saa vain haaveilla.


6 kommenttia:

 1. Diorama-figut olisivat kyllä mahtavia ja aivan mainio idea! Myös sellaiset seinälle laitettavat rintakuva-"figuurit" olisivat jänniä, tai miksei rintakuva-magneetit. Olisi seinällä semmonen komea karhukoirarivistö.

  VastaaPoista
 2. Itse haluaisin jonkinlaisen pelin esim.tietokoneelle tai playstationille.Olisi tosi mahtavaa!Myös ne diorama figuurit olisi hienoja.=D

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti peli, joko tietokoneelle tai Pleikkarille. Mieluiten sellainen jossa yksinkertaisesti yritetään selviytyä hengissä Oun mailla, muodostetaan ja ylläpidetään suhteita muihin koiriin, metsästetään, saadaan pentuja jne. Maailma olisi avoin ja sitä saisi tutkia niin paljon kuin sielu sietää.

  VastaaPoista
 4. Noista tulee ehdottomasti mieleen nämä:

  http://recel.deviantart.com/art/Akatora-s-death-figure-369829267
  http://recel.deviantart.com/art/Kurojaki-VS-Akame-374192949
  http://recel.deviantart.com/art/Sakura-and-Weed-figure-369785569
  http://recel.deviantart.com/art/Riki-protecting-Gin-figure-369786273

  VastaaPoista
 5. Tein tuon haasteen omaan blogiini:
  http://goldkitsune.blogspot.fi/2014/04/haaste-unelmaoheistuote.html

  VastaaPoista