sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Maaliskuu 2014

Kiitos kaikille lukijoille! Olen erittäin otettu siitä, miten paljon positiivista palautetta olen tästä blogista saanut. Myös se, miten monet ovat tekstejä lukeneet, on ollut erittäin piristävää.

Tässä kuussa tarkoituksenani on kirjoitella mahdollisimman paljon toivepostauksia. Luvassa on pitkällinen Ginga-elämänkertani lapsuusajoilta teini-ikään, tarinointia Kaksoissolan foorumilta sekä pehmoleluesittelyitä.

Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu tehdä myös esittely pehmoleluista yleisesti, Hopeanuolen historiasta Suomessa sekä opas aloittelevalle keräilijälle.

Laittakaa siis lisää toiveita siitä, millaisista aiheista olisi mukava lukea! Myös kuukausihaasteeseen voi laittaa ideaehdotuksia.

3 kommenttia:

 1. Tuota historia tekstiä odotan kyllä innolla, toivottavasti julkaiset sen pian. Olisi jossain vaiheessa kiva nähdä jonkinlainen videopostaus tai vaihtoehtoisesti jokin esittelyteksti itsestäsi gingan saralta (en muista oletko tehnyt sellaista vielä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menee varmaan vielä jokunen kuukausi ennen kuin historiikkia tulee. Siinä pitää tehdä jonkin verran taustatyötä ja muuta sellaista.

   Esittelyteksti tulee oikeastaan tuon Ginga-elämäkertani kautta.

   Poista
 2. Itse kaipailisin aihetta, jossa käsittelisit Weed animea ja erityisesti siihen kohdistuvaa vihaa (laadun jne. puolesta) samalla animea kuitenkin puolustellen.

  VastaaPoista